Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 625
  • 650
  •   1
Отговори
# 285
  • София

Мишле....няма какво да ти кажа... ти сама си знаеш...  Crazy

Михи, ти поне си откровенна....... Peace
Знам си аз, но близо месец не бяхме ходили на гости на мам и тате........а там е трудно да си режимен..... Blush

Мише, аз като ходя при мама и и казвам да ми направи пиле на сол... ако съм на ПЗ ям и салата, ако не само пилето..... Бачи добре ти го е казала... това си е истината... с прегрешения не се сваля...

Бачи, приятно пиене на кафенце... а,  наздраве с водица... днес съм малко назад... само на 1.5 л  Sad

# 286
  • София
Михи, съгласна съм с теб, но когато кажа че съм на диета, реакцията обикновенно  е малко странна и започват да ми се дават някакви наставления....и съжалявам хиляди пъти, че съм споделила...затова предпочитам да прегреша и после да си изкупя прегрешението, доколкото е възможно.... Embarassed

# 287
Здравейте на всички!
Днес се наложи да ходя на работа и закъснях само с час и половина за срещата.  Blush Беше много приятно, варненските дюканки са супер мили и съм изключително радостна, че се видяхме. 
Случихме идеално време- слънчево, топло - чак сега се заоблачи при нас.
Отивам да си хапна нещичко и по-късно ще пиша пак.  Peace

# 288
И аз довечера ще ходя при мама и тати Thinking, а там прегрешения много!
Дали да не оставим децата при тях и да не идем с мъжа ми в Дивака, та най-накрая и аз да се похваля с килце надолу newsm78

# 289
  • София
Здравейте на всички!
Днес се наложи да ходя на работа и закъснях само с час и половина за срещата.  Blush Беше много приятно, варненските дюканки са супер мили и съм изключително радостна, че се видяхме. 
Случихме идеално време- слънчево, топло - чак сега се заоблачи при нас.
Отивам да си хапна нещичко и по-късно ще пиша пак.  Peace

Джини, давайте снимки!  Joy

# 290
  • София
И аз предупредих всички, че съм на режим - мам каза "Браво", а мъж ми дискретно предупреди свекърва ми и се надявам да нямаме проблемни гостувания!
Имам въпрос към челите книгата - какво се казва за суровото зеле в нея? Като прочетох какво пише за триците на предишната страница, то в голяма степен се отнася и за зелето, та ми стана интересно  newsm78

# 291
  • София
И аз довечера ще ходя при мама и тати Thinking, а там прегрешения много!
Дали да не оставим децата при тях и да не идем с мъжа ми в Дивака, та най-накрая и аз да се похваля с килце надолу newsm78

Хахах, супер идея Цвети! Тъкмо ще се запознаем  Joy

# 292
Мише, Дорчето снима, но няма да има възможност да ги качи преди понеделник, доколкото разбрах.  Flutter

# 293
Мише, ама аз наистина започвам да го мисля, тъкмо не сме излизали скоро със съпруга ми самички!
Ами виждали сме се на снимки, значи ако дойдем, ще те потърся след присъстващите!

Ех, жалко за снимките , и аз се настроих да гледам варненки-дюканки! Grinning

# 294
  • София
Мише, ама аз наистина започвам да го мисля, тъкмо не сме излизали скоро със съпруга ми самички!
Ами виждали сме се на снимки, значи ако дойдем, ще те потърся след присъстващите!

Ех, жалко за снимките , и аз се настроих да гледам варненки-дюканки! Grinning

Ок, аз ще съм с половинката и една приятелка. Ако идвате ще чакам да се обадиш...  Hug

# 295
  • София
Мише, Дорчето снима, но няма да има възможност да ги качи преди понеделник, доколкото разбрах.  Flutter

Чакаме с нетърпение!  Hug

Започвам да чистя, че ще ме бият с този форум  Joy

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 17:28 от mihaella77

# 296
Михи, съгласна съм с теб, но когато кажа че съм на диета, реакцията обикновенно  е малко странна и започват да ми се дават някакви наставления....и съжалявам хиляди пъти, че съм споделила...затова предпочитам да прегреша и после да си изкупя прегрешението, доколкото е възможно.... Embarassed
Винаги съм имала този проблем. Сега, обаче..... като видяха резултата. Всички ме поддържат, което за мен е голямо чудо!
Аз в началото неказах на никого. Малко по-късно информирах шефа и колегите, че в жегата ядях мръвки, да не ме мислят за смахната Simple Smile)

# 297
  • Варна
Ей ме на. Направих успешен опит и снимките са ми на компа. Сега започвам да ъплоудвам в снимка.бг и колкото успея, ще ги цвъкна тук. Нямам много време, обаче, че ще имам гости и нещо трябва да стъкмя.  Hug

# 298
  • Варна
Проба със снимка номер едно:

По часовника: Джини, Креми (К_Savova), KaliMa, Елена, моя милост. Дечицата са Сашко на Креми и Митко на Кали.

ЦЪК

# 299
  • Варна
Не става "цък", значи големи ще ги слагам.

Общи условия

Активация на акаунт