Очакващи юни 2008?

• 14 528
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
viki127  аз имах положителен тест  EFP  още преди да ми закъснее, в този период около 4-5 дни  имах и кафеникаво зацапване и тогава си взех една седмица болничен, миналата  и тази седмица съм на работа, а  другата съм планирала отпуска. Гледам да не се натоварвам, така, че  ако  имаш възможност да ползваш болничен  не се замисляй.
Ако ли питаш за дълъг болничен, незнам как става с него, мисля, че трябва да се водиш с болничен престой поне няколко дни и тогава дават дълги болнични.
Ако чувстваш че имаш нужда  от почивка, просто почивай.
Само да сме здрави ние  и бебоците   Praynig

# 136
sevi83, това се случва и то май често. Не се притеснявай, почивай си. Може да се дължи на прогестеронов дефицит и затова са ти изписали Дуфастон. Правиш всичко, което е необходимо. Течението трябва да запоне да намалява и постепенно да изчезне.

# 137
Момичета и аз имах проблем с кафеникавото зацапване. Доктора ми каза да спра фолиевата киселина и да пия повече витамин С. Спрях я и проблема изчезна. Може просто при мен да е било от фолиевата, но не пийте дори витамини, ако лекарят ви не ви го е казал, иначе ще стане, като при мен. А и болките ниско долу отшумяха. Важното е да се ядат повече здравословни храни, нещо, което лично на мен ще ми е трудно постижимо, особено в работно време Sad А и още нещо, не предприемайте дълги пътувания. От друсането също можело да се появи зацапване.

# 138
In4oka  интересно как така си спряла фолиевата к-на, аз четох в съседен форум обратното, да се  увеличи фолиевата и даже започнах да пия по две таблетки на ден   newsm78  утре ще питам д-ра.

# 139
Здравейте на всички Hug Hug
Аз също съм от юнските майчици.Терминът ми е за 06.06.08. На 24год съм от софия.Аз също мисля че не фолиевата киселина трябва да се спре, а по скоро това витамин С, или поне си го набавяй по друг начин-прави си фреш от лимини и портокали например за да не ти е кисело.Но може би докторът ти да е прав.Мойта лична лекарка ми забрани.А и гинеколожката не ми е кавала да пия каквито и да е витамини.Иначе съм чувала че към 4-тия месец се пие и Калций.

Успех на всички  bouquet

smile3525

mamma

# 140
И аз се записвам с термин 16.06.2008г.Бременна съм за втори път,имам син Дани на 3г.1м.обяснихме му че ще имаме бебе,но не мисля че го осъзнава много добре.Надяваме се второто да е момиче.

# 141
  • Вече в моята си приказка...
Да ви питам, момичета, от кога започвате да смятате седмиците - от датата на предполагаемото зачеване или от датата, когато е трябвало да ви дойде последната М?
Въпреки, че вече имам дете, така и не разбрах как се изчисляват тези лунарни месеци и г. седмици... Embarassed

# 142
От първият ден на последнта менструация  Peace

# 143
Милички, тъй като току що изядох една голяма пица  Embarassed, реших да споделя с вас, как всъщност трябва да пълнеем. Надявам се да не бъда лакома (поне не много). Ето една табличка, по която можем да следим добре ли се развиваме: http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm
  cook
Имам чувството, че нарочно карам организма си да се чувства гладен понякога, особено сутрин, а от училище не съм закусвала.
Как се справяте с храните Simple Smile, имам чувството че до 40-тата седмица ще съм 100 кила, а сега съм 48, ако някой има хитринки, ще е хубаво да ни ги сподели.

# 144
Здравейте, мили дами!

Благодаря сърдечно за топлото посрещане във вашата тема! Сигурна съм, че в следващите месеци ще сме си от полза една на друга и ще се забавляваме заедно!
Реших за момента да не вземам Парацетамол за всеки случай. Ще видя какво ще каже лекаря ми. Надявам се настинката ми да ми мине и без лекарства.
За регистъра - терминът ми е на 4 юни. Simple Smile

Лек ден и споделени усмивки, мили дами!

# 145
  • Вече в моята си приказка...
Момичета, радвам се, че толкова много бъдещи майчета сме се събрали. И аз смятам, че ще си бъдем от полза през следващите месеци.
Всъщност аз още не смея да обявя, че съм бременна, още съм съвсем в началото. Първо искам да го потвърди доктор. Засега само два теста са го потвърдили  Laughing.
Разкажете вие как се чувствате, започна ли гаденето, издува ли ви се коремът. А настроението ви как е?

# 146
In4oka, ако щеш ми вярвай, но страшно ти завидях на апетита. Аз едва слагам нещо в устата си. Много ми е трудно да се храня, а освен бременна съм и кърмачка и е много важно да се храня добре. Само сутрин ми е лошо, но по цял ден нищо не ми се дояжда. При предишната бременност нямах апетит чак до четвъртия месец. Ако и сега е така, не знам как ще изкарам. И аз тръгвам от 48кг, а толкова малко никога не съм била.
А за тези, на които им се хапва повечко, може да наблягат на плодовете - пресни и сушени (но не много захаросани). Овесените ядки и мюслито засищат добре, много са полезни и са малко калорични . Моето правило за нормално наддаване в последните месеци беше да избягвам сладкото и тестените храни.
MiRa_55, ясна е и при теб работата  Laughing, пожелавам ти скоро да се зарадвш и на твоята точица. А иначе моят корем е подут още отначало и вече започна сутрин да ми се гади. В емоционално отношение съм напълно стабилна, поне засега  Wink

# 147
На мен само тази сутрин ми се повдигна, много ми се спи. Настроението е едно непостоянно, раздразнителна съм. А от една седмица се чувствам подута в корема. За храните този път не мисля да правя грешката като при миналата бременност. Тогава много сладко ядох и определено не се храних здравословно. Е, верно качих 15кг, но пък като че ли всичко беше отишло на корема и така и не се справих да махна сланинките оттам.

# 148
  • И аз не знам къде...
Здравейте и от мен!
Много сте написали! Няма прочитане  Mr. Green! Аз цял ден не мога да чета и пиша и сега се опитвам да наваксам  Laughing!
Добре дошли на новите момичета! И т.к. не съм прочела всичко, спирам да пиша и отивам да чета  Laughing!

Само да ви попитам на вас става ли ви лошо от ФК? На мен изобщо не е добре от нея и гледам да я пия само вечер, ама пак ми е гадно  newsm78!

# 149
При  мен от вчера вече се усеща сутрешното  и вечерното гадене
dari75  едва ли фолиевата киселина  е причина за неразположението ти  Grinning   Hug   по скоро причината ти  е в коремчето  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт