Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези болки точно сега?
Какво да пия при зъбобол?
Какво мога да очаквам при нормално раждане с непълна кандида?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези болки точно сега?
-
Какво да пия при зъбобол?
-
Какво мога да очаквам при нормално раждане с непълна кандида?
Разговорът за "недоизчистен" кандидат при раждане е важен, но темата не е обсъждана подробно във форума. В този случай, важно е да се консултирате с лекар, който може да предостави подходяща информация и лечение. Темата за непълна кандида при нормално раждане също не е подробно обсъждана във форума. В този случай е важно да се консултирате с лекар, който може да предостави подходяща информация и лечение.
-
Какви са някои от проблемите, свързани с кърменето, обсъдени във форума?
-
Какви са някои препоръки за справяне с проблеми при кърмене и грижи за бебето?

). И тогава чу, че тоновете на бебето намаляват при напън. Каза, че пъпната връв трябва да е омотана около вратлето на бебето и че най-вероятно е много къса. Затова при напън, то се опитва да излезе, а плацентата го дърпа навътре. Веднага ме заведоха в родилна зала. След това всичко мина много бързо, а накрая и доста болезнено. Направих няколко напъна сама, след това младата доктора почна да помага като ми натискаше корема. Трябваше много бързо след напън да поемам отново въздух и да напъвам отново. Общо може би съм напъвала 15-тина пъти, но последните 2-3 бяха направо убийствени. В 7:50 бебокът излезе (3450гр и 51см). Не проплака веднага, но след като му прочистиха дихателните пътища го чух за първи път. После ми го показаха за малко. Докторът ми каза (докато ме шиеше), че ще го сложат в кувиьоз. После разбрах, че са използвали и вакуум.....
.
Аз също ще раждам при д-р Дяволов, но досега никой не беше споделял, че ще ражда при него, както и мнение няма за него като специалист. Сега мога да съм напълно спокойна, че ще сме с бебо в сигурни ръце.
, не че не ме сърби и мен езика да го направя
. Тоз деветия много на горе ми идва.
Аз като съм седнала, например не усещам като имам малко пиш и мога да откарам така дълго време, обаче кръста яко ме хваща и почват контракции. Ако стана се оказва че ми се ходи до ВЦ-то, а ако отида - болката в кръста намалява

Дори Мартин взе да ме успокоява, понеже аз си стоя на масата, те си вечерят, аз си рева ... абе луда работа, от днес се стягам, ще им сготвя и ще съм ведра 

и аз като Надето съм болна
ужааааас направо ми писна от това гърло
Дано ми мине бързо

пък после пак ще ви проверя
Няма болки само леки безболезнени контракциики. Аз съм си харесала много тази седмица и много ми се иска да се раждаме вече, ама.....