Отговори
# 195
  • Варна
Смешка от нас: аз от детската стая тръгвам по коридора да свърша нещо в кухнята, а Лора отваря вратата, тича след мен по коридора и крещи "Мамо, чакай, забрави си детето"  Grinning

ХАхахахахаха Joy Joy
И Велизара говори така  Една вечер чувам по бебефона "Съкровище, съкровище (баща и така ми вика) ела я вземи" Joy Joy Направо щях да падна.

# 196
Добро утро!

Тук вали като из ведро, студено е и духа ужасно! Днес разходки няма да има Sad за сметка на това ще ходим на детски рожден дени  пак ще има забавления Wink

Решх да наснимам Кали, аз да пусна снимки, но се оказа, че гопосжицата не желае Shocked Само като видя, че вадя апаратчето, се скри зад масата и надничаше оттам с едно око Joy Обаче аз, нали съм упорита, снимам, снимам, а тя вика - Мамоооо! Няма снимаш Калинчето!!!! Laughing hahaha Joy ама със много заповеднически тон! Crossing Arms Така че снимки няма да видите скоро Crossing Arms
Таня, видях те май вчера на конференцията в София - но дали наистина беше ти -  newsm78 Thinking Така или иначе, докато успея да се видя със всички колеги, с които от години не се бях виждала, не остана време да разбера дали си ти Wink Супер изглеждаше Peace
Сети, Лорката е страхотна приказливка, как само се е сетила! Има ли вече сняг при вас? Защото разбрах,че в Благоевград вали, а те са даже по-на юг от вас newsm78
Али % Мели, купихте ли матрак - на какво се спряхте? Кога ще показваш снимки от новата къща?

Лорката, Маринуш и Вава са страхотни -изобщо на приличат на бебета вече! Наистина татковците трябва да се стягат вече! Joy hahaha

Мислите ли за коледни подаръци и какво измислихте? Има чувството, че вкъщи вече има всичко възможно newsm78

# 197
Имаме си сняг, даже в момента вали, Лора пее песничка, как снега вали и се трупа  Grinning , от няколко дни все ме кара да пишем писмо до Дядо Коледа, но тя е скромна иска ПОДАРЪК, не уточнява детето какво точно.

# 198
ЧЕСТИТ СНЯГ и от нас. Днес и аз питам Дари какво иска от дядо Коледа, а тя ми отговаря: Яйце /развалено й казваме, че е и затова не го яде/, Бонибон и т.н.  Друго не искала. Cry За сега разбира, че не може и казва, че "Когато лекарите дадат, тогава ще купим да яде", но идват празници, трябва да измисля нещо да хапне поне веднъж мъничко.

Много сладки снимки сте пуснали на момиченцата Hug, аз не пиша много, но ви попоглеждам чат пат като имам време.

# 199
Здравейте!
Много са сладки и Маринка и Вава, страшни маймунки  Hug пу-пу
Обещавам и аз скоро да пусна снимчици на Росинка Embarassed
Мимка, не се отчайвай аз вярвам че ще може всичко да хапва но се иска търпение, целувки и топли прегръдки от нас Heart Eyes Hug
Аз да ви разкажа сега: Решихме с две приятелски семейства да отскочим до Одрин  в събота малко на разходка и да купим някои неща, както и да е тръгнахме - с рейс малеееееееееее голямо разиграване по митницата ужас Shocked ама и голям смях с едни бабки голям купон, друго си е с кола Wink
Валя ни дъжд, духа ни един вятър, валя ни накрая и сняг - та така бяхме мокри, че като влезнахме да разгледаме джамията (една от всички) като се събухме краката ни бяха мокри сраммммм Embarassed ама всички бяхме така Laughing  Вътре имаше кърпи, които от уважение трябваше да сложим - много ни се радваха всички  newsm78
Та такива преживявания.
Хайде сега да се захващам със задълженията! До по-късно! Hug

# 200
Черпя ви с една снимка на спящата красавица

# 201
Мамина душичка - как сладко си спинка красавицата миличка. Сети да я нагушкаш тази сладуранка от нас с Марина.

# 202
Сети, много миличка снимка. Heart Eyes

# 203
  • София
Мимес как сте?
Лорка-Бърборка явно много се уморила и решила да поспи,мамина сладурана!

# 204
Ето ви един спящ красавец  Laughing

# 205
Мноооооооооооооооооооооооооооооооого сладки снимки.
Сети, толкова е пораснала, наистина е като спящата красавица.
Изабела, разкошен е......................спящия красавец Grinning

# 206
Здравейте  Hug
И аз най-после стигнах до форума.
Успях да погледна малко снимки Simple Smile Целувки на всички дечица!
Таня, гледам пропуснала съм те за рождения ден. Зло да те забрави и много здраве, усмивки и успехи ти желая!
Чао и приятна седмица!

# 207
Мерси за комплиментите   bouquet
Изабела, много е сладък Боби  Hug
Сети, толкова е пораснала, наистина е като спящата красавица.
Расте като гъбка след дъжд, ти като само обещаваш да дойдеш, а не идваш  Crossing Arms .Много целувки на моите приятели, наснимай ги да ги видя, мооооооля  Hug Heart Eyes Hug
Приятна седмица и от мен!

# 208
Мимес, ние също ви прегръщаме  Hug

# 209
Спящи красавици и спящи красавци - много сладки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт