Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 565
  • 650
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз да се похваля.
Купих си телешко месо.
Три стека.
От утре ще мина на строгия вариант на режима, без никакви колбаси и солени извращения.
Напредвам, значи. Laughing

# 76
  • София
Цвети, макар и късно, честит празник! newsm38 Да е здрава, весела и с късмет дъщеря ти!

Гери, Честит рожден ден на половинката!

Ванче  Hug как си? Много си заета тези дни, малко ни навестяваш!

Им имwelcome Бъди режимна и резултатите няма да закъснеят!
Новичките да хапват редовно и да пият водица! Заредете се с режимни храни, винаги да имате нещо за похапване.

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 20:25 от krikri

# 77
  • Пловдив
Честита рожденничка на Цвети и от мен  newsm51 Много да ви радва и да расте красива, здрава, умна и добра  Hug
Гери, честито и на твоя съпруг  smile3525 Много здраве, любов и щастливо семейство   bouquet
Кри, на теб ти се радвам от сърце, браво за сваленото килце  smile3501 (ама и на рима го докарах  Flutter)
Подкрепям с две ръце Вещи и Кри, ние трябва да казваме как трябва да се спазва режима, а всеки от там нататък си решава  Peace Ако не ви е достатъчен личния пример на двете (а и не само) избора е ваш  Peace
Снощи късно си направих кексчето на Фоли, мислех солено да е, но си поръчах подсладител и сложих от него. Като за първи опит стана добре, сутринта хапнах с айрянче и добре ми дойде  Blush На обяд ядох пържоли пилешки с измислена салата - броколи и кисело мляко. Следобяд още малко кексче и айрян. Сега ще ям риба. Вода не съм засичала, но мисля, че е над 2 литра.
Ееее, най-важното забравих - СУПЕР сте на снимките, супер  4470 Много сте готини всички и имах чувството, че и аз съм била на срещата и ви познавам  Hug
Лека вечер от мен, отивам да хапвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 78
Здравейте,

Кухнята започва да заприличва на нещо - ама микровълновата и грила още ги няма. Като стане готова ще ви я покажа на снимчица.
А пък днес да си се похваля - в период на ДДС декларации сме в бюрото и сега ми идват клиентите които не съм ги виждала около 2-3 месеца. Какви комплименти получавам само - колко съм отслабнала, колко добре изглеждам - много се радвам.
За вечеря ще направя една шопска салата поради липса на месо в къщи.

# 79
  • София
Момичета  Hug благодаря на всички, обичам ви!  love001 Да ви се връща, ще почерпя от снощните пържолки, нали са магически  hahaha

Да ви питам нещо - днес ми е 5 ударен ден и съм много надъхана защото резултата е - 2.5 кг. Дали да карам 7-8 ударни и после да мина на смесен? Или да карам 5/5 както Дюкан казва?
Според мен карай 5/5. За твоите кг 7-8 ударни са прекалено много, а и почти не се отслабва през тях.
Блеки Hug, за съжаление имаш още доста да сваляш и според мен 5/5 е най-подходящо за тази цел. Ако искаш обаче малко да си починеш, може да направиш за 1-2 седмици 1/1. Аз в момента съм 4/3 (благодарности на Асса  Hug това е нейния принос към Дюкан). По-трудно е по принцип от 5/5. От една страна е един протеинов ден по-малко, но от друга пък са само 3 ПЗ.Успех!
Брукс, как върви ученето?
Вещи  Hug а за гладна стачка - мисля, че не си заслужава да рискуваш здравето си. Все пак си отговорна не само за себе си, имаш си прекрасно семейство и 3 дечица!

# 80
Е значи утре и салатка ще хапна smile3508
Отчет за днес:
закуска - омлет натюр /ама да ви кажа каква глупост направих - разбих си аз 2 белтъка и един жълтък и реших да сложа малко прясно мляко 0.1% като си мислех че ще ми замирише и ще има вкус на палачинка, сложих го в тигана и то като тръгна да загаря, накрая стана бъркани яйца малко прегорели.
Преди обяд - кафенце и кола лайт
Обяд - 1 кофичка Верея 0.1% и няколко рачешки рулца
След обяд - шунка и малко свежо сирене
Вечеря - пилешка пържола.
Вода мнооооооооого  bowuu

# 81
Кри, ученето не върви. Хич не ми се учи, още повече че имам едни закони само за четене. Много съм изнервена с ремонта, вече 3 месеца продължава - като си го правим сами така е. Ама с този прахоляк направо ми писна.

# 82
  • В полето, под тепето.
Здравейте Hug
Честити рожденици на Цвети и Гери newsm51

Много сте хубави на снимките от срещатата.   love001Очаквам в скоро време среща на национално ниво. Joy

Нинкис Hug аз си сгъстявам крема с триците. Не става много гъст, но е вкусен Mr. Green

# 83
момичета дайте ми съвет - искам да си направя крем - ванилия, но не печен но не знам с какво да го сгъстя. предложете с какво да го сгъстя?
Днес опитах да направя кекса без трици. Да, ама не. Така , че освен желатина.... и триците , друго не ми идва на ум. newsm78

Ето обещаната снимка от Бедрок Simple Smile 7 септември.

# 84
Добър вечер и от мен.
Аз да се оплача - от тези млека, сирена и т.н. съвсем се улях. Детенцето ми е с АБКМ (алергия към белтъка на кравето мляко), пазих я 3 месеца и тамън се чудех как да я захраня с мляко и то стана. Купила съм пюре, в което има малсо. Просто не знам как е станало ooooh! По 100 пъти чета етикетите, как съм хванала такова пюре не знам.....????????
Сега я наблюдавам и май тази нощ няма да се спи. Молете се с мен да няма алергична реакция, че пак ще търчим до х-л Филипс (демек Пирогов).

Иначе съм си режимна. Сладко не вкусвам. Издънки няма, абе слушам Кри, Вещи и другите "стари кучета", че не искам пак да ми се карат.

Ох, много съм притеснена....

Лека нощ, милички

# 85
Бау-бау..... А защо х-л Филипс?

# 86
Бау-бау..... А защо х-л Филипс?

Не си ли забелязала огромната реклама на Филипс качната върху болницата?

# 87
Здравейте!
Днес ми беше последният протеинов ден.От утре съм на 5 ПЗ.Доволна съм от резултатите.Това е моят режим на хранене и благодаря за подкрепата и знаният, които ми давате!Айсче, специално мерси за отговора за майонезата!  bouquet
Лека нощ! Tired

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 22:30 от Били хлапето

# 88
Munichka! Честна дума-не съм  ooooh!
Били!  Flowers Four Leaf Clover

# 89
  • Пловдив
Munichka, надявам се всичко да е наред!  Praynig Peace  Аз първия път ти прочетох името Муничка, и виждам че другите пишат Мъничка, но не мога да си го избия от главата Simple Smile
Им, добре дошла   bouquet
Бачи, изглеждаш супер  Peace
Клонка, ами така е режимно, без колбаси и разни производни  Laughing
Кри, до гладна стачка евентуално ще прибегнем само в краен случай, искрено се надявам да не се наложи  Twisted Evil
Майонезата нещо съм я пропуснала, сега ще се върна да видя дали да вадя бухалката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт