Коремчетата веч растат и през Април бебенцата ще се появят

• 12 438
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Asaly, много съжалявам миличка Cry

# 136
Aquariel, като чета какво си писала за миризмите, все едно аз съм го писала!
Гади ми се от миризма на: прах и омекотител, от хладилника все ми мирише на гадно, един ден да има чинии в мивката и малко да ми замирише - ужас, в повечето стаи ми мирише ужасно, особено в спалнята, постоянно сменям чаршафите и проветрявам олекотената завивка, абе - страшно обоняние съм развила, много ме мъчи!
Asaly, съжалявам! Гледай напред и не се отчайвай!

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 20:51 от asja

# 137
За чиниите съм точно така и аз много ми миришат, сапуна ми мирише, даже имам чувството че и водата ми мирише на нещо. Луднах ти казвам вече. Затова карам мъжо да ми взима портокали и оставям обелките по 1-2 дена ми ароматизират иначе не се трае, опитах с ароматни свещи и ароматизатори ...не става пак ми мирише, само портокала ме успокоява и индийските свещички с мирис на сандалово дърво Simple Smile

# 138
mnogo blagodarq za otgovorite! uspokoih se s tazi  matka! dnes oba4e imam dosta silno te4enie i se pritesnqvam dosta! nali ne izhvurlqm ploda? principno e nevuzmojno bez da prokurvq nali??? Blush

# 139
И аз обожавам портокали, а също и изстискан лимон с мед. Изобщо, все към киселко ме влече. Преди обожавах шок. бонбони, сега дори рекламите за тях ме отвращават. Но пък умирам за филия с лютеница или майонеза, а понякога и двете. Знам, че не е здравословно, ама много ми е вкусно.
Матката си ме наболява от време на време, тогава просто се намествам по-удобно и минава.
Нощем ми е най-кошмарно. По гръб не мога да спя, защото имам чудството, че матката ми наякак се опъва. Лежа настрани, но пък и не мога дълго да спя на една страна, отмалявам. Та постоянно се будя и се обръщам ту наляво, ту надясно. И като стана и 1-2 пъти до тоалетна, ужас...
Гаденето обаче най-много ме мъчи! Понякога направо ми се ще да вия от гаденето!

# 140
mnogo blagodarq za otgovorite! uspokoih se s tazi  matka! dnes oba4e imam dosta silno te4enie i se pritesnqvam dosta! nali ne izhvurlqm ploda? principno e nevuzmojno bez da prokurvq nali??? Blush
При помятане винаги има кървене! Не се притеснявай!

# 141
Asaly, много съжалявам.
И моята приятелка има няколко неуспешни бременности, сега има детенце на 2  Hug
Стискам палци и не се предавай. Никога не трябва да се предаваме!   bouquet

# 142
kalli мерси за инфото, awake и на тебе, мисля да се впусна към Блага Благоева, от каталога ми харесаха много нещата й. http://blaga-blagoeva.com/ Точно по мой вкус, може би е странно но не я бях чувала до сега. Мой пропуск де. Я кажете адрес на магазин някои?

Аз си ги купих от Васил Левски. От БСФС към Попа, вървиш отдясно и магазинът е някъде по средата.

За миризмите: Искам да ви кажа, че беше същото при мен. Хладилника ми миришеше ужасно, въздуха в апартамента ми миришеше ужасно, сапуни, препарати, всичко изнесох на балкона  Rolling Eyes

НЕ можех да целувам и мъжа си по устата (не че ми миришеше Simple Smile) - просто така мисе гадеше от всичко   Sick
От днес обаче всичко свърши  bowuu bowuu bowuu Крайно време беше, скоро влизам в 4тия  Mr. Green

Утре ще си взема дънките от Блага Благоева и ще ви ги снимам, да видите  Grinning

# 143
kalli браво! много се радвам за теб!  bouquet Като знам какво изкара  Sad То не беше повръщане, и кръв май имаше. Браво миличка. Време ти е да се отпуснеш и да се нарадваш на бременноста си Simple Smile Да ти споделя и аз имам подобен проблем с мъжа ми а пък ми липсва като не го правя  newsm78  Чакаме снимчици  Hug

# 144
  • Пловдив
Заради "миризмата" на чиниите най-накрая се навих да си купим миялна машина, място за която сме оставили още миналата година при ремонта  Joy Сега всичко тъпча вътре и като се съберат пускам...
Аз прах, леки парфюми и омекотители понасям, ама пустия хладилник хич не го дишам  Sick Поне вече се поразминава.
Кали, радвам се, че си по-добре по отношение на гаденето!   bouquet Крайно време беше  Hug

# 145
  • варна
Asaly, бъди силна и не се отчайвай! На моята кума след 2 аборта и казаха,че ако до година не забременее,никога няма да има деца,а тя беше само на 22! след 3 години забременя,момченцето й е колкото моето.Потърсете причина и ще ви се сбъдне мечтата!
Добре дошли на всички нови мами-лека бременност и сладки бебчета!

# 146
Привет момичета Hug

kalli, радвам се че си по-добре Hug

НЕ можех да целувам и мъжа си по устата (не че ми миришеше Simple Smile) - просто така мисе гадеше от всичко   Sick
Между другото това се случваше и на мен.  hahaha hahaha hahaha

Момичета, да ви питам следното: чета по сайтове в коя седмица започва 4-ти месец и попадам на различна информация. В сайта на Бг мама, пише че е от 16 седмица започва 4-тия. В един английски сайт пишеше, че започва в 13? newsm78 Ако всеки месец е 4 г.с., третия свършва в 12-та май че newsm78

# 147
Asaly, съжалявам.
Бъди силна и никога не се предавай. Имаш едно същество до теб, чиято усмивка ти дава сила - дари му цялата си любов и знай че всяко зло е за добро. Hug

# 148
ЛУРДЕС   , и аз имам същия проблем...аз лично предпочитам да си мисля, че от 12 г.с. си влизам в 4-я месец , че да ми мине това лошо най-накрая.....ама дали е така, дано някой ни каже Simple Smile
по математическия метод - е така, ама с тия луни и слънца - съвсем се обърках  newsm78

# 149
polinita, и аз така предпочитам да си мисля, че от 12-та почва 4-тия Grinning. И аз чакай някой да ни светне.
 Simple SmileОтносно лунарните месеци - доколкото знам, 1 лунарен месец е точно 4 г.с., а една бременност е 40 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт