Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 664
  • 650
  •   1
Отговори
# 375
И аз днес съм на работа до обяд надявам се. Аууу в неделя на работа #Cussing out ужас

# 376
DVV - как сте, оправихте ли се? Следващият път ще дойдеш  Wink
Ами продължаваме да се сополивим ooooh! снощи спах на пресекулки да слушам как диша Tired Следващия път сме на линия Peace

# 377
Добро утро, милички!  Hug
Бачи, аз слагам канела понякога на капучиното. Причтна командировка и от мен! Дано по-бързо свършите с работата и да остане малко време и за разходка и забавления.
Ралче, оздравявай бързо!   bouquet
DVV, дано и вие скоро да сте във форма! Честито намаление! Hug
aboea, страхотна гарнитура! Една моя дружка има същата и е пробвана - освен, че е красива е и удобна.  Grinning
Деси Вwelcome
Нинка, Ели, честито намаление в килограмите!   bouquet
Жужи, страхотен резултат! И поздравления за силния дух!  smile3525
Много  Hug Hug Hug на всички!
Хубав ден и много усмивки ви желая!  Two Hearts

# 378
Хайде по едно чайче да изпием  в това студено време. cold

# 379
  • София
Благодаря ви, милички за милите думи, обичам ви, да знаете Hug
Аз снощи пак прегреших с малко картофи, ама пък днес нищо не ми се яде, наливам се с чай (поне има на работа) и се надявам да ми се размине с лекарите и антибиотиците Tired
Напоследък аз не съм много сериозна, имам прегрешения, но обещавам, че като се оправя и ще вляза пак в рътъм, защото настина това е режима, според мен, който ти дава резултати, трайни, макар и не токова бързи Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 380
И аз съм с вас, пия чайче  Laughing

# 381
Ще взема и аз да си направя чай Mr. Green До пи ми си като ви чета Tired

# 382
  bouquetБлагодаря ви и на мен много ми харесва
обичам ви, да знаете  Heart Eyes

# 383
Време за обяд.  Simple Smile

# 384
  • София
Много ми е лошо, момичета, от хремата чак очите ми сълзят, иска ми се да свършва по-бързо този курс и да си ходя вкъщи да си легна Tired Tired Tired
Наливам се с чай, не ям нищо, зная че така не е добре,ама само про мисълта за храна и Sick
Дано вие да сте здравички и да сте добре Hug Hug Hug
Sun, много хубав обяд Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 385
Ралче  Hug , миличка пи ли нещо? фервекс или нещо друго. хайде отивай си вкъщи, един горещ душ и в леглото.

# 386
Sun обяда ти е супер и аз съм гладна ама трябва да чакам още 30 мин до обедна почивка и ще бягам да си купя една Верея.

# 387
  • София
Пия упсарин и фервекс и витамин C, ама явно този път ще си изкарам една настинка Cry
Зимата веднъж пак ми с епоявиха симптомите, ама го пресякох- за един ден ми мина, ама сега- няма да ме пропусне май Tired Tired Tired
Одавна не бях имала толкова жестока хрема, та чак да не мога да си поема въздух през носа, ужас Tired
Хайде поне вие да сте добре Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 388
  • Пловдив
Ралче, какви са тези КАРТОФКИ. не не и не!
и аз се оплаках че от вчера нещо ми е зле, боли ме цялото тяло, а моито близки си мислят, че нали съм на "диета" и имам мускулна треска от упражнения /които не съм правила хахаха/. започнах от снощи парацетамол и витамин С ударно. вземай мерки да не се задълбочи.

Момичета благодаря отново за покрепата и овациите за всяко мое килце!!! никой повече от вас не може да ме разбере какво означава ОЩЕ ЕДИН КИЛОГРАМ!

# 389
  • Откъм Варната
А никакви болни, бързо да оздравяваш ral4e:)  Hug

DVV и Митака е със сополи, ама туй е от зъби, дали и при вас не е така  newsm78

Мерси за всичките кафета, ние преди малко станахме, туй мойто дете снощо до 12 часа не щя да заспи, само става да играе, и днес резултата спахме до обяд, и двамата  Embarassed

Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт