Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 379
  • 625
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Е, Клонче, ти си тежък случай
млечни продукти поне ядеш ли?

Моцарела - голям кеф!!!
Тпени сирена, кашкавал, бяло саламурено сирене, синьо,Бри и т.н.Маскарпоне.....изобщо, всяко мазно и калорично сирене, за което се сетиш - все го любя страстно Mr. Green

Гледам сега една Рикота в хладилника, ама не мога да й видя процентното съдържание и хранителните стойности.

А Моцарела Лайт става, струва ми се.И ми харесва.
Абе, ще се правят компромиси, то е ясно.

# 211
Лелел КЛОНКА, ама даже не ги споемнавай тези сиренца....
обожавам ги......обожавам

а сега дори не ядох снощи защото не можах да намеря магазин до нас в които да продават ЛАйт или нискомаслено  Sad

# 212
  • София
Е, Клонче, ти си тежък случай
млечни продукти поне ядеш ли?

Моцарела - голям кеф!!!
Тпени сирена, кашкавал, бяло саламурено сирене, синьо,Бри и т.н.Маскарпоне.....изобщо, всяко мазно и калорично сирене, за което се сетиш - все го любя страстно Mr. Green

Гледам сега една Рикота в хладилника, ама не мога да й видя процентното съдържание и хранителните стойности.

А Моцарела Лайт става, струва ми се.И ми харесва.
Абе, ще се правят компромиси, то е ясно.

Оххх, Клонка, недей така! И аз съм "сиренарка" .... изтекоха ми лигите  Crazy

# 213
  • София
Гледам, че коментирате среща, аз за съжаление няма да мога да дойда Sad
Обещавате да има и други среши нали Hug
Дайси- мисля си, ти имаш много малко килограми за сваляне и аз съм сигурна, че и сега си изглеждаш страхотно, но е хубаво, че си готова да проявиш упоритост в името на някаква цел, само не залитай- в смисъл, че не ти зависи всичко хубаво от тези 4 кг- когато паднат- тогава, ти си бъди стриктна и все някога, наистина може и след известно време да е - ще стане, просто "превключи" на по-дългосрочна перспектива, според мен, а не "ден за ден" Hug
Блеки

# 214
  • София
Мише, голяма страст са ми сирената, само като ги премятах през пръстите си, пишейки, се давех в слюнка и аз help

А откакто реших да съм на този режим, съседката ме пресрещна с домашна баница с лапад - луда страст ме мъчи и по всякакви от тоя вид - паста, лазаня, каквото се сетиш.

Остави това, ами аз плодове по принцип не ям, но сега...ооооо....едно грозде ми е в мозъка, като остра болка се е забило там и човърка, човърка...не е истина просто. Sick

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 16:23 от КЛОНКА

# 215
  • София
Браво!!! Peace На такъв начин на хранене се научих и бях около 6-7 месеца на него..Режимът ако мога така да го нарека не го усетих.Имаше и дни в които го нарупавах поради празник.Но искам да ви кажа че отслабнах с 12 килограма!!!Поразително Simple Smile като имате предвид че не съм карала един ден само на протеини примерно или да изключвам зеленчуци..на по-леките фази бях Simple Smile
Браво на теб! Това е много добро постижение!   bouquet
Успя ли да ги задържиш?

Остави това, ами аз плодове по принцип не ям, но сега...ооооо....едно грозде ми е в мозъка, като остра болка се е забило там и човърка, човърка...не е истина просто. Sick
Аз не съм изяла нито един плод това лято!  Sad нооооо..... догодина......  newsm22

# 216
  • София
И аз така Сноуче и Клонка! Целта оправдава средствата!  Hug

# 217
Благодаря пак за куража момичета...
и аз така си мисля, целият месец да съм така...и след това да изкарам една монодиета, че много добре ми действаше, но да я адаптирам към Дюкан и да я докарам нисковъглехидратна....

и изобщо страхотно е като режим за цял живот Дюкан...ще го направим и ще си успеем ...Simple Smile

# 218
Какви са тези сиренца ????????????? #Cussing out  Joy
 Ей ся ще долети Вещи и ви е бедна фантазията какво ще ви се случи !!!   Joy  Joy  Joy

# 219
Олеле, пожелайте ми успех, отивам в готварския, че не знам какво да готвя довечера, дано намеря нещо бързо преди да са ми изтекли лигите Praynig

# 220
  • София
А, само си говорим, бе...ник'ви такива...сирена, грозде - глупости Mr. Green

# 221
Браво!!! Peace На такъв начин на хранене се научих и бях около 6-7 месеца на него..Режимът ако мога така да го нарека не го усетих.Имаше и дни в които го нарупавах поради празник.Но искам да ви кажа че отслабнах с 12 килограма!!!Поразително Simple Smile като имате предвид че не съм карала един ден само на протеини примерно или да изключвам зеленчуци..на по-леките фази бях Simple Smile
Grinning
А сега, как си?
Клонка...........шшшшшшТ да не чуе Ралчето, че и тя.... за сиренцата Simple Smile)

# 222
Здравейте, принцеси  bouquet

Нямах нет и направо полудях, че не знам какво става, как сте и дали не сте ме забравили....

Пиша набързо, доакто ви прочета от тема 31. После ще пиша повече
 Hug Hug Hug

# 223
Да ви кажа не съм качила от тогава...може би 1 кг ..но така седя.Но да отбележа че продължавам така да  се храня.То ми стана начин и на живот направо  Grinning свялах до май месец от тогава нито нагоре нито надолу...

# 224
И аз ви оставям за малко. Тръгвам си след мъничко и после съм на тренировка. Ще се видим пак довечера! Приятна вечер на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт