Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 622
  • 650
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Да се похваля - в края на 4 -ти ден 1.5 кг ги няма, ура! Не съм имала прегрешения. Обаче повече от литър и 800 да се съдера не мога да изпия...
Въпрос : как се справяте с обедите като сте на работа? Сега съм вкъщи и си забърквам нещо, ама като ми свърши отпуската  newsm78, трябва да измисля нещо.
Лека нощ и сладки сънища на всички все още будни Hug

# 241
аз пак късно се включвам Blush Hug
честито за свалените килограмчета,момичета  bouquet
Им,ами повечето момичета май си приготвят вкъщи нещо за хапване и после си го носят в работата newsm78 аз сега тръгнах на лекции и смятам да си нося такива неща като кексчета и сварени яйца,защото не мога по цял ден да стоя гладна ooooh!

сладки сънища и от мен smile3524

ПП:мн се радвам,че съм с вас дюканки,като семейство сте ми Two Hearts

# 242
Добър вечер, писанки.

Спахме добре, петна не се появиха...поне засега. Ще я наблюдаваме още няколко дни. Снощи не знам кога съм заспала, защото преч час проверявах детето с едно фенерче. Не знам как не  и разбих съня. Моля се да няма поражения с отложен старт Praynig
Даже снощи за 1 път си позволих диетична кола (1 чаша), за да не заспя, ама като ми закъркориха червата ooooh! съжалих 100 пъти, че я пих.

Днес ходих да хапна в Дивака от онази хубава пържолка, дето бяхте снимали и лепнали в сайта, та да ми текат лигите + 1 шопска салата + айран.

Забравих да кажа - още 1 кг съм отдолу. Много се радвам Simple Smile

Цунки на всички, а сега отивам да поспортувам luvbed, че да си фиксна хормоналния дисбаланс.

# 243
  • Варна
Ахм, Мъничката се е ориентирала добре. Дано детенце е здравичко вече.

За работа си приготвям (напоследък) тричави истории - сутрин приготвям, но нямам време да ям. Във фолио - и в чантата. Закуската ми е кисело мляко, а обядът  - палачинка, омлет, туй-онуй по режима... Вадя си от чантата и хапвам.

# 244
  • София
Добро утро, момичета!
Слънчева и усмихната събота на всички!
Аз ще чистя, готвя, пера, гладя и т.н. #Crazy Crazy Crazy И от време на време ще ви наглеждам. Laughing
Обаче повече от литър и 800 да се съдера не мога да изпия...
Мила, няма и нужда да пиеш повече. Дюкан казва 1,5 л. и включва към това количество кафе, чай и т.н. Така че 1,5 л- 2л. си е съвсем добре. Peace
Пепи наистина липсва, тези дни се сещам за нея, ама все нямам време да попитам.  Дано да се обади тия дни.
Калима, Им Им, добри резултати, браво!  newsm51
За храната на работа - шунка, варени яйца, пържолка, айрян на Култута, кисело мляко...
Засега съм в застой, но не губя надежда. Все пак само от 12 дни съм на режима и вече 4 кг ги няма  Simple Smile
Сън  Stop, какъв ти застой newsm78 4 кг за 12 дни е по килограм на 3 дни. Това е дори прекалено бързо. Застой значи да не свалиш 1 кг за повече от 10 дни. В разчетите на Дюкан, доколкото си спомням, дава по килограм за 7-10 дни. А колкото са по-малко кг за сваляне, толкова по-бавно се сваля. Освен това в ПЗ дни е нормално да не се сваля, дори може малко да се качи, защото зеленчуците съдържат повече вода, която остава в организма. Така че спокойно, всичко е в реда на нещата, бъди режимна и резултатите няма да закъснеят!
Хайде сега по едно кафе с мляко! Как мислите, тук млякото само добавка ли е? Joy Аз сутрин го пия така  Embarassed      И да не пипате захарта и бисквитките, ей!

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 08:12 от krikri

# 245
  • Варна
Благодарско, Кри! Hug

Като гледам, не е много побеляло, съвсем си е режимно даже.

Захар? Какво беше туй? hahaha

# 246
Добро утро Hug

Влизам да кажа да не ни чакате за Варненската среща -сутринта се събудихме с хрема ooooh! Хем гледам да го обличам Tired май снощи докато е спал се е докарал така 100пъти ставах да го завивам ooooh!

Кантара продължава да не ме обича Crossing Arms ша го пратя да полети от 4 ет  Crossing Arms

# 247
  • Откъм Варната
Добро утро
да ви почерпя и аз по едно кафенце, чисто натурално и съвсем режимно Wink

# 248
  • Варна
Кали, Ще идваш ли на срещата?

# 249
  • Откъм Варната
Ами да, само каде ще е, че сме с количка, дано да се проврем, и дане е по рано от 12.30, че още бебо спи

# 250
  • Варна
Варненки,

Срещата е в 12:30 в Бирария Алба!

Ето ме на фото в близък план, ще бъда вероятно в кафява рокличка  Embarassed

http://images21.snimka.bg/004169496.jpg

# 251
  • Пловдив
добро утро слабеещи девойки!
днес нямам сили, нещо ми е отпаднало, особено в краката. не знам защо е така. чак ме ни се ядеше и напрво се насилих да хапна адна купичка кис. мляко, овесени трици и малко степче за цвят. а трябва да се захващам да newsm79 wash hang 1dishes  food002.
а и тази нощ така ми се схващаха краката. дайте съвет какво да пия.

# 252
  • Пловдив
Дорчестър не мога да отворя снимката.

# 253
  • Варна
Третият опит е успешен, вече я качих.
 Сега вече нямам такива бузи. hahaha

# 254
  • Пловдив
невиждам никакви бузки? изглеждаш чудесно!

Общи условия

Активация на акаунт