Коремчетата веч растат и през Април бебенцата ще се появят

• 12 419
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
За съжаление ,не.Отивам в Майчин Дом за серклаж и някой изследвания ще си направя докато съм там.

# 166
ami az bqh 58 pri rust 174 ,a sega sum to4no 68! ako ka4vam po 10 kilca na vseki trimestur ne mi se misli kolko 6te buda nakraq! kazaha li vi ve4e predpolagaem pol na bebencata? pitam,za6toto mi se vijda malko rani4ko i se u4udvam,4e mi kazaha? Wink

# 167
SLADKA MAMA uspeh i dano vsi4ko mine dobre i bezproblemno! ne znam to4no kakvo predstavlqva serklaj,no ako e ne6to nepriqtno ti stiskam vsi4kite si palci i po-burzo se zavru6tai pri nas s dobri novini!  bouquet

# 168
За съжаление ,не.Отивам в Майчин Дом за серклаж и някой изследвания ще си направя докато съм там.

SLADKA MAMA, и аз помислих, че отиваш на почивка. Стискаме палци и успех Hug

# 169
sladka mama дано всичко е ок и чакаме да пишеш как си newsm10.reiana пробвай така-горе до полетата профил,календар,изход имаш квадратче с буквите EN кликни и върви на ВР .трябва да стане и няма защо да се извиняваш newsm53.аз съм качила само 3 кг.,а папам като луда eat.днес с мажа се отдаваме на лежане и мързелуване.лек ден от мен

# 170
  • Пловдив
Сладка мама, стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно и скоро да си пак при нас!  Hug
Reiana, на мен също ми казаха предполатаемия пол рано - в 12 седмица - бебока беше застанал подходящо  Blush Сега в 16 г.с., ако пак реши да ни се покаже ще се потвърди или измени прогнозата. Затова не бързам с щъркела, макар че първоначалната за син такъв ми допада  baby_neutral

# 171
Здравейте!Приветствам новите бъдещи мами-  bigdance2!Ох момичета и на мен не ми е съвсем ясно това с месеците и седмиците.Май вече съм в четвъртия или?

# 172
  • Popovo
Сладка мама ще стискам палци всичко да мине без проблеми.

# 173
  • София
Ясмина, благодаря, че си толкова бърза Mr. Green. А сега искам да се обърна към всички пушачки - как се справяте с никотиновия глад? На мен ми е ужасно трудно Embarassed и си пуша по малко /моля да не ме анатемосвате/.

# 174
  • Пловдив
Аз се справих, като почна да ми се гади  Sick А не пушех малко. Мислех, че няма да успея, ама се изненадах приятно... Joy

# 175
аз все още не съм ги спряла напълно и незнам изобщо дали ще успея.пуша по 2,3 цигари на ден? но като се има в предвит ,че до преди да забременея пушех по повече от кутия .дано като е толкова малко количество да не вреди Praynig

# 176
и аз бях пушачка, но към 2-я месец взе да ми се гади повече от цигарите, и по-малко без тях....пушех по една -две на ден, колкото да убия никотиновия глад.мислех че ще напълнея,защото търсиш какво да сложиш вместо цигара в устата, но изобщо не наддадох
и  тук искам да споделя мнението на Д-р Спок - който изчетох в болницата - Ако организма ти го иска - не му го отнемай, но разбира се като си налагаш ограничителна граница,
все пак има и нещо вярно ( може би ) в теорията, че човек си е създал някакви антитела към никотина, а като спреш - тези антитела може би почват да се борят с каквото намерят...което да е по-опасно за бебето, отколкото пушенето....  newsm78  - това последното си е мое мнение, така че ако е неуко - не се сърдете  Rolling Eyes

# 177
Това може и да е вярно, но моят съвет към тези които не могат да се откажат напълно е поне да минат на по леки цигари и разбира се да ограничат количеството им. Аз лично съм непушач вече 2 години и няколко месеца Grinning

# 178
аз не мога да повярвам , че вече мога да се нарека "Непушач" - пробвала съм няколко пъти да си го лепна това прозвище - но неуспешно Simple Smile Сега Бебо е най-приятната причина и възможност да се наричам така  bowuu  Силно се надявам че ще си острана така завинаги....дори и след раждането.
Моят съвет към дамите - пушачки е : пробвайте примерно Карелия Слим - 1мг/1мг  никотин и катрани. После вземете Виктори със същите пропорции и може би още някакви. Вижте от кои ще ви е най-гадно като пушете ( на вкус, миризма и т.н. ) и пушете само тях - така те сами ще ви откажат да пушете Simple Smile
поне аз така направих .....

# 179
мого е трудно с тези цитари,но мога да се похваля,че от 2 седмици не пуша!
винаги съм си мислела,че като забременея и ще ги спра от раз,но не е толкова лесно.първо взех да минавам на по-леки и леки цигари и да ги ограничавам до 5-6 на ден.купувах и ги криех в разни шкафове(от мен самата Laughing)накрая реших,че никога няма да мога само с 1цигара с кафето и казах карай,временно,ще пропуша веднага след като спра да кърмя(живот и здраве)
много ми се пуши,но си казвам че съм игоистка и не мога да мисля само за моя кеф Embarassedонази нощ санувах,пълен шкаф с цигари,вчера,че пуша ,но....

Общи условия

Активация на акаунт