Отговори
# 135
Добро утро!
Мимка, Честит Рожден Ден със закъснение - желаем ти много здраве, щастие, късмет!
Тортата изглежда страхотно сигурно е и много вкусна ммм....

Ние също сме хремави, аз от вчера нещо ту ми се запушва носа ту тече ужас много гадно, Росинка и тя вече цял месец се мотка със сополи и покашля изпихме всичко и няма минаване ooooh!
Иле, незнам пубертет ли е какво е ама понякога не се трае, ние проблем с оставянето при бабите нямаме никакъв ама като се запъне за нещо и е едно тръшкане не ви е работа  - и интересно все на нейната става Rolling Eyes Май това положение е при всички въпрос на време да станат послушни съкровищата ни.
Теди ти с Маринка ще ходиш така ли, има ли кой да я гледа там? Колко време ще сте заедно?
Хайде после пак , приятен неделен ден!

# 136
Олеееееееееее отвратително време - мрачно, дъждовно, нагрочено ... Sad
Сиси - да Марина идва с мен за около месец и половина, а после ще се върне при тати с майка ми и брат ми преди Коледните и Новогодишни празници.
Тая хрема и нас ни мъчи - вечер накашля докато спинка - лекарката я прегледа и  каза че няма проблем, но всичко е от времето - мразя този дъждовен сезон. Секрета както каза Теди се стича докато спинка и така я дразни и започва да кашли от време на време - но само вечер.

# 137
  • София, център
Леле момичета, отвратително време, вътре - студ, вънка - студ, малките не могат да излизат, Луси е подлудила днес майка ми от нямане какво да прави. Сутринта се е промъкнала в банята без да я забележат, влязла е във ваната с дрехите и обувките, пуснала си е душа, и си е изстискала всички шампоани, балсами и душ гелове на главата да се чипка. Майка ми беше в потрес, горката.

# 138
Браво на малката бандитка Луси, прави си интересно детето - представям си майка Нансе как се ошашавила - внимавайте с топлата вода, че опасно  Crazy Hug

# 139
  • София
Нансе, да напишеш книга: Белите на моята Луси. ОТ нашата група тя е рекордьорката.

Миме, честит рожден ден, да си винаги много здрава и много много щастлива, и да ви върви във всичк. Много вкусна тортата изглежда, ти си станала спец по фондана, мисля аз.

Илиянче, и при нас е същото с оставянето. Хубаво я оставяхме от февруари до май почти всеки уикенд, но свикна на морето все с мен и като поседи над 5-6 часа в баба ми и леля ми, въпреки че много обича там да ходи, иска да си ходи. Ако е при свекърва ми, ще я оставя, но не искам да притеснявам баба ми и дядо ми, все пак са възрастни и сигурно си се притесняват. Надявам се, че ще им мине скоро и сами ще искат там да ходят. Тя Ивайла иска да ходи и казва, че ще спи, но после и минава тая муза.

Теди-хами, не ти е лесно така напред назад, дано се оправяш и не страдаш много. Сега супер, че ще е с теб по-дълго време. А какво работиш, ако не е тайна?

Сети, Лорката е станала чудно момиченце.

На кой още щях да пиша? На Хотчето май, на Галя, сори, забравила съм, трябва да си преговоря, че напоследък само чета.

Аз похвалих ли ви се, че отглеждам художничка?
Иначе пъпчицата и завехна съвсем, стана като малка гнойна, явно се е пукнала и вече няма нищо вътре. Не съм я водила при нашата джипи, говорих с една наша приятелка, тя е педиатър и имам много доверие, та тя ни обясни. Вече според мен и е минал инкубационният период, та предполагам всичко е наред.
Лягането при нас е ужасна мъка - поне 10 книжки, защото няма търпение да е само 1, после решава, че няма да спи и става страшно. Но и ние сме виновати.

Хотче, днес митках из вашия квартал - влачих едно дивиди на ремонт с 280, после 102 до НДК, обиколих София, че и колата е на ремонт и въобще думата ремонт ме е обсебила отвсякъде. 

Остана антрето, да редя 100 кила книги и да мъдря кухня.
А ми се ходи на шопинг. И съм се заела с профилактични прегледи.
Въобще стига ви толкова бла бла бла. Лека нощ

# 140
  • някъде ... тук ...
- моите бандити Sunglasses

# 141
Миме, много щастие, здраве и усмивки ти желая !!!

# 142
  • София
Хотче, днес митках из вашия квартал ...
Ми що не се обади?
Аз пак не мога да се докопам да пиша, вкъщи гледам с Еммата да се забавлявам (то колко ли време и има  ooooh!), мъжОт и той окупира компа вечер, а на работа пак имам обучение  Laughing

Да вземем да се сберем на една винска среща, а? И да мислим отсега ще правим ли парти за бандюгите за Коледа  Thinking

Нансе, твоята щерка ще ме умори  hahaha Аз Еммата гледам да не я изпускам от очи, 'щото и тя ги върши едни... Много неща й позволявам, но винаги гледам да я наблюдавам отстрани. Последните "безобидни" случки от преди ден (не съм я видяла) - счупила ми е ютията (мислех, че не може да я достигне); и тридневно търсене на зарядното за единия ми телефон - мъжО го намери в кутията на сешоара ми.

Да са ни живи и здрави! Другото са бели кахъри.

# 143
Правилно Хот Ели - само да са живи и здрави малките беланици да ни радват - другото няма как да се избегне - всяко детенце минава през това Simple Smile
Ние през ноща тази вечер тръгваме за София - сутринта в 6:00 h ни е полета. Колко бързо минава времето, толкова ми е объркано ... Много ми е гадно, но няма друг начин. Маринуш ще е с мама месец и половина и на 10-ти декември лети обратно с баба и вуйчо за България. Да видим накрая какво ще излезе от тези пътувания - омръзна ми вече, ама да сме живи и здрави само и да приключва всичко накрая добре. Сега ставам че трябва да водя малката на ясла, а аз да събирам багажи пак че този път нямам нищо приготвено - буквално в последния момент ще събираме нещата  Blush Приятен ден на всички и много целувки на палавите дечковци  Hug
Eли - много хубави двамата сладури - пу-пу да не им е уроки  Hug

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 08:39 от HappyHamelionche

# 144
Привет!
Теди, приятен път и не се притеснявай мила скоро ще свърши всичко и пак ще сте си заедно фемили Hug Целувки и чакаме като пристигните успешно да драснеш някой ред Heart Eyes

ТАкива са те Хотче, намушат ли нещо някъде край пиши го бегало Laughing големи са маймунки.
Аз да ви споделя какво става с Росинка в яслите: има една сестра която се държи ужасно, и Роси нещо я е страх много от нея и не иска да ходи заради нея тя една дърта скрофа / защо ли я държат незнам newsm78/ ама днес  я водихме двамата с мъжо и я наредихме хубаво тая  #2gunfire. Вика ни че било проблемно дете и не искала да се храни, ревяла само - обаче ни лъже мръсницата и незнам защо с какъв умисъл newsm78, защото при другите лелки и сестри няма никакви проблеми Роси слушка, не паче, пее им песнички изобщо нищо вярно..... и т.н.т. Пищи милото не иска да влиза като я види тая сестра и ми вика: Мамо страх ме е от лелка Попова, и на мен още повече ми кипва #Cussing out ще я сложа аз на място ама а да видим кога.
Та такива проблеми си имаме ние. Ооооо оплаках ви се!
Хайде лека вечер!

# 145
Ами държат я,защото кой луд ще се навие да работи за 220 лв.Боби отдавна няма проблеми.Лошото е,че готината ни мед0сестра напуска и остава едно мрънкало.. нямам думи просто.Таз жена отдавна ме нервира,не знам до кога ще продължаваме така.Лошото е,че едва ли ще намерят заместник на сестрата и какво ще правят една сестра и две лелки с тези диванета,просто не знам.

# 146
Здравейте моми4ета. 4удя се, дали някой ще си ме спомни(освен Сети Mr. Green)
Разгледах колажа със снимките, попро4етох в темата патилански истории  Laughing Не им се давайте на малките, 4е на пръста си могат да ни въртят. И въпреки вси4ко ги оби4аме пове4е от вси4ко на света. Страхотен колаж, забравих да кажа, виждам 4е са все още беб4овци на снимките, оба4е са толкова сладки, да ги схрускаш  Heart Eyes Hug

Сети,  Лора много добре изглежда на снимката, а и композицията , руси къдри със сини тапетки е много добра  Party,боже като се сетя колко мъни4ка се роди  Heart Eyes

Как я карате моми4ета, работите ли ве4е, децата ходят ли на градина?(по принцип питам, 4е с тези ста4ки... ooooh!)

целувки на вси4ки   bouquet  Heart Eyes

# 147
  • някъде ... тук ...
Тея, здравей Hug Радвам се, че се появи пак при нас  bouquet
Като гледаш как едвам крета темичката, май повечето нямаме много време за тук Confused

# 148
  • София, център
Тея, здравей, естествено че те помним.

Кажи нещо за себе си, още ли сте в Испания, какво прави Ванина? Hug

# 149
  • Варна
Добро утро,

Тея, много се радвам че се отби! Помним те разбира се! Май повечето мами ходят на работа вече, а малките са по ясли или баби. Аз лично не ходя, по видими причини!
Макар че и Велизара ще тръгва на ясла, може би другия месец. Вкъщи полудя това дете, пък сега идват лоши месеци и съвсем ще огранича контакта с деца. Дано не боледува много. Иначе яслата е много хубава, току-що и направиха ремонт и всичко ще е ново.
Как е Ванина? Танцува ли още?(ако не се лъжа де) Ти как си?

Хамелионче, как пътувахте? Как е Маринка?

Сиси, дано се размине всичко. Много е гадно като ти травмират детето. Охх незнам ще видим ние как ще се с справим. Аз не съм от мълчаливите, и сигурно ще се изпокарам с всички, че и съпруга и той не е много дипломатичен!! Дано да попаднем на свестен персонал.

Петееее, какво правиш. Как са красавиците?

Общи условия

Активация на акаунт