Коремчетата веч растат и през Април бебенцата ще се появят

• 12 420
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
когато почнете 13-тата седм. тогава влизате в 4 мес.asaly старшно съжелявам-горе главата и успехи.аз лягам че днес ми е много зле-боли ме глава и нещо ми се вие свят,а комшията прави парти по обяд #2gunfire.лек ден

# 151
Asaly naistina mnogo sujalqvam za teb i ti pojelavam skoro dobri novini! s tezi sedmici i meseci mi e mn oburkva6to. izvinete za glupaviq vupros,no pri polojenie,4e sum za4enala na 31 july ne trqbva li da stavam na 3 meseca na 31 oktomvri? Grinning

# 152
az mai sum nai-zle s kilogramite! ve4e sum ka4ila kum deset. predi bqh mn zloqda,a sega sum lamq napravo! az si poru4ah dunki za bremenni po internet,no ve4e 2 sedmica ne mi gi donasqqt i nakraq 6te ida da si kupq. na 20-ti 6te se jenq i prosto ne znam v kakvo 6te se obleka! #Crazy priqten i uspe6en den na vsi4ki Heart Eyes

# 153
az mai sum nai-zle s kilogramite! ve4e sum ka4ila kum deset. predi bqh mn zloqda,a sega sum lamq napravo! az si poru4ah dunki za bremenni po internet,no ve4e 2 sedmica ne mi gi donasqqt i nakraq 6te ida da si kupq. na 20-ti 6te se jenq i prosto ne znam v kakvo 6te se obleka! #Crazy priqten i uspe6en den na vsi4ki Heart Eyes
пиши на кирилица моля те  Shocked

# 154
Здавейте и то мен Simple Smile
Днес ходихме с таткото за панталони за бременни че вече едвам дишам в моите и си купих едни дънки и един панталон с ластик, мноогоо са хубави. Стоят чудесно и вталяват добре. Никога не ми се е случвало от първото мерене да купя нещо но тези си взех паснаха ми идеално. Магазина е срещу НДК специализиран за бременни, продавачките бяха много любезни Simple Smile Та така нахвалих ви се.  Party
Иначе днес ми е малко лошо като цяло, повръщах 2 пъти  Sick
reiana за колко време си ги качила тея 10 кг  Shocked Честито за сватбата сигурна съм че ще си красива булка   bouquet

# 155
За влизането в 4ти месец-то има лунарни месеци и месеци на "бременността".
Аз много се обърквам от тези термини  newsm78

На мен все още ми е мъъъничко кофти след като хапна, но съвсем малко. Като цяло взех да се чувствам нормален човек.
Дънките са супер, само че не трябва да мърдам много на кила от дупето надолу  Joy

# 156
ami ka4ih gi za 3 meseca Embarassed! izvinqvam se za latinicata

# 157
  • Някъде на път....
Момичета, по повод килограмите аз вече съм качила 3кг.  Sad Май са доста, а?
С първата бременност качих общо 15, но много трудно ги свалих после. Ох, дано сега не каа много, че......  Cry    А пък ми се дояждат разни неща, бе........  Cry

# 158
  • Popovo
Момичета, по повод килограмите аз вече съм качила 3кг.  Sad Май са доста, а?
С първата бременност качих общо 15, но много трудно ги свалих после. Ох, дано сега не каа много, че......  Cry    А пък ми се дояждат разни неща, бе........  Cry

Не са много, аз съм качила 4кг. С първата бременност качих 13 и ги свалих бързо, че и отгоре. Не се притеснявай сега, ще му мислим после.

# 159
  • Някъде на път....
koketka, ама аз по принцип не съм слаба, ами съм си добре закръгленичка....  Sad

# 160
  • Popovo
koketka, ама аз по принцип не съм слаба, ами съм си добре закръгленичка....  Sad

Много важно, че си закръгленичка, щом мъжа ти те харесва, харесвай се и ти. Пожелавам ти да се чувстваш добре в кожата си. Аз пък съм (бях) много слаба. При височина 170, тежах 46 кг и все някой мърмори, яж повече, виж се какъв си щъркел и т.н. Хич да не ти пука, гледай да си добре.

# 161
Здравейте и от мен.

Asaly,съжалявам много за загубата ти.Потърсете причината.Много е важно да разберете,какво причинява загубата на плода.Има много евентуални причини които са решими.Успех и не се отказвай от втторо детенце.

Момичета,днес ви пиша за последно може би за следващите 10 -на дни.

Колкото, до влизането в нов месец,смятайте си 31 дни всеки месец или 4 г.с. и 3 дни 31х9=279 дни и 280-тия ден е  вашия термин.
На моята лентичка излизат точно по този начин.В 4- ти месец влизаме на 13 г.с. и 3 дни.

reiana,честито.Сигурна съм че ще си прекрасна булка.

Аз да ви кажа,че също не съм качила повече от 0,5 - 1 кг.,но вече ми личи доста.От петък съм с панталони за бременни.

# 162
Аз пък съм (бях) много слаба. При височина 170, тежах 46 кг и все някой мърмори, яж повече, виж се какъв си щъркел и т.н. Хич да не ти пука, гледай да си добре.

koketka, и аз съм като теб - 169 см и сега в момента съм 47-48 някъде, (аз като повръщах доста и бях станала 45 кг). Все някой НЕ Е доволен от моите килограми и все ме питат - отслабнала си още май, що не ядеш повече #2gunfire  #Crazy Аман вече....

SLADKA MAMA, мерси за инфото за месеците Hug

# 163
  • Някъде на път....
koketka, ЛУРДЕС, как го правите този номер не знам.....  Sad
Аз съм висока 160 см и най-добре съм се чувствала когато съм била 50кг. Но в последните 4-5 години все съм 60-65 кг. и съм си дебеличка де..... И диети спазвах, и пак не става  Cry

# 164
  • Пловдив
Sladka mama, надявам се, че отиваш някъде на почивка? Hug

Общи условия

Активация на акаунт