Коремчетата веч растат и през Април бебенцата ще се появят

• 12 434
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Добре дошли на новите мами в Априлския ни отбор  Wink Аз да ви се похваля моето съкровище се върна след едномесечно отсъствие и сега съм много щастлива  Laughing лошото е че в понедлник пак ще заминава, но поне ще си се нарадваме тия 3 дни  Grinning Приятен ден на всички  Hug

# 121
  • Пловдив
Хубаво да си изкарате  Wink

# 122
добре дошли на новите мами  bouquet.мен коремчето си ми расте ли расте.вчера си купих спортни гащи за бременни-много се кефя.лек ден на всички

# 123
Абе момичета кажете някои хубав магазин за бременнлинки че от понеделник съм на работа а днес ходих с единственните си дънки които ми стават и то с разкопчано копче Wink Искам дънки или панталон и нещо спортно да си взема Simple Smile Знам че има тука някъде адреси ама ми кажете откъде вие си купувате да знам че е хубаво мястото да не се лутам Simple Smile

# 124
Абе момичета кажете някои хубав магазин за бременнлинки че от понеделник съм на работа а днес ходих с единственните си дънки които ми стават и то с разкопчано копче Wink Искам дънки или панталон и нещо спортно да си взема Simple Smile Знам че има тука някъде адреси ама ми кажете откъде вие си купувате да знам че е хубаво мястото да не се лутам Simple Smile
Аз пак повтарям  Grinning
В магазините на Блага Благоева всичко, което си купиш, ти го прекрояват като за бременна   Grinning
Вчера си купих едни дънки за 29 лв, днес вече трябва да са готови.
Първо ще ми сложат по-малка платка, после, като ми наедрее корема-по-голяма  Grinning
Имат някои хубави модели и дънки и джинси и много хубави джинсови поли, но нямам сега пари и за пола  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 16:51 от kalli

# 125
И аз трябва да ида до някой магазин на Блага Благоева. Аз си купих панталон от един магазин, който е до The Time is Money, срещу НДК - по-скоро отстрани на НДК. Там имаше доста дънки и по-спортни панталони. Моят панталон беше 42 лв.

# 126
kalli мерси за инфото, awake и на тебе, мисля да се впусна към Блага Благоева, от каталога ми харесаха много нещата й. http://blaga-blagoeva.com/ Точно по мой вкус, може би е странно но не я бях чувала до сега. Мой пропуск де. Я кажете адрес на магазин някои?

# 127
  • Канада, Монреал
Балгодаря за хубавите пожелания и на вас леко бременеене, момичета Simple Smile
На мен ми е още малко странно, че съм бременна, но като се появи корема, определено ще се възприема  Simple Smile
Aquarel, магазин на Блага Б. - има на "Пиротска" 9 (Малък ЦУМ)

# 128
И аз се включвам Simple Smile
Очакваме нашето сладко бебче на 21 април Simple Smile

# 129
  • Русе
Хеи,колко много сме станали  Hug  Hug  Hug !!!Добре дошли на новите мами   bouquet !!!Леко бременеене ви пожелавам  preggo и красиви резултати накрая  newsm30  ylinfant newsm07

# 130
Аз вчера изкарах почти 5 часа на токчета по магазините. Голям кеф! От толкова време не ми беше оставало време да се помотам така. За мой голям късмет на мода сега се оказаха рокли и блузки рязани под бюста. Веднага се сдобих с нещо, като пуловер до коленете с колан, но не ми е много ясно как се носи. Дали панталон трябва да имам от долу или стига и клин... Тази нова мода малко ме обърква Simple Smile Аз карам с клин, който прилича на чорапогащник... Дано не съм объркала нещо Simple Smile От този месец съм безработна Simple Smile и мисля да мина на роклички. Подобни са ми и няма кой да ми се блещи насреща, че съм се облякла по-женствено!

# 131
Аз приключвам отново и с тази мечта... бебчо няма пулс. Въпреки че отговаря на седмицата си, въпреки, че ми се гади и по всичко изглеждаше, че този път ще успеем. Явно не ни е писано за второ дете, това е третото, което губим и не знам дали ще понеса още една такава загуба... Ясмина, отпиши ме от заглавната страница с термините. Благодаря за чудесния форум, беше ми хубаво да съм с вас! Пожелавам на всички априлски мами да си имат сладки и здрави бебета!

# 132
  • Русе
Asaly,Много съжелявам за загубата ви   smile3518

# 133
  • Пловдив
Asaly, много съжалявам, миличка!!!  smile3518
Знам, че веднъж е тежко, а за три пъти не искам и да помисля...
Бъди силна!
П.П. Потърсили ли сте причината?

# 134
Asaly съжелявам за загубата. Бъди силна!
Lady_Cherie благодаря  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт