Коремчетата веч растат и през Април бебенцата ще се появят

• 12 417
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте мамчета  Hug
Аз вчера повръщах много ама днес съм по добре само веднъж. Аман от тва повръщане ви казвам  Close
За килограмите днес ми казаха че съм отслабнала ама нормално като връщам, пък и честно да ви кажа преди ядях повече и по рядко а сега по-малко и по-често щото така ми се налага. На височина съм 1.64 , бях 60кг (леко пухкава) а сега съм някъде 57-58кг както се усещам по дрехите.
За цигарките съм ги спряла 7 месеца преди да  забременея и сега ми лесно, ама и аз минах на най-леките Виктори 1 на 1 които са и после около месец психически се настройвах всеки ден че са гадни, вредни и че не мога да дишам от тях и на Нова Година беше последната, надявам се в живота ми Simple Smile После ги замествах с тиквено семе, много помага. Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 12:54 от Aquariel

# 181
Включвам се за последно,преди да вляза в МД.

Благодаря ви за стиснатите палци.Имам нужда от цялата ви положителна енергия и мисли.

Аз съм изпълнена с надежди,че този път ще финализирам бременноста с едно прекрасно здраво бебче.Разбира се душата ми е изпълнена със много страхове,но се надявам след завръщането ми от МД,да съм оставила поне част от тях там.

Благодаря ви отново за подкрепата и пожелавам на всички лека бременност.

Когато се върна очаквам да прочета само положителни постинги.

Пожелавам ви приятна вечер и седмица изпълнена с хубави емоции.

# 182
SLADKA MAMA, с теб сме. newsm10 newsm10 newsm10

# 183
SLADKA MAMA кураж!

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 20:26 от Aquariel

# 184
SLADKA MAMA, успех, стискам палци!
 newsm10

# 185
SLADKA MAMA, също стискам всичките си палци, не се страхувай, всичко ще бъде наред! Hug Hug Hug

# 186
  • Popovo
Скадка мама, ще те чакаме след десетина дни с хубави новини  Hug.
Колкото до цигарите и аз не успях да ги спра напълно, но от кутия на ден сега съм на две-три цигари. Една с кафето сутрин задължително, че без тия два порока не мога да отида до тоалетна. Една на обяд и една след вечеря.
Кит кат аз пък сънувам все нещо за ядене  Embarassed

# 187
zdraveite ot men. mnogo se radvam,4e otvorihte temata za cigarite! tova e ne6to,koeto stra6no mnogo me pritesnqva. vse o6te ne moga da spra da pu6a. namalila sum gi dosta,no ponqkoga gi dokarvam do 10 na den! pravq mnogo drugi ne6ta za beb4o i jiveq dosta zdravoslovno,no s cigarite vse o6te ne moga da se spravq! Cry

# 188
не упреквам никого,но аз лично пушех по 1 кутия на ден и така 15 години.2 месеца преди да забременея моята приятелка ми каза че цигарите пречат на бебеправенето.незнам какво но ги спрях на същия ден.сега не пуша и не ми се иска.само като помисля че тровя бебето и ми става гадно.мимичета не пушете-като решите да запалите помислете за бебо-може да помогне.лека вечер от мен.

# 189
  • София
Добро утро Simple Smile

Пожелавам на всички приятна, усмихната и успешна седмица, на пук на лошото време Simple Smile
Аз довечера съм на лекар и после ще ви разказвам Simple Smile
Относно цигарите и на мен са ми голям проблем, не мислех че ще е толкова трудно да ги спра, но се оказа ужасно трудно Sad
Доста съм ги намалила, но не съм ги спряла..........

# 190
Виждам че явно имам някакви ясновидски спососбности! От два дни не съм чела форума и виждам че доста сте обсъждали темата с цигарите Whistling Аз пък не знам каксъм усетила за това нещо и да ви кажа през ноща съм сънувала че пуша!не знам от къде изнамерих една цигарка и така сладко си я изпуших.........А да не ви разправям на сутринта какви угризения имах относно моето прелюбодейство на сън!!! Чуствах се много Зле помислих си как мога така да навреждам на най голямото ми съкровище и да се поддам на такова вредно удоволствие! Това са си мои чувства ! просто не знам какво ми става още не съм на себе си от това, а имайте предвид че е само на сън! не че съм толкова страстна пушачка даже не съм сигурна дали мога да се нарека и пушачка с по една цигара на ден......но явно нещо тялото ми се е присетило..... с друго иначе не мога да си обясня съня!
Знам че е трудно да се  спрат,даже понякога много трудно......но момичета помислете за бебчовците-те нямат право и не могат да ви кажат че не им харесва да пушите,не мисля че им е приятно на мама да и кеф и да си пуши цигарки а те да стардат без достатъчно въздух и да се тровят от катраните и никотина!
Последно и не ми се обиждайте за резките думи ама просто си м,исля че ако се замислите като едни бъдеши родители ще си дадете сметка кое си заслужава повече здравете на вашето дете или просто едно малко сутрешно удоволствие!
Да знаете, че ако досега пушенето не е вредяло до такава висока степен на плода, то от тук нататък нещата се променят със създаванета на постоянна кръвна връзка между майката и плода-образуването на  плацентата Всичко което поемате вие поема и вашето бебе
Помислете за него а не за вас!

# 191
zdraveite! i az se pritesnih to4no ot tova,4e 4etoh,4e ve4e zapo4va da stava nai-opasno s cigarite! ina4e predi si mislih,4e 6te gi spra vednaga 6tom zabremeneq,no uvi dosta se zatrudnih!

# 192
Както тука сме се събрали защо не се опитатае да си помогнете една друга и не направите опит да ги спрете заедно. Няма ли да ви е по-лесно като знаете че и др момичета от форума се опитват да не пушат, но трябва да бъдете честни първо към себе си после една към друга. Опитайде един ден без цигара, след това е по-лесно! След една седмица няма да искате да запалите не защото няма да ви се пуши а защото ще сте горда колко време сте изкарали без цигара. Поне аз бях така. Наистина помислете за малките, финни и напълно зависими от вас същества. Не упреквам никои. Просто давам идея Simple Smile
 В предпоследния постинг се бях написала че съм висока 1.46 , а съм искала да напиша 1.64 , малко объркване  Rolling Eyes

# 193
hrispi, как можеш да имаш угризения от един сън?  #Crazy #Crazy #Crazy
Аз ако знаете какви неща сънувам...не е истина.
Трябва да ходя по 3 пъти на ден на църква  Mr. Green
А цигарите ги спрях от раз, но и не пушех кой знае колко.

# 194
ami dobre ideq,dano da ni pomogne!  Party

Общи условия

Активация на акаунт