Отговори
# 225
Ех ама ме дразнят с тия коментари бре - претеглете там детето и никой друго не ви пита  Naughty. За кърменето и на мен, за съжаление, ми правеше впечатление, че някак си се очаква децата да се хранят с АМ. А за коментарите от непознати ще кажа това - бях така   ooooh!   ooooh!   ooooh!  ама сега вече  Whistling   Whistling   Whistling.
На нас пък изневиделица ни се нацвъкаха едни пъпчици по лицето въпреки че нова храна не съм давала от повече от месец  newsm78. Имаме комари още  Rolling Eyes, но пък Крисчо спи с комарник, не знам.....
Вашите бебоци колко спят? Ние по час и половина за целия ден, мислех че от строежа зад нас го будят, но днес е пълна тишина а пак се събудихме след час и половина, нещо мнооогооо малко ми се види, все пак ще заспи след девет.... #Crazy
Добре дошла на МамаДиди   bouquet

# 226
detelini, душо, ти на къв бар се фръцкаш  Laughing

Бе набити, слаби и дебели били децата, що ги взимате присърце тези коментари.

Че е глупост бибата да се топва в мед съм съгласна, ами за хляб топнат във вино к'во ще кажете?  Mr. Green

Magesta, да ти пратя ли Алекс да чупи, тъкмо Жижо ще има какво да поправя  Laughing Гледам го твоя син и не мога да му се нарадвам......все си мисля, че ако го съберем с моя дивак, че ще потрошат де що намерят  hahaha Зарекла съм се да не купувам играчки. В нас е като в магазин за детски играчки, а Алекс упорито се опитва да се вмъкне в една миниатюрна кутия. В средата на хола съм турнала една огромна надуваема джаджа, в която има 100 малки топки и не знам си колко ринга.....нъцки, с моите тенджери и лъжици си играе детето, с кутии от фанта и кока кола, които баща му старателно е обвил в тиксо  hahaha Види ли ме с мопа пък направо подивява, не знам де да се крия  Laughing А докато си мия зъбите пък се превива от смях. Нервничи и крещи, вече се срамувам от съседите. Що е такова диване, в нас е толкова спокойно, никой не крещи. Хем му се радвам, че е дете пълно с енергия и живот, хем се чудя какъв дивак ще стане, че много мразя невъзпитани и разглезени деца   Rolling Eyes То и аз съм си виновна, че му правя кефовете, иска тенджера, на ти тенджера, иска тиган, на ти тиган, иска телефон, на ти телефон......еми що се оплаквам тогава  ooooh!

# 227
  • Варна
Добре дошла на МамаДиди   bouquet
mamma didi какво против да имаме - винаги си добре дошла, много е сладък юнака  Grinning Я, ти си ни и съгражданка - пак ще уредим Бояна  Wink

Благодаря момичета!

Аз съм от няколко месеца тук, но не бях качвала снимков материал. А Боянчето ще я уредим няма страшно Grinning Grinning Grinning

И аз да не остана назад да Ви се оплача от нашата лекарка. Вече трети месец ни изкарва 68 см. Тя го мери прав с ролетка newsm78 така ли трябва и се оправдава, че той не стоял мирно, а непрекъснато подскачал и нямало начин да го измери правилно. Аз в къщи като си го меря легнал е около 75 см.  Може ли чак такава разлика да има? #Crazy #Crazy #Crazy

# 228
Magesta ,само с Бочко ли трябва да се маже?Аз понеже използвам Певизон.Та затова питам.

# 229

Зарекла съм се да не купувам играчки. В нас е като в магазин за детски играчки, а Алекс упорито се опитва да се вмъкне в една миниатюрна кутия. .....нъцки, с моите тенджери и лъжици си играе детето,  Хем му се радвам, че е дете пълно с енергия и живот, хем се чудя какъв дивак ще стане, че много мразя невъзпитани и разглезени деца   Rolling Eyes То и аз съм си виновна, че му правя кефовете, иска тенджера, на ти тенджера, иска тиган, на ти тиган, иска телефон, на ти телефон......еми що се оплаквам тогава  ooooh!

Това все едно аз съм го писала! Само че малко поспрях да му угаждам и за момента ми е сърдит, но дам ли нещо за ядене и му минава! Тази вечер в банята беше бойно поле! Влади настанен в пълната с вода вана аз до него ще го къпя и като се почна едно пляскане едно крещене един смях, не беше правил така до сега, после заспа "като къпан"!

# 230
Аз не мажа с нищо като го претопля и за един ден изчезват.
Като слушам какви коментари правят някои доктори направо се чудя дали си вярват и как въобще са станали такива. Например на етърва ми за бебка (бебето е на месец и половина) й изписали Абрикорт да я маже по лицето, защото кожата била суха, сложили и диагноза себорея.

А за кърменето не ми се коментира...всякакви бисери ръсят. Бети ти не се впрягай, сама знаеш, че правиш най-доброто за детето си.

Стискайте ми палци да оздравявам бързо, че малкия се скъса де реве дето не влизам при него и не го гушкам, а на мъжа ми вече му идва нанагорно четвърта нощ. Една приятелка ми каза, че чела наскоро някъде защо плачели децата като ги разделят от майката-до около две годишна възраст те смятали, че са едно цяло с майката и затова страдали много като се делят.....моя сигурно ще смята така до около 5 годишна възраст поне, голяма е лепка, стиска ме за дрехите за всеки случай да не духна на някъде.

# 231
Magesta ,само с Бочко ли трябва да се маже?Аз понеже използвам Певизон.Та затова питам.
Доки каза Бочко или "цинково кремче" ... може би този Певизон е точно такова ...  newsm78
desidm, ужас !  Close
Слушах по телевизията за гадната салмонелоза при вас , кошмарна работа  Thinking
Мен много не ме бива по рецептите, правя все едни прости манджички, но от тях тиквичка като сваря на пара, добавя копър или магданоз, зрънце масълце и няколко прашинки  Wink сол , пасирам става много бързо и вкусно  Peace
Същото с добавен картоф, пак става ....
Изобщо всякакви вариации със зеленчуци пробвам,може и кус кус или оризова каша  да се добави за вкус и калории към тях .  Hug
Дано бързо влязат в нормален ритъм на работа кухните при вас !  Peace

Magesta, да ти пратя ли Алекс да чупи ....... В нас е като в магазин за детски играчки, а Алекс упорито се опитва да се вмъкне в една миниатюрна кутия .....
shrew,  с оглед гореказаното за изобилието на детски играчки у вас ..... то по-добре аз да ти пратя Жижо  Mr. Green ..... тамАн мегдан угоден за действие ще има  Party
Ама както и да е  Laughing Май нещо вече повечето сме готови да пласираме децата си всякакси ... само минути покой да има  Grinning
Иначе много живописно си го описала твоя хубостник   Hug thumbsup
Ето аз сега точно планирам  Thinking как да пробутам утре сина си на майка ми , а да ида сама  на заплануваното предварително съвместно посещение на едно малко бебеце   Rolling Eyes
nevena131313 , да оздравяваш бързо  Peace
Моя син не плаче, много за мен .... зарязвала съм го сам в количката в градината, слизам притеснена, представяйки си гръцка драма ..... но  Naughty не , човека щастлив и доволен . Виж когато съм около него , обаче и не съм на кеф / дори да се опитвам да не ми личи/ обаче ме надушва веднага и почват едни прънкни, едни викове / явно си мисли, че така ще ме умилостиви някакси/ ... абе изобщо нямам право и аз да съм уморена или кисела : трябва все да съм 6 и да правя маймунджилъци ! #Crazy
Хубава вечер и приятен уикенд !

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 22:10 от Magesta

# 232
  • Русе
За меда съм чела ,че не се препоръчва за деца под 3 години,защото детският организъм не можел да обработи състава му и вместо полезен ,става опасен и токсичен за детското здраве.
На нас ни растът зъби ,буквално един след друг.Измъчват го много.А са 32 мамка му! Sad
Много дъжд при вас бе Софийски мами!!! #Crazy
Ние днес се видяхме с ЕАSpirit ,разходихме малчовците по кея!Но смотаната Мария(т.с. АЗ),като е скарана с черната техника,не мога да разбера защо не ми сработва кабела на фотоапарата с компа newsm78 И качване на снимки  newsm11
А пък за мамите ,които се чудят дали са най-едри!Бойко е 12,500-13кг!Пиша ги така ,защото е според два кантара!А днес вечерта ,като се прибирахме така се разрева и разкисели.Не искаше в количката,а тежи да му се невиди .С една ръка да държа него с другата количката,нестана.Сложих го на раменете си и пак се изчанчих,а мислех че съм якичка! ooooh!

# 233
Лори я тормозят зъбки и е много кисела.

Нещо не мога да се доредя до компютъра,другата седмица ще наваксам./като изпратя мъжът на работа,че и той е болен-горкия/

# 234
  • Бургас
Абе гледам си пробутвате децата, па земете и моя там - той е номер едно по чупене на играчки, трошене на уреди, рушене, ритане на купи с манджа - истински дистройър. Опитвам се да си представя каякво евентуално би се случило, ако събера 2-3 като него на едно място Shocked Честно казано моята фантазия не е способна да опише такъв катаклизъм.

Не знам дали писах, но Петър има едни ситни дребни пъпчици с бял връх по бузките. Става близо вече 3 месеца от как ги има.... Мажа с "Здраве". Едни завяхват други се появяват. Не изглеждат нещо сериозно и не са чак толкова много, но аз ги знам и много ме дразнят. Педи не съм я питала за тях, щото знам какво ще каже: "О, моля ти се, нищо сериозно не се тревожи....." и прави едни такива пренебрежителни физиономии...  Чудя се да го заведа ли на лекар  newsm78 Струва ми се /т.е. повечето майчета твърдят/ че са от храна, ама в периода, в който се появиха Пеш беше почти само на кърма и никакви нови зеленчуци, та нямам обяснение за тях......

Забравих да се похваля. Дни наред обяснявам как прави мамо кучето, колко голям ще порастнеш, колко си силен, кажи чао, кажи здравей, но реакция никаква. На всичкото от горе Пеш взе да забравя нещата, които беше научил, примерно пляскаше с ръчички, а вече не. Но след дълги седмици на задълбочаващите се в мен съмнения, че синът ми върви по обратиня път на еволюцията т.е. вместо да става човек, той става маймуна, днес Пеш напълно ги опроверга. Доказа, че не е глупав, а просто е мързелив. Още при задаването на въпроса: кажи мамо колко голям ще порастнеш, веднага ръката беше вдигната високо горе, повторих, потретих, абе всъщност цяла вечер това правихме........ Няма да се излагаме перд бързо развиващата се женска аудитория, я!

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 23:42 от Никки

# 235
Никки,я си го заведи на чичо доктор за да си посигурна.

# 236
  • Варна
Ники Ив4ок питай за тая работа, нейния Кокич имаше такива пъпки и му казаха стафилококова инфекция. ходеше точкуван с лилаво лекарство като марсианец  Laughing но сега да го видиш къв е убавец Sunglasses

а ако някой има нужда от ел.техник да се обажда - Лора е насреща! това кабели,контакти,щепсели, и всякакви ел.уреди с копчалък - много им разбираме  Sunglasses

Лорището вече стига масата и каквото докопа там мигом се озовава на земята  #Crazy
днес си счупи една чаша за вино в краката  Shocked как не си я събори на главата не знам  ooooh! трябва по-често да подреждам вече  Embarassed
само обикаля стаите и търси да счупи нещо  Rolling Eyes онзи ден набарала една стокова разписка на баща си и няма да ви кажа какво й се случи ooooh!

# 237
Ники Ив4ок питай за тая работа, нейния Кокич имаше такива пъпки и му казаха стафилококова инфекция. ходеше точкуван с лилаво лекарство като марсианец  Laughing но сега да го видиш къв е убавец Sunglasses
Аз мисля, че при стафилококовата инфекция, пъпките са по-големи и стоят като гнойни. newsm78
Ники, въпреки всичко си го заведи на лекар, ти да си спокойна, че всичко е наред. На Митко му излязоха такива от киселото млякото, но повече се усещаха като грапавина и трябва да се вгледаш за да ги видиш.Като не му давах мляко изчезнаха.

# 238
  • Варна
ам не знам за мен пъпки с бял връх са си гнойни   33uu
абе я наистина си го закарай на лекар  Laughing

# 239
Най-после имаме дата за пътуване и тя е 20 октомври. И ще сме цели две седмици в София, та моля да сформираме една среща, да ви видиме колко сте пораснали от 1-ви юни.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт