Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 640
  • 650
  •   1
Отговори
# 330
Добър вечер, дюканки.
Днешния ден мина режимно, макар че нямах възможност много да ям и инцидентно ми се наложи да си взема Верея 0.1 % и да го ям с вилица  Shocked, никъде нямаше лъжички, щях да се побъркам, но го изсмуках по някакъв начин от кофичката млекцето де, защото не исках да гладувам от 12 до осем, съвсем без нищо в стомаха.като се върнах сега хапнах зелена салата с мляко и пуешко филе.Чудя се дали още нещо да похапна, ама ще стане късно.Ще пия чай с няколко капки течен подсладител и ще отбия номера.
Имам друг въпрос към Вас.Бях се засилила да си купувам рулца от раци, защото чувам че се консумират.Обаче в съдържанието пише че съдържат пшенично брашно, захар и сол.И затова се разколебах ? Да не ядете някакви специални рулца ? Моля Ви ми разяснете тая рачешка история, защото пилето малко ми поомръзна и искам някакси да разнообразя  Praynig

# 331
  • Пловдив
хей аз му ударих един вечерен сън, направо съм разглобена, ръката не мога си вдигна.
Но най-тържествено обещавам, че от понеделник отново започвам- за наказание - 5 дни само на месо и П! Peace

Момичетата са си казали мнението, аз имам само по това изречение две неща, които искам да кажа:

1. Това е начина ни на живот приели сме си го и не е редно да го възприемаш като наказание. Ако смяташ, че е така може би трябва да се замислиш Simple Smile
2. Защо от понеделник? Къде остава неделята?  newsm78

Tочно същото си помислих и аз, но понеже онзи ден й правих забележка....
нали заотва сме тук - да се покрепяме, Мишле не си давай време до понеделник и започвай веднага, защото вече си полозила достатъчно труд, които си струва. и каквото си наказание, това си е направо дар.

# 332
  • Пловдив
Добър вечер, дюканки.
Днешния ден мина режимно, макар че нямах възможност много да ям и инцидентно ми се наложи да си взема Верея 0.1 % и да го ям с вилица  Shocked, никъде нямаше лъжички, щях да се побъркам, но го изсмуках по някакъв начин от кофичката млекцето де, защото не исках да гладувам от 12 до осем, съвсем без нищо в стомаха.като се върнах сега хапнах зелена салата с мляко и пуешко филе.Чудя се дали още нещо да похапна, ама ще стане късно.Ще пия чай с няколко капки течен подсладител и ще отбия номера.
Имам друг въпрос към Вас.Бях се засилила да си купувам рулца от раци, защото чувам че се консумират.Обаче в съдържанието пише че съдържат пшенично брашно, захар и сол.И затова се разколебах ? Да не ядете някакви специални рулца ? Моля Ви ми разяснете тая рачешка история, защото пилето малко ми поомръзна и искам някакси да разнообразя  Praynig
аз хапвам обикновенни рулца, но като междинно хранене, като ми пригладнее. а за похапването още един път - когато започнах режима, в началото /явно докато ми се свие на мама коремчето/ много ми пригладняваше дори в 12 през ноща. и хапвах, угаждах си, обикновенно пшеничени трици, през деня не ядах от тях.

# 333
  • София
И аз си хапвам рулца от раци, дори в началото като че ли ядях повече newsm78 Орди, това са , няма други  Laughing Имат разни добавки, но иначе са режимни. Орди, а телешко, дробчета, телешка кайма....разнообразявай, иначе втръсва.

# 334
добре, добре..аз почнах вече да се престаравам и от половин грам брашно да се плаша  Laughing Laughing
Утре ще си взема, ама няма много да ги набивама по-кротко ще го давам.  Whistling

# 335
  • София
Орди, като гледам малко ти остава. Скоро ще минаваш в 3 фаза  Laughing

# 336
Мишле! Трудно е, когато кривнеш, но ако имаш желание, ще успееш Hug
Кри!!! newsm68 newsm68 newsm68 Пристигнаха.... верно, някой неиндетифициран индивид ми ги е пратил, но много му благодари от мен Simple Smile))

# 337
Момичета, аз съм на гости и затова пиша малко, но ви следя изкъсо, така че ич не се отпускайте, всичко виждам.
 Joy Joy Joy

# 338
  • София
Оправих линка към албума със снимките от Варненската среща, ето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=179701&photo=1
Кали, мерси! Много сте готини!
Кога ще си направим национална срещичка? И къде?
Бачи  Hug  неидентифицирания индивид е мъжа ми, нещо моя мейл прави проблеми.

# 339
ееееех, ама друго си е да си на ПЗ.Днес готвя за 3 дни.Всичко ми е много вкусно.Само с едни пил. дробчета не се погаждам. Все ми е лошо, след като съм ги яла. Sick Ми, няма да ям от тях повече. Crossing Arms
Гледам и се чудя и аз за кекс-секс,  Rolling Eyes ама май вече не ми се готви, та ще видим... Embarassed Бачи, развесели ме много! Joy Joy Joy
Хайде, лека! Tired То се е видяло, че кекс няма, ми... Rolling Eyes Whistling

# 340
А така.....  Joy
Аз обаче вече ядох ,та приключих с избора, а и виртуалния секс хич не ме задоволява.
Кри!

# 341
Аз да се отчета за днес.
Закуска - тричава палачинка и 1 безкофеиново капучино.
Обяд - пилешка пържола.
16 часа - 1 варено яйце и чай.
Вечеря - пилешка пържола и малко сирене лайт.
Вода - 1,5 л.
Много изчистено и елегантно се е получило

# 342
baci, благодаря!  newsm51
Лека нощ от мен, милички!  bye Two Hearts

# 343
Здравейкте и от мен момичета, най накрая пет минути и за мен на компютъра. Чета ви за срещите и ви завиждам благородно ми няма ли някой от Казанлък та си организираме и ние срещичка?

# 344
Исках да питам, за режима, кое кафе се препоръчва. Кофеиново или безкофеин?
Също и Фоли! Къде да слагам канелата, че в главата ми като идея е само мляко без ориз.

Здрасти, Жужи!

Общи условия

Активация на акаунт