Отговори
# 150
Хе хее,  Hug ама и Ванина помните Grinning
Ами тя гони 15 години ве4е Joy тресе я пубертета, ама леко. Много се радвам 4е се у4и доста сериозно, да 4укна на дърво. Ходи на художествена гимнастика, мнооого се вживява, щом все още и харесва, нека ходи. Дисциплина да има.
Да, ние сме в Испания, купихме жилище, кола и котарак  Laughing Laughing На "мама мом4ето" както го нари4ам е на 8 месеца и е див испанец hahaha
Отдала съм се на работа основно bowuu, трудно излязох от депресията, но запо4ването работа ми помогна много. 

Илияна, ти 4акаш второ, много хубаво. Да са ти живи и здрави и двете де4ица(настоящето и бъдещето) Аз не мога да се реша, все още да забременея, някаква паника ме е обзела и не ме пуска, страх ме е  Confused Ама това си е мой проблем, все си мисля 4е трябва да отида малко и на психолог  Laughing

Нансен, ти как си, ей, ако решите някоя групи4ка да бременеете пак заедно, свиркайте, може и да се отпусна и да се вклю4а. Ме4ка страх мен не страх.

Ели, ми на тази възраст е разбираемо, 4е нямаш време, те сега хлапетата са най любопитни(доколкото си спомням) вси4ко да пипнат, да си кажат, да видят, пък реално са си все още бебета.
Позната българка си беше октомври в България, уплашена от цени. Вика по евтино ти излиза да ядеш по заведения отколкото да си купуваш храната от магазина. Между другото в града в който живеем откриха 2 български магазина, хранителни стоки, фризъорски и козмети4ни услуги, и кафе Булгари Mr. Greenразбира се и български ресторант, ама той си е от отдавна. Много сме, силни сме.

Миналта година си ходих то4но за 5 дена, да сменя документите на Ванина, то беше вси4ко на бърз кадър, направо луднах. Имах уговорка със Сети да се видим, ама....нищо. Сега май месец пак ще ходим до България, този път с коли, с още едно семейство. Те ще се женят, пък ние ще бъдем кумове bowuu. Ще бъдем поне 2 седмици и мобилни, така 4е ще имам време за обиколки този път.

ето малко снимки на "испанеца" Mr. Green

сиеста  Mr. Green

това е през юли, клюкини.

и Ванина с бебе Мартин на Българското кафе.

# 151
  • София, център
Тея, звучиш позитивно.

Много се радвам, за това, че сте добре, а още повече, че се сети и край нас да наминеш!

Целувки!

# 152
Тея   Hug , здрасти миличка  Heart Eyes , много се радам да те "видя" тук! Страхотни снимчици, ама защо не покажеш някоя снимка на теб с Ванина да се види, че е по-висока от теб вече  Grinning , хи хи издавам тайни  Mr. Green !Много готин котарак, тази шарка ми е любима за котки.Симпатяга.
През май задължително трябва да се видим, може и ние да отскочим до Варна /ама без Лорета/, ако вие не успеете да дойдете в Кюстендил.
За бременеенето ще се разберем и на "старт" почваме работа по въпроса   Laughing .
А при вас какво е времето? Ние вече си имахме първи сняг, сега чакам да позавали и ще водим госпожицата с шейничка някъде.
Целувки на всички от нас с Лора  Hug Heart Eyes Hug !

# 153
Ма какво време, не е спряло да вали, като в тропиците сме. Хем тук зима няма, ма и дъждове не валят, испанците такова нещо не са виждали, направо потоп. Остави това, ми и трева взе да никне Mr. Green Всеки ден дъжд. Топло е, през деня(ако не вали) хората са на плаж(минава 25 градуса), но ве4ерта си е хладни4ко (към 16, 17 градуса става), изкарахме дългите ръкави.
Преди 2 седмици, когато беше огромният порой, заля половината град, улиците затворени, навсякъде пясък от плажа, камъни придошли незнайно от къде, малките мотор4ета буквално се носеха по улиците плавайки. Като спря да вали, беше късно ве4ерта, беше вси4ко лунен  пейзаж, като след война. Цяла нощ работиха, пожарникари, 4енгета, 4иста4и, багери, кранове.Ей, на другият ден отивам на работа, вси4ко 4исто, свети, ще кажеш 4е нищо не е било  Shocked Направо ме изумиха  Peace и от тогава, дъжд и дъжд.
Ние шейни няма да вадим, тук сняг не вали, ма то никога не се знае, с тази промяна на климата ooooh! Виж, спасителни пояси по биха ни свършили работа  Laughing
Ма много рано за сняг бре!!! Rolling Eyes до4ух, 4е в София валяло, ма и при вас ли?
И как се отполявате, на ток ли, с климатици или парно? Ма аз съм изумена от цени на ток и какво ли не. Все не вярвах. Задминали сте Европа по вси4ки параграфи  Laughing
Трябва да се видим, то срамота направо, на по ино турско кайве. #Silly

