Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 621
  • 650
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!Минавам само да ви поздравя и да ви пожелая приятен ден.  bouquet

невиждам никакви бузки? изглеждаш чудесно!

Аха Hug Чудесно изглеждаш!  bouquet

# 256
Добро утро и от мен  Hug

Ама пустия кантар 2 дена не мърда и съм му сърдита #2gunfire ще види той  Crossing Arms

За варненската среща - там ще съм  Grinning

Нинкис и аз щях да искам такъв съвет. Чудех се защо краката ми са толкова отпаднали и вечер се схващат Sad

# 257
  • София
Дори, голяма сладурана си! Да се щракнете днес да те видя без бузи! Да му се прииска на човек да скочи на самолета и да ви изненада!  Joy Не че не съм го правила, ама сега с 3 деца някак не става Sad Като студентка ходех да пия кафе със сладолед във Варна - сутринта излитах, вечерта - обратно. Леле, остарях! Joy
Нинка, магнезий! Най-добре калмацин - калций, магнезий и цинк. Не е лошо и бирена мая, при продължително диетуване.
ДВВ, пиши какво ядеш да видим защо така задържаш? И от колко време задържаш?

# 258
  • Пловдив
кри, бирената мая не повишава ли апетита? за калция и магнеция - ще взема.

на варненки приятна срещичка!

# 259
  • Откъм Варната
dorchester нали одзад в градината, че вътре докато кача количката #Crazy, още съм си якичка, ама бебо все по тежък става, който стигне пръв нека избере такава маса че да мога да стигна с количката до там, че да не правим разместване  Mr. Green

# 260
  • Варна
Денят се очертава слънчев, на открито ще сме явно - тъй че няма да имаш проблем с количката.

# 261
Добро утро! newsm51

Пожелавам на всички хубав, слънчев, отслабващ и незабравим ден , изпълнен с много положителни емоции.

Отивам да чета.  love001

# 262
Добро утро!  Hug

Кали, добре дошла и успех!   bouquet
Кри, режимна съм.  Peace Няма отказване. Тези 4 кг ги свалих през ударната фаза и затова казах, че съм в период на задържане, но днес - 8-ми ден от смесения режим, кантарът мръдна с още 0,5 кг надолу  Grinning (Ще оправям лентичката, като стане цял килограм.)
Дори, голяма симпатяга си!  Hug

На варненки - хубава срещичка! На всички - прекрасен съботен ден!  Heart Eyes

# 263
Варненки, много хубаво да си изкарате и чакаме снимки.
Дорче, голяма си сладурка. Hug
На всички свалили, честито и редовно добри резултати.
Новичките  welcome и успех.
Сега отивам да посвърша нещо и после съм на линия.
Много целувки.

# 264
  • В полето, под тепето.
Привет!
Приятно изкарване на варненки!!
Аз да се оплача. Върнах си килограмите преди почивкта и пак почна застой. И при мен застоите са по месец, а не 10 дни. Cry
Фоли Hug пожелай ми месец без застои моля Mr. Green

# 265
Здравейте, момичета!
За варненската среща аз няма да мога че след малко тръгвам за Балчик, че там има регата и мъжо учааства и няма как  Grinning
Да направите снимки да ги видим и на следващата среща ще дойда и аз.
Вчера ми беше 5 ударен ден, но постоянно бях гладна, да не говоря как ми се ядеше сладко затова си направих едно кремче с мляко и яъца на водна баня и понеже не е много сладко, мъжо не го яде  hahaha, че предното ми диетично кремче го изяде той.
От днес сигурно ще съм на ПЗ, че на тоз банкет не знам дали ще стане да ям само месо.
Бях си обещала да не се тегля, ама не трай сърце юнашко, и равносметката е, от понеделнешкото показние на кантара -2,5кг., но още съм в цикъл така ще се надям, реалните да са повече от 0,5 кг, щото другите ми ги даде в плюс в понедлник.
Хайде приятна почивка!

# 266
  • София
Добро утро момичета!   bouquet
Спах до 10, което не ми се беше случвало отдавна! Хубаво е човек да си поспи. Хапнах си и триците и сега пия кафе. Нямам промяна, но всяко нещо с времето си.

Варнениките, приятно изкарване!  
Дори, много хубава снимка, чакаме нови, за да видим промените.

Фоли, Кри, Тиси  Hug

Черпя кафе поспаланките  Joy

# 267
Мише, аз съм към поспаланките и ще се възползвам от твоето кафе, другите вече са си ги изпили Laughing!
Дори, много добре изглеждаш!
Кри, като свършиш намини и към нас за чистенето, гладенето....
Silvyy, Sun , Честито намаление!
И на всички Hug
Приятна среща на варненките ,да показвате снимки, ако имате заведение Дивака във Варна, идете там, който го е посетил, после цяло кило е свалил Mr. Green!

# 268
  • В полето, под тепето.
Мише Hug Като поспалана, че щи пийна от кефенцето Joy
Пожелавам на всички ден, изпълнен с положителни емоции. Mr. Green
Аз смятам да се поразходя, а утре нали ще е дъждовно- newsm28

# 269
Добро утро  Whistling!
Да ни е честит прекрасния слънчев ден!  Hug
Мислих до по-късно да спя, но се вдигнах в 9 и си изядох триците с млякото и сложих течен подсладител.Стана вкусно, а и най-после да се почувствам малко като човек, че вчера пред мен едни торти и пици се ядоха.ходихме в Примавера, където ядох режимно пил.филе на скара и кола Лайт и после като се задръстихме в една сладкарница, кой ли не ме питаше дали не искам торта  #Crazy.Ама няма.Сладкото в млякото и то течен подсладител  Naughty
Днес празнувам 20-ти ден дюканстване  Heart Eyes, а в понеделник почвам четвърта седмица!

Общи условия

Активация на акаунт