Каква захар ползвате ?

  • 4 490
  • 55
  •   1
Отговори
# 15
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Тръстикова, много рядко бяла.  Peace

# 16
  • Мнения: 4 496
Предимно бяла,все се каня да си взема кафява за кафето,и все забравям... doh

# 17
  • София
  • Мнения: 10 825
Кафява и тръстикова. Бяла захар не съм купувала от години

# 18
  • Мнения: 1 731
Кафява на бучки за кафето и бяла за сладкишите.Тръстиковата не съм я виждала никъде ,даже незнам как изглежда ,в какви опаковки е... newsm78

# 19
  • Мнения: 14 491
Кафява за кафе, бяла за всичко останало.

Чудя се дали да не почна кафява за сладкишите...  newsm78 Дали би имало разлика за пропорциите?

не би следвало, но повечето рецепти, които имам с кафява захар се слага и почти същото или малко по-малко количество бяла.

# 20
  • София
  • Мнения: 4 294
За кафе - кафява на бучки.
За сладкиши - бяла.

# 21
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Кафява и бяла. На мен лично бялата ми е по-сладка и за това, когато използвам кафява за сладкиши, в които не е упоменато изрично да се използва кафява захар, слагам по- голямо количество.

# 22
  • Пловдив
  • Мнения: 4 385
За кафе и чай - тръстикова.
За всичко останало - бяла.

# 23
  • София
  • Мнения: 7 097
А откъде мога да се сдобия с "кафява на бучки", защото аз единствено насипна съм виждал ?

От "Метро".

Ползвам и бяла и кафява - зависи за какво.

# 24
  • Мнения: 272
За кафе - кафява на бучки.
За сладкиши - бяла.
И ние така Peace

# 25
  • Мнения: 5 140
Кафява и бяла.

# 26
  • Бургас
  • Мнения: 10 822
Имам кафява и бяла,но по-често ползвам бялата.

# 27
  • Мнения: 865
За кафето и чая- тръстикова.Нерафинирана.
За домашни сладкиши-бяла.

# 28
  • Мнения: 4 916
Почти не ползваме захар вкъщи.
В редките случаи - бяла.

# 29
  • UK/София
  • Мнения: 7 681
Бяла!Пробвах кафявата, но е ужасно безвкусна.

Общи условия

Активация на акаунт