Отговори
# 165
Здравейте и от нас!
Иле, още не сме стигнали до обзавеждането на детската стая и нямам поглед над леглата кои са хубави, чакаме баба и да се изнесат на пролет и тогава.  Пусни някоя снима да ви видим с Вава Hug
Пете, аз го имах същия проблем с токчетата #Crazy и накрая и купих едни малки чехлички с токчета много сладки и вече имат мира обувките ми Laughing
Хайде отиваме да се чипкаме че някои трябва да лягат Wink

# 166
Първо да благодаря на Петя за хубавите снимки - много сладки двете госпожици - да са ви живи и здрави. Ние с Марина сме си в Чикаго  -ще остане до 10-ти декември, а тогава майка и брат ми ще си ходят в България и ще я закарат при тати Simple Smile Иначе аз си ходих за две седмици да си я взема - беше страхотно преживяване.
Иле я наистина покажи някоя снимка на Вава-та Simple Smile много е порастнала сигурно. Успех в избора на легълце - ние ще ползваме кошарката - махат се решетките и се сваля самата основа надолу и става като детско легло, само не знам първите дни дали няма да  я намираме на земята - че е такова шило - спи като смоче - навита, разкекерчена - всякакви възможни пози Simple Smile
Успех и с яслата  Hug
Хотче оздравя ли? Ние след като кацнахме - на Марина ушичките се възпалили, настинката която си имаше от България се засили - суха кашлица като на магаренце - ходихме на лекар и 3-ти ден сме на антибиотик и сироп против кашлица - да не казвам голяма дума, но сега е по-добре. Иначе се будеше посред нощ и кашляше ужасно много - чак сълзички и течаха на милата.
Затова като цяло много много време за форума не остана последните дни - но обещавам да наваксам.
Черпя ви с малко снимки от Вси Светии снощи - малката откачи от кеф, а колко бонбони изяде не е истина. Вечерта не мога да я сложа да спи от този шоколад, лудна милата направо. Щяхме да вземаме друг костюм за тази година, но се оказа че не можем да намерим подходящ, а и не исках да я разгологъзвам предвид това че е болна. Затова използвахме стария Simple Smile Снимките са долу в www-то Simple Smile

# 167
  • София, център
Хамелионче, пусни малко и насам от снимките на Петя, можеш ли?

Аз нещо съм се сдухала със служебни проблеми ли са, що ли са, та за това не пиша, само ви чета!

# 168
Теди, много хубаво жирафче  Heart Eyes , особено има една снимка с изплезено езиче, страхотна сладуранка Hug!

Такааа, а сега да ви споделя, преди малко с Лора се върнахме, на театър бяхме.Много интересна постановка.Не беше куклен, с актьори преоблечени като животни беше.
На Лора страхотно й хареса, бяхме на последния ред и не пречехме на никого да вижда, затова тя се изправя, танцува, викаше "бравоо", пляскаше, смееше се, говореше на актьорите, закри си очичките като стана страшно на едно място, изобщо страхотно се радваше.Накрая като свърши постановката няколко души останаха да я питат как се казва и да й се порадват, а един непознат мъж се обърна към мен с думите "това дете ще стане актриса".Много хубаво ми стана, че малката толкова емоционално реагира  Laughing  !

# 169
  • Варна
Здравейте и от нас,
еее качих малко снимки в Албум Вавка-Мравка:) http://community.webshots.com/user/bebe_velizara
Нансе напиши на Петя маила си и тя ще ти прати снмки, просто не иска да ги публикува:)

Браво на Лора!! И аз замислям скоро да заведа Велизара, и ние сме с изявени театрални възможности bowuu

# 170
Ето ни и нас най-накрая. За съжаление ни се случи най-ужасното нещо - да се разболее детенцето ти. Дари е с диабет тип I, откриха преди две седмици. Все още сме в ужасен шок, адски притеснени, изтормозени. Сега се опитваме да приемем случилото се и да започнем да живеем по новите правила. Много е трудно, но това което ме крепи е че Дари ще живее макар и с инсулин.
Имам доста да чета по въпроса на ЗД и няма да мога да се включвам често тук, а ми беше много комфортно при вас. Обичам Ви и често си мисля, за щастливите ми и безгрижни дни. Ще се справим и с това обаче, нищо не може да ме откаже или отчае. Confused

# 171
Мимес,  Sad 

не знам какво да кажа!  SadМного гадно! Пожелавам ви СИЛИ , ТЪРПЕНИЕ, и МНОГО КУРАЖ!

Hug За теб и малката!

ThinkingА как всъщностго открихте - имаше някакви симптоми ли? Thinking

# 172
Нансе прати един мейл на Петя - за да ти види пощата и веднага ще ти изпрати снимки. Не иска да пуска снимки във форума до колкото разбрах.
Браво на сладката актриса Лора - много цунки от нас с Марина  Heart Eyes Hug
Иле - Вавка-Мравка много голяма станала - голяма кукла и с тази дълга златна косица направо като принцеска  Hug
Мимес прегръщам ви силно - бъдете силни, сигурно е много трудно ... Изпращаме ви много силна прегръдка, а на малката сладурка много целувки.

# 173
Миме и аз ви прегръщам Hug, писах ти, ще се справите, мислите ни са с вас!

# 174
  • София, център
Мименце, разплаках се. Прегръщам ви силно. Кураж мила, и горе главата. Нещата не са непоправими.

# 175
Благодаря ви момичета.
Аз ако си спомняте, преди две седмици някъде ви питах потят ли се много дечицата Ви, пият ли много вода. Дари изпиваше докато беше болна между 2-3 литра вода на ден, пишкаше много, имаше ацетонов дъх, и в урината имаше ацетон. Лекарката ни каза, че е оздравяла от вируса заради който пиеше АБ, но силният дъх си го имаше. Настоях, че нещо не е наред и тя реши да пуснем изследвания. ПКК не включва изследване на кръвна захар, и затова не сме разбрали по-рано. Та като излезе резултата, точно на РД-то ми в 4ч следобяд, веднага ни изтреляха към болницата, че живота й е бил в опасност. Едва я събудих, беше много вяла, отпусната като пътувахме натам, а после казаха че е изпаднала в кетоацедоза. За моя радост сме се усетили 2-3 дни по-рано и овладяха положението със строга диета и инсулин. Не се наложи да е на системи. Докато бяхме в болницата я изследваха на 3ч, набоцкаха й по сумати пъти пръстчетата, детенцето не знаеше на кой свят се намира, само ревеше и нищо не можех да направя. Накрая си купихме глюкомер и нещата малко се успокоиха. Тя почти не плаче като й слагам инсулина, то и не боли, по-скоро уплахата й е в повече, но вече е почнала по малко да се успокоява.
Вчера й сложихме и един инжектор, с който спестяваме на всеки 3 дни 5 убождания, и е по-лесно и спокойно за мен, и за нея.
Моля се, надявам се, за 3-4-5 години най-много и да намерят лечение на тази болест, за да не се мъчат дечицата. Аз до сега не познавах толкова болнички деца от диабет, но се уплаших колко са много всъщност. На никого да не се случва такова нещо Praynig

# 176
  • София, център
Миме, ще се оправят нещата. Важното е да преодолеете първоначалния шок.
Нали и аз преди време така се бях притеснила за Луси, че и тя пиеше индустриални количества вода, но се оказа, че е била жадна от тайно давания й Зрънчо.

Да нагушкаш силно Дари от мен! Милото мъничко душиче!

# 177
Миме, иска се да сте силни и аз мисля че съвсем скоро ще има лечим-резултат Hug
милата Дари  Heart Eyes Hug ние сме с вас! Много е неприятно но лошото не пита когатоо идва.

# 178
Ох, не мога да се спра, толкова ми стана мъчно за Дари, че направо рева с глас. Защо трябва да се случват такива неща на толкова малки и беззащитни ангелчета.
Мимес, кураж мила! Много ви прегръщам двете с Дари.
Исках да пиша и друго, но не мога ...  Cry

# 179
  • No Line On The Horizon
Мимес, толкова ми стана мъчно като прочетох. Много ще ти е трудно, но ще се справите. Важното е, че навреме сте реагирали. Целувки на малката Дари  Hug

Общи условия

Активация на акаунт