Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 660
  • 650
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Снощи се замислих, все ми се струва че доста задържам в някои периоди, но си сметнах грубо времето от както съм започнала режима, установих, че средно съм сваляла по 1 кг на седмица.

# 361
Е --нали съм си фуклива да споделя ,ето това ми е холовата .

Харесва ли ви.

# 362
  • Пловдив
наистина е хубава и много оригинална!

# 363
Добро утро и от мен  Hug
Днес кантарчето най-после мръдна след 2 дни застой - 0.400кг. Та свалените килограми станаха целиии 3кг. Лентичката ще я оправя довечера като се прибера.

Ninkis - честито сваляне  Grinning
aboea - много ти е хубаво диванчето Wink

# 364
  • София
Добро утро, Милена! Напоследък малко пишеш, днес да се поправиш! Честита холна гарнитура, можеш да се снимаш на нея, та с един куршум да видим два заека - теб и гарнитурата! Забравих от къде си  Sad, ще ми припомниш ли? (Нещо се беше бъгнал сървъра, та туй го писах преди да покажеш гарнитурата Laughing)
Дори, още веднъж мерси за снимките, много се радвам, че ви видяхме!
Жужи  Hug голяма гадна гадост ти се е случила! Поздравления, че вместо да се депресираш и да разхлабиш редиците, ти действаш като истинска дюканка. Махаш с ръка и продължаваш нататък! 9 кг за 1 месец е чудесен резултат! Но имай пред вид, че нататък ще става по-бавничко.
Ванче  Hug появи се най-накрая. ама за малко  Sad Много готина лентичка си имаш, правена е като че ли специално за теб! Да си личи отдалече кой е главния готвач на Дюкан.
Бачи  Hug и с кофеин, и без! Важното е да е без сметана  Laughing
Деси В  bouquet, добре дошла! Разкажи ни нещо за теб, да се опознаем!
Нинка Hug честито килце надолу!  smile3501 newsm51 Наистина килограм на седмица е средното  сваляне, а тежките случаи са килограм на 10 дни.
Елена, честит минус и на теб! smile3501 newsm51
Слънчев и усмихнат ден на всички!

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 10:09 от krikri

# 365
Добро утро.

Ванче  Hug появи се най-накрая. ама за малко  Sad Много готина лентичка си имаш, правена е като че ли специално за теб! Да си личи отдалече кой е главния готвач на Дюкан.

Правих закуска на децата,за това за бързо се появих.
Лентичката много ме кефи,въпреки бонбонките,а може би именно заради тях. Laughing

Hug

# 366
  • София
Здравейте, момичета  bouquet
Сега ще се връщам да ви чета, само да ви пожелая да сте здрави, че аз се разболях Sad
Лепна ми се някакъв вирус, а сега съм и на работа, та едвам седя права, та затова ви пожелавам да сте здрави и да се пазите!
Обичам ви Hug

# 367
Е --нали съм си фуклива да споделя ,ето това ми е холовата ...

Харесва ли ви.

много готина холова гарнитура.честито,Миленче.

# 368
  • София
Ралче  Hug да оздравяваш! Пий Фервекс, на мен ми помага, пък е и режимен.
Баева  Hug видях те, че четеш! Разкажи нещо повече за теб, как върви режима напоследък? Да не се измъкнеш набързо, ей!

# 369
Добро утро Hug

Съжалявам че не дойдох вчера,ама незнам дали не сме заразни и не исках да рискувам Naughty

Днес съм -1кг Crazy направо неповярвах на кантара Shocked

ral4e:)   пробвай и с колдрекс -ние само него пием и много ни помага Peace

# 370
 Hug Добро утро!
Отивам в командировка, но съм си взела храна Simple Smile)

# 371
baci приятна командировка Hug Колкото може да е една командировка де  Rolling Eyes

# 372
Благодаря!
Ще работим  ooooh!
Аз си меслех, че днес има много ранобудни, а то било 10,30 Simple Smile))

# 373
DVV - как сте, оправихте ли се? Следващият път ще дойдеш  Wink

Baci - Къде те командироваха?

ral4e:)  слушай дюканките и докато се усетиш, ще се оправиш  Simple Smile

# 374
Елена! Отиваме в Брезник  Thinking не знам ,къде е. Някъде към Перник. Дано невали дъжд, и навън имаме работа.
Иначе съм си направила мляко със степче и съм го сипала в пластмасово шише с 50 гр вода Simple Smile).Нося и две яйца и дробчета.

Общи условия

Активация на акаунт