Отговори
# 180
  • Варна
Миме, толкова съжалявам за това което ви е сполетяло! Кураж мила, много сили и дано се справите по най-лесния начин. Наистина се очаква скоро да се изнамери лекарство против диабет, дано това да стане наистина скоро!! АКо имате нужда от помощ, насреща сме!! Нацелувай Дари, милата сега трябва да е силна, че да дава сили и на мама!!

# 181
Добро утро!

Таня, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много здраве и усмивки!

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 19:55 от Сиси&Роси

# 182
Mимес, много  Hug и подкрепа и от нас!!!

# 183
  • София
Миличката Дари, и на мен ми е много мъчно, но вярвам, че ще се справите.
Добре, че сте я хванали навреме. Много кураж и търпение, ще ви мислим много, миличка Миме.

# 184
  • Варна
Черпя ви с малко от лудетината Велизара

# 185
Мноооооооооого сладка  Hug Heart Eyes Hug

# 186
Вавка-Мравка е сладкишче направо  Hug Heart Eyes

# 187
  • София
Отдавна не съм писала,всъщност много хора отдавна не пишат или мно-о-о-го рядко.......
Поне имам оправдание цяла седмица нямах Нет и бях като болна,колко съм свикнала само с него  Embarassed.
Мели отново е в къщи,трета сливица,кашлица,уши и в този ред...Надявам се в понеделник да е на ясла.
Teya добре дошла отново сред нас!Хубаво би било,ако ни навестяваш!А Ванина си е страхотна тийнейджърка!
Мимес много съжалявам за неприятната диагноза на Дари!Но днес медицината е толкова напреднала и вярвам,че детенце ще е добре!Много кураж и сили ти желая!С вас сме и прегръдки и за двете Ви от мен и Мели!
Спомням си как преди няколко седмици ти се беше свило сърцето,че ще и изследвате кръвната захар... Sad
Илиана ама тази Вава много пораснала!Нищо бебешко вече в нея.Скоро ще я гонят ухажорите.... Laughing
Лорката като я гледам в подписа на Сети и тя станала прекрасна госпожица!Абе виждам,че мъжете Ви с една тояга ще разгонват представителите на мъжкия пол!
Хамелеонче радвам се,че вече сте на Хамериканска земя и най-важното е че сте двечките с Маринуш!

# 188
Здравейте, момичета.
Мислех да ви се оплача, че три седмици сме болни всички вкъщи наред, и беше доста болнав рождения ми ден (Сиси, благодаря ти, че си се сетила Hug), обаче като прочетох за Дара и ми стана много мъчно!
Мимес, дано се намери лек и Дара да е здравичка и да те радва! Със сигурност майката винаги чуства, че нещо не е наред, дори когато лекарите ни успокояват и е добре, че навреме сте разбрали... Бъдете силни, строга диета и Дара ще е добре!
Зара е много хубава! Пу-пу!
Тея, поздрави към слънчева Испания!

# 189
Здравейте мацки - как е времето? Май май свършват хубавите дни за разходка вече. Днес успяхме да побеснеем малко навън. А хич не ми се мисли като подпука снега как ще се удържаме в къщи. Хайде малко да живне темата - много работа има и на работа и в къщи ама хайде грабвайте фотоапаратите да поснимаме малко децата. Чакам да гледам снимки на големите вече дечица - хайде всички когато имат възможност да пуснат по 2-3 снимчици. Илиянка започна първа - ето я и нашата госпожица от днес и последната ни разходка (повече във www-то):

Приятна вече момичета и много цунки на дечицата.

# 190
  • София, център
Маринката е кукла, ама и Зара не пада по-долу!

# 191
  • Варна
Маринка е много сладка!! Пу-пу. Охх Теди как ти завиждам че ти дава да и правиш прически, моята  вее коси и за една опашка я гоня из цялата къща преди да излезем...хубаво че сега са с шапки, иначе ако може Само рошава ще ходи! Mr. Green

# 192
Марина е сладуранка-с прическа и страхотна усмивчица! Красавица  Hug

Иле, Лората е същата като Вава за прическите-не дава, а ресането е голям проблем  Rolling Eyes

# 193
Мимес, миличка........ просто не мога да изразя колко много съжалявам.  Нямам представа, но толкова ли е сериозно, че да се минава направо на инсулин. Може ли да се отложи поне тодзи момент като спазвате диета? Много ви прегръщам и целувам. Това няма да попречи на Дари да си бъде същото слънчице, както винаги.

Тея, най-накрая....... радвам се че пак ни навести. Ванина е прекрасна млада дама.

Марина е такъв хитрец, обожавам погледа и.

Зара ще ме убие с тези очила, до сега съм се кикотила

Ще пиша повече като мога - цунки на всички!

# 194
Смешка от нас: аз от детската стая тръгвам по коридора да свърша нещо в кухнята, а Лора отваря вратата, тича след мен по коридора и крещи "Мамо, чакай, забрави си детето"  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт