ама и Ванина помните 
Ами тя гони 15 години ве4е
тресе я пубертета, ама леко. Много се радвам 4е се у4и доста сериозно, да 4укна на дърво. Ходи на художествена гимнастика, мнооого се вживява, щом все още и харесва, нека ходи. Дисциплина да има. Да, ние сме в Испания, купихме жилище, кола и котарак

Отдала съм се на работа основно
, трудно излязох от депресията, но запо4ването работа ми помогна много. Илияна, ти 4акаш второ, много хубаво. Да са ти живи и здрави и двете де4ица(настоящето и бъдещето) Аз не мога да се реша, все още да забременея, някаква паника ме е обзела и не ме пуска, страх ме е
Нансен, ти как си, ей, ако решите някоя групи4ка да бременеете пак заедно, свиркайте, може и да се отпусна и да се вклю4а. Ме4ка страх мен не страх.
Ели, ми на тази възраст е разбираемо, 4е нямаш време, те сега хлапетата са най любопитни(доколкото си спомням) вси4ко да пипнат, да си кажат, да видят, пък реално са си все още бебета.
Позната българка си беше октомври в България, уплашена от цени. Вика по евтино ти излиза да ядеш по заведения отколкото да си купуваш храната от магазина. Между другото в града в който живеем откриха 2 български магазина, хранителни стоки, фризъорски и козмети4ни услуги, и кафе Булгари
Миналта година си ходих то4но за 5 дена, да сменя документите на Ванина, то беше вси4ко на бърз кадър, направо луднах. Имах уговорка със Сети да се видим, ама....нищо. Сега май месец пак ще ходим до България, този път с коли, с още едно семейство. Те ще се женят, пък ние ще бъдем кумове
. Ще бъдем поне 2 седмици и мобилни, така 4е ще имам време за обиколки този път.ето малко снимки на "испанеца"

сиеста

това е през юли, клюкини.

и Ванина с бебе Мартин на Българското кафе.
, много се радам да те "видя" тук! Страхотни снимчици, ама защо не покажеш някоя снимка на теб с Ванина да се види, че е по-висока от теб вече
и от тогава, дъжд и дъжд.
Виж, спасителни пояси по биха ни свършили работа 

Цялата ми дясна половина на главата дава заето.