Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 533
  • 650
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Чесно казано тоя номер и аз си го мислех, ама си викам ще кажат -тя тези не е свалила пък тръгна и още Joy Joy Joy

# 541
Чесно казано тоя номер и аз си го мислех, ама си викам ще кажат -тя тези не е свалила пък тръгна и още Joy Joy Joy

ако ще ти помогне, давай!Никой тук няма да ти каже такова нещо.Ти знаеш по-добре от мен.Хайде, надъхвай се и ги махай гадните кг.!те при теб вече не са толкава гадни, де Joy Joy Joy Спомням си снимките, които гледах.Давай, зарежи трета фаза и идвай на втора или първа newsm78

# 542
  • Бургас
Хайде Били надъхах се от утре съм на линия с 5 П и всеки ден на отчет ще ги разкарам гадните кила!

# 543
  • София
Браво Баева и Били! Такъв е дюканският дух!
С вас съм!  Hug

П.П. Били, много хубав еднорог си имаш!  Wink

По този повод да пийнем кафе, а?

# 544
  • Варна
Момичета, не ме плашете, бе. ooooh!
И аз сега се докарах до тези оставащи три кила.... Е, имам "грешни мисли" в главата колкото щеш, ама чак пък трета фаза... Дано успея да устискам още колкото трябва.

Да си призная, преди два-три дни даже вече ми идваше да се отказвам от Дюкан.  Embarassed

# 545
може да ви се стори глупаво но...знаете ли дали има връзка между режима и ходенето по малка нужда.днес ми е първи ден и постоянно ми се ходи,което не ми е присъщо.имайте пред вид,че до момента почти не съм пила течности.знам,че трябва,но нямам навик.ще наваксам,обещавам  bouquetдосега съм изяла половин кофичка култура,няколко вилички от дробчетата,които приготвих на фурна за вечеря,и едно яйце.не съм гладна,само трябва да наваксам със водата

# 546
  • София
И аз сега се докарах до тези оставащи три кила.... Е, имам "грешни мисли" в главата колкото щеш, ама чак пък трета фаза... Дано успея да устискам още колкото трябва.

Да си призная, преди два-три дни даже вече ми идваше да се отказвам от Дюкан.  Embarassed

Дори, по-трудно е, поне аз така си мисля. Ама как ще се отказваш!? Да си призная и за 1 мин не ми е минавало през главата. Това е начин на живот за мен! Няма отказване!

# 547
Блеки, ти да не си объркала килограмите?

Струваш ми се много елегантна за 90 кг. newsm78

# 548
абе,момичета,по колко пъти се минава първа-втора.аз си мислех,че прехода е бърз.да речем 5 дена ударен,5 дена втори...и минаваш на трети по 10 дни за всяко свалено кило newsm78

# 549
Абе, я, марш на килата! Ша са даваме на някви три кила!А-ма-ха!  
Хайде по кафе от Мишето!
Мерси, Мише!Успокояващ е, нали?! Hug

# 550
  • София

Мерси, Мише!Успокояващ е, нали?! Hug

Много ми харесва!  Hug

# 551
Ей,Били,накефи ме /и с тия емотикони Joy/Ти за няк'ви си три кила говориш?!ааааааа,я се стягай  Naughty-то не остана бе HugИ аз мислех до 60 да свалям,ама сега реших че мога с 55 да се справя и това ще ми е целта.....Е,още съм  далечеееее Rolling Eyes

# 552
  • София

Дори, по-трудно е, поне аз така си мисля. Ама как ще се отказваш!? Да си призная и за 1 мин не ми е минавало през главата. Това е начин на живот за мен! Няма отказване!
И на мен не ми минава през главата. Но аз не се впечатлявам много от това, което показва кантарът. Забелязла съм, че когато с трепет очаквам да има минус - денят ми тръгва кофти, когато се чувствам разочарована. Мисля си по следния начин - това не е диета, това е режим на хранене, не само дългосрочен, а доживотен. Изобщо не представлява трудност спазването му и изкушенията не представляват кой знае какви изкушения. Единствено ми липсваше някой и друг плод тази година... но си казвам - догодина и това ще стане!  Hug

# 553
  • Варна
да речем 5 дена ударен,5 дена втори...
ако свалиш всичко излишно...да, обаче иначе втора фаза продължава докато си постигнеш желаните килограмии.

(много интересно заблуждение, Дезире  Hug)

# 554
  • София
И на мен не ми минава през главата. Но аз не се впечатлявам много от това, което показва кантарът. Забелязла съм, че когато с трепет очаквам да има минус - денят ми тръгва кофти, когато се чувствам разочарована. Мисля си по следния начин - това не е диета, това е режим на хранене, не само дългосрочен, а доживотен. Изобщо не представлява трудност спазването му и изкушенията не представляват кой знае какви изкушения. Единствено ми липсваше някой и друг плод тази година... но си казвам - догодина и това ще стане!  Hug

Така е СноучеHug Плодове догодина! Колко му е, пък и зимата се продават, не е като едно време.

Общи условия

Активация на акаунт