Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 680
  • 650
  •   1
Отговори
# 390
мерси за обяда,слънчице....само дето аз тъкмо си приключих закуската Blush егати спането,егати чудото ooooh! hahaha
здравейте на всички Hug
Ралчееее,миличка,лекувай се,момичетата вече са ти дали съвети - колдрекса и на мен много ми помага,пий и вит С,ама по-ударно да пресечеш настинката/аз в такива случаи пия по 8-10 наведнъж Blush/,то това скапано време #Cussing outвсеки ден различно,всички се изпоразболяха smile3512оздравявай по-бързичко newsm51
Милена,честита холова гарнитура   bouquetнаистина освен,че изглежда красиво ми се струва и много удобна newsm08
Варненки-сладуранки Hug много са ви хубави снимките...сигурно защото вие сте много хубави smile3534
честито на всички със свалени килограмчета и грамчета smile3525
аз днес съм пак на минус newsm44 вече съм 60,не мога да се нарадвам newsm68
искам да предупредя Вещи обаче,че няколко дни ще отсъствам...недей ме изключва от списъка, мооооооля те newsm17 newsm76

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора. Joy

# 391
Лелеее какви поспалани сте Laughing пък някои сме станали в 6.00ч.  Twisted Evil

# 392
  • По широкия бял свят
Здравейте и от мен. Вчера направих точно както не трябва -закусих в 10 и после ядох чак в 16 ч., ама то една жена като тръгна по магазините чак и глад не усеща.

Сега изчетох всичко и отивам да правя туршия.

Хубав ден от мен.

П.П. Рачче, дано оздравееш бързо!

# 393
Момичета, някакъв грип върлувал. Така че още при първи симптоми, вземайте ударно витамин С и фервекс (или нещо подобно - почти всички вършат работа), а ако усещате, че се влошавате, непременно идете на лекар.  Hug Heart Eyes
ts_mira, браво за минуса!  smile3501

# 394
Лекар към болния:
- Колко тежите?
- 116кг, а най - много съм бил 121кг.
- А най-малко колко сте бил?
 - 3кг. 600гр.
 Laughing

# 395
  • София
Здравейте, на всички! Бързо оздравяване на болните  Ill
За 6 дни - -3кг. Чувствам се прекрасно. Нямам прегрешения все още, освен онзи бонбон без захар  Embarassed!
Чудя се кога да мина на ПЗ, като се има предвид, че доста имам за сваляне  newsm78
Хубав ден желая на всички   bouquet     bouquet     bouquet

# 396
Здравейте и от мен HugПозагубих се тия дни-празници,път много,но ..пак съм тук PeaceРалче-бързо да се оправяш PeaceТова ми напомня ,че днес вече трябва да си купя витамини ,че явно отслабват защитните сили на организма...Вие пиете ли и какви?
/Sun,вкусно си ни сготвила HugЕлена-браво бе hahaha JoyАз съм била и по-слаба даже Joy baby_neutralIm_im -поздравления за килограмчетата!бързо -бързо да се множат  bouquet

# 397
Тутти,аз отскоро съм на Мултивитамини Supra vit,от тези разтворимите Thinking и мисля да си взема Калмацин,че момичетата тук го препоръчват Peace наистина трябва да се приемат и витамини,че иначе става лошо ooooh!

# 398
  • Провинция
Здравейте!Отново си имам компютър и съм тук.
Миленче,много ти е хубава гарнитурата.
Ралче,аз и децата пием осцилококцинум много помага при настинки и грип.Това е хомеопатично лекарство.Винаги има много бързодействащ ефект.
Тъй като съм в МЦ не се меря,да не се стресирам нещо.За всички,които са обядвали по едно кафенце

# 399
Пухче, благодаря за кафенцето!  Hug Тъкмо мислех да си пускам едно.  Simple Smile
Елена,  Joy Joy Joy
Im_im, отличен резултат. Браво!   bouquet
tutti, аз съм на комбинирани витамини - Vitaral.

# 400
А тези бонбони без захар на Солано мисля че бяха могат ли да се ядат от време на време?  newsm78

# 401
А тези бонбони без захар на Солано мисля че бяха могат ли да се ядат от време на време?  newsm78
Да,Елена,позволени са!Дъвки без захар също.

# 402
# 403
Здравейте!
Ралче, бързо оздравяване!Синът ми беше с такава хрема и сега вече е на АБ.Пази се!
Момичета, гледам етикета на една лютеница и не пише да има захар.Има пипер, патладжан, домати , сол и растително масло.Дали мога да хапна мъъъъъъъъъъничко?!?!? newsm78

Който и да си ти, дето ти се яде шоколад......... не посягай, че ще си опропастиш всички цели. Cry

Embarassed Embarassed Embarassed   Няма, няма! Sick
  Бачи, Hug

# 404

Ами аз си позволих ,незнам за другите Whistling Попринцип не обичам сладко -даже кремчета не си правя сега .Но бонбонче си хапвам отвреме навреме.

Общи условия

Активация на акаунт