Бебето на Азис

• 12 837
  • 133
  •   1
Отговори
# 90
уникално сладко бебе

Чак пък уникално... Бебе като  бебе.

# 91
Наистина е сладко. На кого пък прилича такова синеоко(може би на татко си като си сложи сините лещи Joy)?!  Rolling Eyes

А може и аз да съм пристрастна, щото е момиченце...  Blush

# 92

Рая и Шайло

# 93
Простете невежестъвото ,но кой е Шайло?Май беше на някой известен актьор.

# 94
  • София
Простете невежестъвото ,но кой е Шайло?Май беше на някой известен актьор.
Тя, е дъщеря на Брат Пит и Анджелина Джоли.

# 95
...наистина сладко бебе, дали пък е от Азис newsm78

# 96

Приликата е очевадна.  Joy
Впрочем, аз красиви бебета не съм виждала. Нещо повече, малко са ми гнуснички до към 30-тия ден.  Laughing

# 97
Са мама Васа и мама Галка като прочетат как находчиво сте намерили прилика м/у двете най-звездни бебИта на света ще настане една радост. Убедена съм, че Азис ще го спомене в предаването си или някъде другаде. За какво да плащаш на ПР като си имаме бг мама?  Mr. Green

# 98
.

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 22:20 от drazahus

# 99
ССФ може да е много гадна твар понякога.

# 100
ССФ може да е много гадна твар понякога.

Абсолютно съгласна.

# 101
Божеее, аз ако ви покажа моята кво цигане беше Embarassed Laughing..ама нали сте ми добрички съм сигурна, че щяхте да я изкарате мис Свят.

# 102
Сладка е Рая, но Шайло е по-хубава. Поне на тези снимки.

Някой беше казал, че не е виждал красиво бебе. Не е точно така. Вярно, че повечето новородени са сладки "грозилчета", които, ако си видял като новородени и на 1 г., никога не можеш да познаеш. Но съм виждала и много изписани малки бебета. Което не е гаранция за по-нататък, де...

# 103

Някой беше казал, че не е виждал красиво бебе. Не е точно така. Вярно, че повечето новородени са сладки "грозилчета", които, ако си видял като новородени и на 1 г., никога не можеш да познаеш. Но съм виждала и много изписани малки бебета. Което не е гаранция за по-нататък, де...

Като видях брат ми, ми идеше да се разплача. Чудех се, що е толкоз' грозно туй бебе. То пък взе, че се оправи. А братовчедка ми освен, че беше сгърчена, имаше и черна коса. Пък после стана една руса мадамааа...  Crazy

# 104

на мен Рая повече ми харесва и то не защото си е 'наше'  Joy
пп само аз ли не намирам прилика между двете дечица?

Общи условия

Активация на акаунт