Нансен, как няма да се сетя за вас  Hug

сега като се ровя из компа, 4е аз една снимка с Ванина права нямам.Все сме на маса или сме снимани поотделно smile3555

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 00:47 от Teya

# 154
Здравейте Simple Smile
Мимес, честит рожден ден, на голяма патерица. От сърце ти желая много здраве и късмет  bouquet

За среща (винска, бирена и т.н.) да не ме пропуснете, моля Simple Smile
Тея, много се радвам да те "видя" отново  Hug . Ванина е много сладка Simple Smile

Почвам да работя, че съм се затрупала  #Crazy Laughing.
Приятни събота и неделя  Hug

# 155
  • София
Здрасти  Hug

Тея, много се радвам, че се появи отново  Hug Харесах си котарака за зет (аз имам женска котка)  Mr. Green. Ванина не е ли разбила вече нечие сърце? Сладурка!

Да ви се оплача - със синузит съм и страшни болки  Tired Цялата ми дясна половина на главата дава заето.

На нас ни се скапа нещо програмата и не мога да бачкам. Не мога и да пиша, че едва гледам...

# 156
Тея много се радвам да те видя оново сред нас - снимките не котарака са много хубави - изглежда ми голям мързеланко Simple Smile
Ние пътувахме добре - всичко мина добре, ще покажа и някоя снимка, само дето малката е малко сополива днес и ми накашля, дано да мине по-бързо.
Много ми е сънливо  мисля да се паркирам че едва гледам - утре повече и ще насмогна и с четенето.

# 157
Здравейте от океана;)
Някой ако се чуди дали сме изгоряли - подминаха ни пожарите и тази година, слава Богу!!

Миме, честит рожден ден!! Много здраве, любов и безброй усмивки!

Тея, радвам се че се появи! Ванина е красавица голяма!

малко по диагонал четох но да попитам - хамелионче, къде сте сега? какво ново при вас?
гледам сменила си ника с позитивен - това да се чува!

Снимки имам готови за пускане;) Семейството в пълен размер че и бабите и дядовците;)Хайде зарибих ви;) само че - моля за личните ви е-мейл адреси, за да ви изпратя!

питате как се справяме.
Днес например излязохме на дълга разходка, ходихме на плаж за пръв път с двете деца, Елоди слуша, Натали се опитва;)Лудницата е пълна, сега разбирам защо понякога майките с две деца не се включват в клюката.
стягаме багажите ,скоро пак е великото местене към Хаваи, този път с двойна количка за децата...
бягям че след малко е нощтното хранене

кажете ако някой се сеща колко дни след като се направи тест за туберколоза ( за детска градина) е валиден? месец или две сед.?

# 158
Jungle, ама ти имаш още едно моми4енце, незнаех. Как лети времето. Съвсем прясно си родила  Grinning 4естито, да са ти живи и здрави сладурките

Хамелеон4е, незнам какво е станало, но вярвам 4е вси4ко ще се оправи. Пазете се  Heart Eyes

# 159
Здравейте и от нас!
Тея привет! Страхотни снимки!

Теди добре сте си пристигнали при мама и тати, да се оправи бързо Маринка целувки Heart Eyes
Пете, сигурно ти е трудно с двете щерки но пък това е голяма радост Hug.

За нашия проблем в яслите - вече е разрешен Роси се чувства чудесно, но след разправии друг начин няма ooooh!
Хайде лека вечер!

Последна редакция: нд, 28 окт 2007, 16:08 от Сиси&Роси

# 160
Здравейте мацки - днес малката полудя в парка и сега спинка уморена обеден сън Simple Smile
За малко влязах да погледна какво става и да се отчета с малко снимки - повече тези дни като ми прати татко другите от България че в бързината забравих да си ги драсна на едно CD - срамота.
Снимки долу в линка  Heart Eyes Hug

# 161
Тея благодаря!Да ти се връща и на теб в най скоро време! От все сърце ти го желая! Дай съвет обаче къде да крия обувките на ток,че отсега ги носи...да не би бебето да ги докопа Rolling Eyes Flutter

Сиси, бабата ни е златна, да я похваля;)

Хотче, хайде оздравявай...някой лек от народната медицина няма ли?

# 162
  • София, център
Ехо, как сте?

# 163
# 164
  • Варна
Е, къде сте мацки?
Теди радвам се че полета е минал и всичко е наред, сега сте щастливи заедно сигурно а и вашите сигурно много се радват на Маринка:)
Момичета ще сменям леглото на Велизара с голямо, и нещо немога да се спра на фирма? Някакви предложения за детско обзавеждане?! Изчетох темите из форума, помогнаха ми донякъде, ама да питам и вас!
Ние сме добре, сега чакам класирането в яслата. Другата седмица, че да разбера и кога ще тръгва.
Хайде лек ден и по-често се появявайте!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт