Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 636
  • 650
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте и от мен. Срещата ни беше супер, момичетата са много приятни и скоро пак ще се видим   Wink
Чудя се какво да си направя за вечеря. Да знаете времето как се развали - духа страшен вятър Sad

# 316
  • София
И в София се развали...
Мише, голяма съм забравана Embarassed Като казвах на децата, че ще ходим утре при баба Яга, дъщеря ми тактично напомни, че има тренировка в Южния парк в 10.30 и трябва да сме там  Embarassed старост-нерадост, какво да ти кажа Embarassed
Елена, дали от Дюкан всички ставаме много готини newsm78 Joy Аз правя пиле със зеленчуци в плик.
Бачи, ти 5/5 ли караш?

# 317
Май за мен ще е кекса, защото аз познавам някой, който го предпочита пред.... това, което трябва.
Отдавна мисля за една рецепта на "Шато". Ще я преработя и ако стане, ще я напиша. Но сега нямам миксер и прясно мляко.
захарта ще заместя с течен подсладител. Брашното с трици. А жълтъка и белтъка на сняг се добавят към сварено прясно мляко с две пакетчета желатин Simple Smile))
Кри! Аз от 13-ти август минах на първите 5 дни от седмицата П, а петък, събота и неделя на ПЗ.
Абе.... тая баба Яга, как изглежда. За ядене ли е, за пиене ли? Или нещо като увеселителен парк?

# 318
Здравейте и от мен. Срещата ни беше супер, момичетата са много приятни и скоро пак ще се видим   Wink
Чудя се какво да си направя за вечеря. Да знаете времето как се развали - духа страшен вятър Sad
Много ми харесват тези срещи макар, че щеше да е добре да се втъкне и някой момък при нас. Flutter

# 319
  • София
Кри! Аз от 13-ти август минах на първите 5 дни от седмицата П, а петък, събота и неделя на ПЗ.
Щото и аз тъй си мислех, а защо тогава от днес си на ПЗ, а не от вчера?
Баба Яга е заведение в градинката пред БСФС.
Бачи  Hug много ми се виждаш тъжничка днес!  Hug Hug Hug

# 320
  • София
И в София се развали...
Мише, голяма съм забравана Embarassed Като казвах на децата, че ще ходим утре при баба Яга, дъщеря ми тактично напомни, че има тренировка в Южния парк в 10.30 и трябва да сме там  Embarassed старост-нерадост, какво да ти кажа Embarassed

Нищо, Кри  Hug... аз съм по-навита на Дюканска среща. То май и времето ще е кофти утре.... не знам как ще се справят "готвачите" от На ти с природата... дано да имат успех!

# 321
  • Пловдив
Но най-тържествено обещавам, че от понеделник отново започвам- за наказание - 5 дни само на месо и П! Peace

Момичетата са си казали мнението, аз имам само по това изречение две неща, които искам да кажа:

1. Това е начина ни на живот приели сме си го и не е редно да го възприемаш като наказание. Ако смяташ, че е така може би трябва да се замислиш Simple Smile
2. Защо от понеделник? Къде остава неделята?  newsm78

Момичета, аз съм на гости и затова пиша малко, но ви следя изкъсо, така че ич не се отпускайте, всичко виждам.
Варненки, изглеждате супер  Hug

# 322
  • София
Но най-тържествено обещавам, че от понеделник отново започвам- за наказание - 5 дни само на месо и П! Peace

Момичетата са си казали мнението, аз имам само по това изречение две неща, които искам да кажа:

1. Това е начина ни на живот приели сме си го и не е редно да го възприемаш като наказание. Ако смяташ, че е така може би трябва да се замислиш Simple Smile
2. Защо от понеделник? Къде остава неделята?  newsm78

Tочно същото си помислих и аз, но понеже онзи ден й правих забележка....

# 323
  • Откъм Варната
Оправих линка към албума със снимките от Варненската среща, ето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=179701&photo=1

# 324
  • София
Чао за днес момичета!  Hug Лека вечер!   bouquet

# 325
Един час нямах нет , и вие две страници изписахте! Grinning
Варненките, ама много сте хубави, брей  bouquet
Мише, аз го знам само Дивака на гладстон, ако ходим , ще го търсим другия. Мъжа ми току-що се прибира от работа, та не знам дали ще има излизане!

# 326
А така. Сега и аз разгледах албума  newsm10 newsm03
Кри! Колко пъти съм минавала покрай тази градинка, а баба Яга не ми се е обаждала Simple Smile))
Вчера успях да хапна един морков, корнишони и вечерта печени чушки и чушлета.
За утре смятам да пасирам остатъка от чушките с оцета, малко извара и преобладаващи дробчета.
Към сегашен час пресушавам второто 1,5 литрово шише чешмяна водица  help

# 327
  • София
Бачи, изпратих ти снимките по мейла, дано да ги получиш! Hug

# 328
Тичкам... тичкам.... smile3540 Гледкам...  smile3548
     Няма  Sob  33uu

# 329
Ей, сладурани големи сте, варненки! Изобщо Дюканките сме голяма работа!  Grinning  Hug
Аз да се отчета за днес. Въпреки, че цял ден бях по улиците, бях много режимна  bowuu :
Закуска - тричава палачинка и 1 безкофеиново капучино.
Обяд - пилешка пържола.
16 часа - 1 варено яйце и чай.
Вечеря - пилешка пържола и малко сирене лайт.
Вода - 1,5 л.
Лека вечер, момичета!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт