ВРЕМЕ ВЕЧЕ НЕ ОСТАНА,ТОЗИ МЕСЕЦ СТАВАМ МАМА!

• 12 677
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Добър вечер мами Laughing
Честито на всички новообебили се мами! Да са им живи и здрави дечицата!
Ние още сме си двете, явно момата чака Рождения ден на мама newsm78. Стискам палци на всички за леко и безпроблемно раждане Hug

# 211
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМИ.
Ако почна да изброявам със сигурност ще забравя някоя мама.

Дженка, абсолютно си права - трудно се свиква с новото ежедневие, а при мен проблемът е следният - не мога още да си седна на дупето, сега пиша на колене пред компа.

СТрашно ми липсвате, но ви чета редовно, а за писане, САМО ДА МОГА ПАК ДА СИ СЕДНА НА ДУПЕТО.

Сега на кратко да разкажа как е при нас.
Кари е много нежно и тихо бебче, плаче само като е наакана и като се преобличаме, спи много и трябва да я будим да папа. Татко и е тотално влюбен в нея, помага много, без него съм за наникъде, а бабите са тотално отсвирени, то така най-добре, но при положение че мъжът има отпуска.

Галентинас честито - Патканиш висшист ще излезе. Страшно се изкефих като прочетох че вече си почти дипломирана. А за Софията - ЧАКАМ ТЕ.

Маграт нещо ми се губиш, Ели вече да не губи търпение да стой на топло?

mamma mia стискам палци малката шушулка да тръгне сама да излиза, че предизвиканото е доста гадно, но за сметка на това е доста по-бързо.

Преслава направо ти се възхищавам, мен като ме тушираха и бягах от доктора, а това за писането - разбирам те.

pra манекенски мерки а ? Пожелавам ти бебо да излезе когато си готова.

Чао от мен, че вече е крайно време да се чипаме.

# 212
КОЛКО МНОГО БЕБЕНЦААА! ЧЕСТИТА РАДОСТ НА НОВИТЕ МАМИ!

Ние сме си  preggo и пак  1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep

# 213
Здравейте сладки мами!
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!!!
Аз вече съм от преносилите мами Sad . Терминът ми беше на 3-ти октомври , но няма и следа от раждане с изключение на 2 см разкритие, но било нормално за втора бременност. С докторката ми се уговорихме утре събота докато е на работа в болницата да отида и да ме пусне на система. Така, че стискайте палци за утре сладуранки. Дано всичко мине добре и гушна своето бебче. Ще пратя съобщение по някоя от "вестителките". Успех на всички останали. Целувки.[/
color]

# 214
Тази нощ в 12.25часа се е родила принцеса Паула с размери 2800гр и 51см на мама vanyatr.
Мамата има само 1конец. )))))
Да и е честита щерката!!!!

# 215
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ Simple Smile
ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ СЛЪНЧИЦАТА МНОГО ДА ГИ СЛУШАТ И РАДВАТ!!!!!

Чета чета ама с тия изтръпнали ръце не е лесно да се пише Sad
Все още сме си 2в1 Simple Smile бебо мърдука все по-силно и се намества все по-удобно Simple Smile разбрали сме се да траем поне до 24-ти Simple Smile че да видим.
От прегледа на 3-ти мога да кажа че мъжа е заел правилната позиция, около 2500 сме. Доки каза че не би трябвало да има проблем с нормално раждане така че слава богу секциото за момента остана на заден план Simple Smile
Lollipop  утре ще ти стискам палци  Praynig дано всичко мине бързо и безпроблемно  Praynig
Галенитас браво на теб  smile3501 герой си Simple Smile а какво стана с закриването на университета?

# 216
Добро утро и от мен.
    Честити синче на Nadezhda да и е жив и здрав малкия сладурчо и много да папка.
    Честита принцеса и на мама Vanyatr,много да я радва малката Паула и да расте бързо.
    А на нашите мами бързо възстановяване.

Mamma mia,Lollipop късмет и на двете дано скоро гушкате вашите бебенца.Ще чакам да разказвате че май и аз отивам към приносване и лично ме е страх.

# 217
Галенитас браво на теб  smile3501 герой си Simple Smile а какво стана с закриването на университета?

а закриват не университета Mr. Green а ПРАВОто,ама хич не ме....Е*е вече,завърших семестриално и напролет ще видя я в София,или Търново ще се явя на държавните изпити.. Mr. Green...сега дръги работи ме вълнуват.... Wink хехех първо трябва д астана мама Simple Smile после училището.

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ! ЛЕКО РАЖДАНЕ НА ВСИЧКИ !   Hug

# 218
Права си Гале Simple Smile сега много по-важни неща предстоят Simple Smile
и все пак браво Simple Smile ама гледай да не отлагаш много дипломирането че аз се мотах 2 години преди да се наканя да се явя на държавен  ooooh! и после е по-трдно като загубиш тренинг Simple Smile

# 219
  • The O.C.
Честито мами-Mariavilka, Rorie, Vili80BG ,Nadezhda и Vanyatr!!!!!!!Да  са ви живи и здрави бебчетата и да ви носят много радост!
 Вчера бях на доктор-имам 2см.разкритие и постоянни контракции,така че скоро ще се срешнем с бебата.Ако не родя до неделя,в понеделник отивам в болницата. Стискайте палци!

# 220

Ето я момата ! Честито на мама vanyatr! Много да я радва Паула и да расте здрава и щастлива!

Стискам палци на Lollipop !

Ох, въпреки че веднъж вече съм минала по този път да ви кажа много ме е страх. Rolling Eyes и аз не знам защо. Каквото и да правя само раждания са ми в главата и направо вече полудявам. Две вечери подред спя до към 3 часа и после само се въртя и мисля. Абе, луда работа.
Опитвам се да мисля за хубавите моменти, които предстоят. Успех ан всички! Peace

# 221
ЧЕСТИТО НА RORIE, VILI80BG, NADEZHDA, VANYA TR !!!  ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА, БЪРЗО ДА РАСТАТ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ !!!

Lollipop здраво стиснати палци от мен за утре  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

И аз съм все още  preggo  , а така ми се иска вече да родя термина ми е след 2 дни  smile3518  Следобед съм на преглед да чуят как е бебо и се надявам всичко да е наред, защото на последък много малко мърда ...  newsm30  

# 222
Честито момиченце на vanyatr, да й е жива и здрава принцеската и много да папка, спинке, расте и носи радост на родителите си! newsm51
Ние също сме си 2в1, без какъвто и да е признак за скорошно раждане. newsm12 Днес мисля пак да потрамбовам малко по улиците и да поизпера и поизгладя. wash 1ironing hang От вчера имаме вече чаршавчета благодарение на Ивон Hug, много са сладички, готови сме за бебчето, а не само лекар ни остана. newsm78
Успех на Lollipop и на всички днешни мами! newsm10 smile3521

# 223
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ДА ВИ СЛУШКАТ И ДА ПАПКАТ,ДА ПОРАСТНАТ ГОЛЕМИ И САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ ЗАЕДНО.
ГАЛЕ ЧЕСТИТО И НА ТЕБЕ СЕМЕСТРИАЛНО ЗАВЪРШВАНЕ,СЕГА ВЕЧЕ САМО ЗА БЕБЧО МОЖЕ ДА МИСЛИШ.
И ние все още сме си 2 в 1 ама даваме ред на другите преди нас.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ДНЕШНИ МАМИ.
 Lollipop стискам палци за утре.

# 224
  • София
ЧЕСТИТА ДЕВОЙКА НА vanyatr  newsm51 newsm51 newsm51 ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО, МНОГО ВИ РАДВА  smile3504

ЛОЛИПОП    fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Надя изчезна  newsm78 дали пък не си гушка вече бебчо  newsm78

Чао за сега от мен и Flowers Four Leaf Clover на ршилите  smile3503 да стават днес мами  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт