Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 672
  • 650
  •   1
Отговори
# 405
Единственото сладко, което съм си позволявала до сега е кексчето на Фоли и кисело мляко "Култура" с малко течен подлсадител.
За дъвките без захар знам, че са разрешени, но за бобони Дюкан май нищо не споменава  newsm78

# 406
  • София

А тези бонбони без захар на Солано мисля че бяха могат ли да се ядат от време на време?  newsm78
Да,Елена,позволени са!Дъвки без захар също.

ООО-х аз точно от тях ядох, значи не съм в прегрешение, олекна ми!

# 407
Здравейте!
Какво правите ? Сега чак намерих време да пиша, че днес съм почивка и отидох рано на фитнес и въртях 40 минути вело-то  #Crazy
На закуска ядох трици с мляко и пак сложих подсладител, така май по ми харесва, все едно ям Активия, обаче много по истинска без измислени фибри и три тона захар, както и едно нес кафе с мляко и пак малко подсладител.
Сега току що ядох зелева салата с моркови, няколко лъжици кис.мляко Клутура и едно парченце кашкавал лайт.
Кашкавалът лайт на Маджаров е позволен, нали ? Но трябва да се внимава колко се яде, че е все пак кашкавал.  Cry
Направих си й пилешката супа, която спретнах и преди няколко дена, сега цял ден нея ще я сърбам, че гърлото ме понаболява и ще заложа на топлите храни и чайовете.

# 408
А аз днес цял ден си калявам волята. От сутринта съм до печката - сутринта правих мекици, после готвих пиле със сини сливи. За довечера ще пека гъби с масло и кашкавал. Изобщо... какво да ви разправям  ooooh!  smile3544

# 409
А аз днес цял ден си калявам волята. От сутринта съм до печката - сутринта правих мекици, после готвих пиле със сини сливи. За довечера ще пека гъби с масло и кашкавал. Изобщо... какво да ви разправям  ooooh!  smile3544

ооооохх,на мен се оплачи...  smile3544

# 410
  • София
Обадих се на шефката, утре да ме пусне и няма да идвам на работа, ще си полежа вкъщи и ще се полекувам, дано се пооправя, иначе за соланото и аз не съм сигурна дали може, само зная че култура със степче може Grinning

# 411
Не може бонбони. Идеята е да се приемат протеини, а в тях какво има?

# 412
на мен това ми се струва полезно  Flutter
След фитнес съм в царството "дебеландия".Навсякъде пици, сладки, китайско, дюнери и всичко е концентрирано на едно мясот, аз винаги съм избесняла от глад от тренировка, обаче се връщам вкъщи да си рупам марулите  #2gunfire
В началото беше по-трудно, когато се самокаляваме, после не ни е до прегрешения..тъй че определено е полезно  Peace

# 413
Черпя ви един режимен чай с лимон и подсладител   bouquet

Heart Eyes

# 414
  • Пловдив
От мен пък по едно кафенце

# 415
# 416
Здравейте момичета. Поздравления за тези които са загубили по още някое килце    bouquet
ninkis честито и на теб вече си много напред с материала ама ще те настигна (дано)  newsm51
baci приятна командировка
kri благодаря имам го в предвид, но то и сега не е много бързо свалянето
момичета за кексчето на Фоли може ли да използвам кристална фруктоза пише че е подходяща за диетично и диабетично хранене и е подходяща за печене
а и благодаря за почерпките аз така и не се справих с пускането на кафенца

# 417
  • София
Цитат
момичета за кексчето на Фоли може ли да използвам кристална фруктоза пише че е подходяща за диетично и диабетично хранене и е подходяща за печене

Жужи, не може фруктоза. По тази логика и плодовете щяха да са позволени.

Вещи, мерси за кафето. Аз цял ден се излежавам и подремвам, така че имам нужда от него.
Нинкис, Елена, честито намаление!

Вчера се видях с една приятелка за първи път от 2-3 месеца. Беше шашната! Милата ми половинка трябва да слуша за режима и Дюкан поне по 2 пъти на ден. Напрво ми е жал за него. Сигурна съм, че вече е експерт  Joy

Отивам да си сипя истинско кафе. Приятен следобед!   bouquet

# 418
  • В.Търново
Привет на всички. Аз малко липсвах, но имах много работа и вчера бях на сватба. Сега ще се присъединя към вас на кафенце и ще се опитам да стигна от 31 до 33 тема, за да съм в час с всичко Simple Smile ТЪкмо мислех да питам Вещи, къде е избягала 32 тема Simple Smile Обаче просто и липсва линка на 1 стр. темичката си била на мястото Simple Smile Сега ще се информирам какво е ставало тук докато ме нямаше. ЛИпсвахте ми   bouquet

# 419
  • София
Привет на всички. Аз малко липсвах, но имах много работа и вчера бях на сватба. Сега ще се присъединя към вас на кафенце и ще се опитам да стигна от 31 до 33 тема, за да съм в час с всичко Simple Smile ТЪкмо мислех да питам Вещи, къде е избягала 32 тема Simple Smile Обаче просто и липсва линка на 1 стр. темичката си била на мястото Simple Smile Сега ще се информирам какво е ставало тук докато ме нямаше. ЛИпсвахте ми   bouquet

Peppi!  Hug И ние се чудехме къде си изчезнала. Приятно четене.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт