Очакващи юни 2008?

• 14 533
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • варна
ЗДрасти и от мен:)
Първо да кажа че и ние си имаме точица..вече подтвърдена от лекар:) В 5 г.с сме:)
А за преглед за първи път отидох седмица след закъснение, но не се видя нищо.....на втората седмица след  закъснението вече беше подтвърдено че ще ставам мама Grinning

# 106
На мен на днешния първи преглед ми бе 10-ти ден от закъснението и с вагинален ехограф се видя малката ми точица. Ох, как искам да е малкият ми син това...  Wink Grinning Wink

# 107
maichenceto и maristuta - честити ви точици, така се радвам като ви чета постингите  Hug Peace
ех дано и мен утре да ме огрее това щастие, така ме е яд, че днес гинеколожката ми отмени часа за утре ихххх Tired

# 108
 Здравейте моми4ета,
днес бях на първият си преглед, и видях т.нар. плодно сак4е едно бяло кръг4е с 4ерно по средата.  Hug
 Много ми е притеснено защото в4ера полу4их едно кафеникаво зацапване. Да отворя скоба 4е миналата година то4но по същото време забременях за първи път и последва спонтанен аборт то4но докато си 4аках реда да вляза за първи преглед при генеколага. И сега се страхувам ,4е обстоятелствата се повтарят. Слава Богу зацапването май отмина засега , но все още ме наболяват ту единия ту другия яй4ник,което според лекарката не трябва да е така и  ми предписа Нош-па, но каза да се следя и ако пак има зацапване ще ми изпише някакъв хормон   Praynig, дано да няма!
 Въпреки вси4ко аз съм оптимист (нали си видях сак4ето:)), Maristuta, мога ли да помоля да добавиш към името ми термин 15 юни и това, 4е съм от Варна . Благодаря предварително!

# 109
  • Вече в моята си приказка...
rachel79, не се притеснявай за зацапването. С първата ми бременност и аз получих такова /но имах предишна извънматочна бременност и страхът ми беше да не се повтори/ Отидох на лекар, прегледа ме, каза повече да лежа /не помня дали ми изписа някакви лекарства/. По-късно вече всичко беше наред!

# 110
rachel79, всичко е добавено в списъчето!  Wink Hug
Не се притеснявай излишно за неща, които в крайна сметка до голяма степен не зависят от теб!
Честита точица!  Hug
Всичко ще бъде наред, сигурна съм!  Hug

# 111
Мерси за подкрепата,
дано вси4ко да е наред със вси4ки, много е приятно да си в списъ4ето   bouquet

# 112
maristuta, днес емоциите ми дойдоха в повече и без да искам съм сгрешила датата на термина - не е 7.06 , а 06.06  Embarassed., ще направиш промяна в списъка ,нали ?  Praynig
Момичета, имате ли предпочитания към пола на детето - аз съм си пожелала момиче. Таткото даже вече мисли имена Heart Eyes

# 113
  • Варна
Здравейте и от мен. Записвам се и аз- термин 2 юни. В събота бях на преглед за втори път и видяхме сърчицето. Не смея все още да се зарадвам, защото съм с два мисед аборта и страхът ми е по-голям от всичко друго.

# 114
desssssi, добре дошла! Пожелавам ти всичко да е наред и да нямаш никакви притеснения. А и си от първите, които са видяли туптящо сърчице, това си е истински повод за радост  Grinning
MiRa_55, много се радвам, че те виждам при нас! Аз отидох за първи път на преглед на деветия ден след закъснението, но с коремен ехограф не се видя нищо. Бях с детето и затова не настоях да ме погледнат и с вагиналния трансдюсер. Отидох пак на 14-я ден и тогава се видя плодното сакче. Не ме питайте как изкарах тези 5 дни в чакане Sad
rachel79, не си мисли лоши работи! Това често се случва. Дано всичко е наред и отмине бързо. Иначе сигурно ще ти изпишат прогестини.

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 16:36 от Ати

# 115
Здравейте Hugбраво,увеличаваме се!Ще станем голям отбор Hug  bouquet
Честито на виделите точици и чули сърчице GrinningАз ще ходя на преглед сигурно чак след 2 седмици,но ако не издържа може и още другата да отскоча.Засега знае само мъж ми,чак на коледа мислим да зарадваме близките,ако не ме разкрият по-рано разбира се.
Как сте момичета,спи  ли ви се?Аз днес съм супер Peace

# 116
Умирам си от радост,че BABY ОТБОРЪТ се  увеличава.При мен няма нищо ново,освен че ме наболяват гърдите.Сигурно започват да растат,което никак не е добре,защото и без това съм доста цицореста Embarassed.На лекар още не съм ходила,но мисля че скоро ще го направя.Днес е деветият ден от закъснението. HugParty

# 117
И ние мислим да кажем новината на Коледа или Нова Година!  Hug Ако издържим дотогава де... Grinning
И аз днес съм супер. Винаги съм била нощна птица - не ми се доспива до 2 часа вечер, през деня обожавам да си поспивам, а сега хем през деня ми се спи  Laughing, хем вечер капвам към 23-24 часа...  Sunglasses
Но днес съм супер, само малко си подремнах на бюрото в офиса следобяд без да ме види никой.  Mr. Green

# 118
Здравейте мили юнски мамчета.
Дай боже всичко да е наред.Много го искам това бебе и го очаквам в  началото на юни.Ако всичко е наред 4 юни.
Поздрави!!!!!!! Grinning

# 119
  • И аз не знам къде...
Здравейте и от мен! И на мен ми се спи доста, ама аз съм си посполива и без друго  Blush! И аз не съм казвала още на близките си, ама до Коледа май ще ме разкрият  Blush! Иначе и аз мисля да е чак тогава!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт