Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 622
  • 650
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 271
  • София
кри, бирената мая не повишава ли апетита?
Не знам, не съм пила, но ще започна. Дюкан я препоръчва сутрин по 1 с.л. При нас е на хапчета. Той казва, че е по-добре бирена мая, отколкото комбинирани витамини. Ще пробвам.
 ТисиHug, може би тия кг са ти някакъв праг и ще трябва много упоритост, за да го преминеш!
Орди, поздравления за силата на волята и за режимността!
Вещи  Hug
ако имате заведение Дивака във Варна, идете там, който го е посетил, после цяло кило е свалил Mr. Green!
Joy Joy Joy

# 272
  • София
Здравейте на всички, неска се поуспахме!
Кри, благодаря - успокои ме! Вчера си купих бонбони без захар, изяла съм един  Embarassed. Надявам се да не са забранени!
Хубав ден на всички   bouquet

# 273
Привет и от мен!
Не можах да се включа в сутрешното кафе, но сега имам 3 минути и чета с удоволствие!
Ние докато се изчакаме с другите майки да излезем в парка то заваля! Умрях от яд. Иначе си махнахме с Мишето - толкова е усмихната - сладурана! Бях си приготвила обяд за в парка - 3 рулца от раци нарязани ситно, забъркани с 3 лъжици извара, 3 л/ кис. мляко Култура, 1 нарязано варено яйце, 1 скилидка чесън и малко диетична сол. Стана много хубавко и си го изядох с кеф!
сега мисля да пийна едно ободряващо кафе, че съм на работа от 17 до 19 та да видим.
Поканила съм приятелка която Дюканства, но не е във форума за вечеря с мъжо и. мисля да я изненадам с тази салатка, с която обядвах, завита в пуешка шунка.
Лек ден и чакаме снимки от варненската среща!!!  bouquet

# 274
Хм, нищо не стана с моята майонеза. Thinking ooooh!  Но...предвидливо не бях сложила лимон.  киселина  Naughty и вместо нея прибавих подсладител и си приготвих чудесно кремче. Crazy Сега го чакам да изстине и ще го хапвам за следобедна закуска. bowuu

# 275
Ей, голяма затишие днес тук! Варненките на среща...явно още хапват и пийват Grinning
Не е ли време по едно кафенце, ще си го пия само с Вещи!

# 276
  • София
О, Добричка Hug, засякох те, четеш ли? Как си и защо не се включваш?
Им Им, бонбоните май не са разрешени, макар и без захар  newsm78 Дюкан дава дъвки и кола лайт. Peace

# 277
Здравейте!  Hug
Хубаво се зачетох тук, та като ти видях сутрешното кафенце се сетих да си сготвя едно следобедно Simple Smile))
Нинкис! Ако имаш мускулни спазми, като мен на прасците, вземи магнерот. Аз го пих 10 дни. Тогава започнах за известно врече и комбинирани вмитамини и Ескимо 3 рибено масло. Последното продължавам с второ шишенце Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 16:10 от baci

# 278
Привет на всички муцуни, надникнали днес тук  Grinning
Аз от сутринта купих един жив петел. Съседа го заколи. Ддруг съсед, като ме видя, как ще го пърля с вестници, извади една горелка, та помогна. После чистене-основно и пазаруване из града.
Другата събота баба прави 80 години. Гледа да ми вземе здравето с едномесечни подготовки  hbdtu

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 16:39 от baci

# 279
# 280
  • София
мацки, тези дни не съм много редовна тук, но съм режимна, доколкото мога.
С изключение на днес.
затова и влязох тук, за да си призная всичко без бой! Embarassed
Или поне за свое успокоение, защото нали хората са казали - "признат грях е наполовина грях"
Та днес какво съм яла:
за закуска- овес.трици с 3 с.л. порток.сок,
за обяд - прясно зеле със свинско и понеже много ми се ядеше нещо сладичко- смотах една голяма ябълка.
Но най-голямото ми прегрешение е от преди 10 мн, когато изядох един сладолед Embarassed #2gunfire
Знам, че това е в противовес на всякакви правила и режими, но.......
Може би и факта, че този уикенд сме на гости на мама и тате ми действа антирежимно  Embarassed
Но най-тържествено обещавам, че от понеделник отново започвам- за наказание - 5 дни само на месо и П! Peace
След всичко, което написах.....моля се само да не ме линчувате много Praynig

# 281
  • София
Здравейте момичета!  Hug Май е време за следобедно кафе? Аз до сега бях на пазар за двама рожденика и довечера съм в Дивака...пак ще ям пържолка... дано утре има - 1 килце.  Joy
Сега имам да чистя и да се приведа в приличен вид  Mr. Green
Да ви се похваля....купих си дънки 27 размер.... Whistling много се радвам! Малко са ми тесни, но като сваля и последните 3-4 кг ще са точно по мярка.

Мишле....няма какво да ти кажа... ти сама си знаеш...  Crazy

О, щях да забравя кафето!

Aspasia   Hug   bouquet

# 282
  • София
Бачи, как си?  Hug

# 283
Мише! Тъкмо и аз сърбам кафенце от на Цветито Русимова нейното Simple Smile) Дивака ми изгани и на мен сланинки Simple Smile))....то така е с Диваците  Joy Joy Joy
Мишле Sad .....  ако мислиш, че с нарушения и признания ще свалиш килца..... тц! Thinking
Аспасия! Май беше видимо посвалила от последния пат, като те виждах  Flutter

# 284
  • София

Мишле....няма какво да ти кажа... ти сама си знаеш...  Crazy

Михи, Бачи, поне сте откровенни....... Peace
Знам си аз, но близо месец не бяхме ходили на гости на мама и тате........а там е трудно да си режимен..... Blush

Общи условия

Активация на акаунт