Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните цели, които участниците споделят по време на дискусията?
Кои са някои от обсъжданите рецепти и храни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожденни дни, обмяна на пожелания за успех в диетата, споделяне на резултати от загуба на тегло, обсъждане на хранене и рецепти, както и планиране на срещи между участниците. Основните теми в дискусията включват режима на хранене по метод Дюкан, споделяне на лични истории за отслабване, обмен на съвети за здравословно хранене и упражнения и предоставяне на подкрепа и мотивация един към друг.
-
Какви са основните цели, които участниците споделят по време на дискусията?
-
Кои са някои от обсъжданите рецепти и храни?
-
Каква е общата атмосфера в дискусията?
-
Какви са някои от основните стратегии за отслабване, обсъдени в дискусията?
.Аз пък погълнах по-голямо количество на вечеря и сега ми е тежко....Повече няма да правя така 

Уоу супер резултат!Спортуваш ли нещо?

Моят мъж има сбирка на клуба, той пише във Фолксваген клуб
А и приятелката,. за която ви писах, ще пристигне късно в града и няма да може също. Та за друг ден ще да е нашата, или ако все пак се организирате нещо аз ще пропусна
Мисля да си направя и за пръв път кексчето на Фоли, но нямам подсладител и май с извара ще го правя, като тутманик 
. Сега вече съм добре.
Лека нощ, милички и сладки сънища!
за утре за закуска, че сутрин няма време и утре ще започна денят с него и с кафенце. Купих си и прясно мляко 0.1% за кафенцето