Очакващи юни 2008?

• 14 532
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Вече те има в списъчето на ОТБОР ЮНИ 2008, МИЛИНКОТО Hug
Желая ти от сърце хубава и безпроблемна бременност!  Hug newsm10

# 121
Половин ден не влизах във форума и през това време сме се  увеличили    Hug   Simple Smile   Hug
Добре дошли на новите мами    bouquet
Точиците ни започват да се  увеличават   Peace  ,  а  даже  и сърчице си  имаме  Two Hearts    newsm44
maristuta  много се радвам  и те прегръщам   Hug
desssssi  този път всичко ще  е  както трява, така  съм казала и за себе си, че  аз съм с три   Praynig  Hug  горе главата
rachel79  аз също имам зацапване което за първи път се яви на 24-тия ден от цикъла при 28МЦ  след това започнах да пия дуфастон и нош-па и зацапването изчезна за 2-3 дни, сега почти всеки ден получавам кафеникаво зацапване което  е  доста  оскъдно и се надявам да  се праждосва, но пия дуфастон 2*1 изписа ми го д-ра, така че попитай нетрябвали  и ти да го вземаш  newsm78
Мен ме понаболват гърдите и вечер усещам гадене което  е неприятно, но търпимо   Weary
Аз талон за преглед взех още миналата седмица  и  веднага го  използвах, сега около 40 дни няма да мога да получа такъв   smile3511  
За да ни регистират като бременни мисля, че трябва да сме в третия месец и тогава чак се прави картон за проследяване, така беше в Тина Киркова преди 2 години.
Много се разписах   smile3505
Весела  вечер и чакаме с нетърпение повече мами   newsm51  

# 122
Здравейте, мили момичета! И аз се присламчвам към ЮНСКИЯ отбор, с две чертички EFP Термина ми е на 19 Юни.
Много съм щастлива, че съм отново бременна!!! През юли т.г. направих спонтанен аборт в 8 г.с. cry и сега малко ме е страх, но вярвам, че всичко ще е на ред този път!

Иначе се чувствам добре, имах и аз някакво леко зацапване в дните, когато трябваше да ми дойде, притесних се леко, но отшумя (Слава Богу!). Гърдите не ме болят, но то е може би защото така или иначе са ми мънички  Wink Този път се чувствам доста по-спокойна, дано да е за хубаво!

Казах вече на няколко приятелки, а на майка ми утре ще кажа - тя ще се радва много, сигурна съм! Мислех да чакам 3те месеца, но няма да устискам май...

Много хубави емоции ви пожелавам, бъдещи мами!   bouquet

# 123
Добре дошла в отбора, The Sleeping Beauty Hug  bouquet
Вече те има и в списъчето!  Wink Лека и щастлива бременност! newsm10

# 124
Благодаря ти много, maristuta, списъкът е направен страхотно!  Hug

Надявам се и аз отборът да се увеличи още доста! Praynig

# 125
Здравейте, мили дами!

Нека и аз се присъединя към щастливия отбор на юнски мами!!! Миналия четвъртък бях на доктор и дори се снабдихме с първата ни снимка - 4,8 мм!!! Направо невероятно!
Аз съм от Варна, но в момента живея в Ню Йорк със съпруга ми. Момичета, надявам се да ми помагате със съвети, защото тук е много различно от България и понякога съм страшно объркана. Ето, че ще поискам и първия съвет: настинах, а единствено в такива случаи ми е помагал Парацетамол в комбинация с Витамин С. Тук, за съжаление, не са и чували за това лекарство и не знам дали да го вземам или да карам на домашни илачи. Какво мислите вие?
Иначе аз се чувствам страхотно с изключение на това, че ми се спи почти постоянно. Пожелавам на всички ви подобно спокойствие!
Видях, че сте обсъждали темата кога да се каже на роднините и на приятелите, че сте бременни. При мен се получи така, че едва ли не ТРЯБВАШЕ да кажа на родителите ми. Любимата ми баба почина два дни преди да узная, че съм бременна. Майка ми беше като развалина и чувствах, че трябва да я откъсна от черните мисли с тази прекрасна новина. Беше ми толкова странно да съобщя на родителите ми, че ще стават баба и дядо по време на видео връзка по Скайп! Слава Богу, новината постигна нужното и майка ми сега е много по-добре, а баща ми дори си поплака... Simple Smile Така ми се искаше да са наистина пред мен, когато им казвам да очакват първото си внуче... но за съжаление, това е положението - далеч сме едни от други.  Единствено мога да ви пожелая да цените всеки момент с любимите ви хора, защото не е хубаво, когато сте далеч! Но както и да е...
Май доста се разписах, но мисля, че ще ме разберете, момичета!
Още веднъж, честита ни радост на всички нас и дай Боже лека бременност и здрави бебета юни месец!

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 06:27 от catherine

# 126
Здравей, catherine! Добре дошла и на теб! На нас пък ще ни е много интересно да ни разказваш как проследяват бременността при вас. Тук разрешават да се взима Парацетамол. На мен при бременност са ми предписвали 3х1. Но витамин С мисля, че не се препоръчва. Не знам при болест дали може да се пие, дано и другите да се включат.

# 127
Добро утро момичета...тази нощ спах много лошо, даже може да се каже, че почти не спах.Цяла нощ съм плакала (имах си разни проблеми) и тази сутрин не се чувствам добре, боли ме ниско долу и така ме е страх....Дано не стане нещо лошо..А имам час при гинеколог чак другата седмица .Някой усеща ли понякога такова болезнено напрежение в яйчиниците? Дали е възможно заради психическото си състояние да загубя бебето?  Sad

# 128
Добре дошла в отбора, catherine!!!  Hug  bouquet Вече те има в списъчето, само ни напиши кога ти е термина за да мога да те добавя на съответната дата!  Wink Хубава и спокойна бременност!  newsm10
За съжаление не мога да ти кажа и помогна с нищо относно лекарствата, защото не съм достатъчно запозната.

MeryLu, моля те недей да се безпокоиш излишно за неща, които понякога не зависят изцяло от нас. Просто се опитай да бъдеш спокойна и да не си напрегната до краен предел - сигурна съм, че всичко ще бъде наред!  bouquet
Мен също понякога ме боли ниско долу в областта на яйчниците. Мисля, че е нормално.

# 129
Добре дошли на новите мами   newsm51
MeryLu  мисля че болките понякога ниско долу са нормални за нашето положение тъй като  и  аз и много други мичета ги получават. При плач или при кихане, кашляне става съкращаван на коремните мускули и мисля, че  и това  е причината за чувство на  напрегнатост. Пий нош-па, полегни си, почини  и всичко ще  е наред  Peace

# 130
Момичетаааааа, вече си имаме сърчице!!!!!!   bigdance2

Снощи се видя на ехографа, мъничето вече е 18мм!!!!!!

С таткото сме много горди   dancing

Надявам се оттук нататък, нещата да продължават да се развиват все така, с възможно най-малко проблеми.

Поздрави на всички!!!!
  bouquet

# 131
Честито сърчице  In4oka    Hug    с пожелания за леко бременеене на теб и на всички ни  Praynig
Да те попитам на кой ден  или в коя гестационна седмица видя сърчицето,  че  аз утре съм на преглед  Praynig

# 132
Здравейте, момичета!
Искам да ви се оплача, миналата седмица в четвъртък се притесних страшно много Cry! Имаше нещо кафяво, все едно ми идва цикъла или свършва. От една седмица съм в къщи болничини, лежа по цял ден пия фолиева киселина, папавирин и дуфастон. Кажете ми, това нещо нормолно ли е?Д-ра каза да не се притеснявам!
Ати, аз съм при д-р Дарина Маринова в Поликлиниката.

# 133
ins_dimitrova, седмицата е 7-ма.

Hug Успех утре!!!

Само не мардай много, докато те гледа доктора, аз така се радвах, че той неможеще да държи нормално апарата и само се губеше детето на екрана. Grinning Но няма как да си скрия емоцията, а и не искам!!!

# 134
In4oka - Честито, много се радвам за теб.

MeryLuHugне бива да се тревожиш излишно, а за болките мисля, че трябва да са нормални и аз имам от време на време болки ниско долу.

sevi83 - стискам ти палци ти бебечо да сте наред.   bouquet

Аз днес след работа трябва да отида на преглед вече направо нямам търпение  Mr. Green
Момичета, какво ви е мнението за по-ранен болничен, мислите ли да ползвате тази възможност Thinking Всъщност до кога мислите да ходите на работа newsm78

Общи условия

Активация на акаунт