Ето,че НOЕМВРИ наближава скоро малко бебче ще се гушка в мама

• 11 461
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
MIMI,4естита ти рожба!!!да сте живи и здрави и много послушни.барзо възстановяване на мама-героиня. smile3504 smile3522

# 151
Diana_T,и аз като теб сам се шашнала 4е ремонта ни няма да сварши докато се роди бебо.днес ни пратиха подараци от италия/от леля/и капарирахме един скрин за дрешките и утре ще си го вземем .пак и леглото сме  си го харесали,но него тати ще ни го купи като се родим.и се пак само му говоря да не барза да се ражда ,4е лудницата е пална. newsm10 smile3506 Two Hearts

# 152
Sega slizah da go vidja Bojan-mishok e malak.ste ostane do ytre I posle s men-i kvo ste se prajm-ste vidim:-)
Ooo a az v sybota kyv tyr napravih I tova pribaveno kym tozi ot 4etvyrtyk-slon da beshe steshe da rodi;dobre 4e ne trygnah s tatkoto za bansko.imam snimki ama njama kak da gi ka4a-moze da pratja na njakoj mms I toj da ka4i.
Abe da vi kaza 4e ve4e zabravaih bolkata. Snosti v 4 po4naha kontrakcii na 5min nooo slabi-kato menstr bolka.v 8 mi sloziha sistema I kym 11 nastypi kupona,kym 12 mi sloziha upojka ta imashe happy end razdaneto.imam malk vytr shevove,malko stipe kato pishkam,no ne me boli kato sjadam it.n.
Tva zasega-ste pisha pak

# 153
  • София
Абе Мими, ти си пушка направо, бе! Пу, да не ти е уроки, като те слушам, утре си готова и за изписване  Simple Smile
Аз да питам нещо мамите с опит - изгладих вече дрешките /днес като ни сюрпризира Мимито и както отлагах, гледай как бързо-бързо я свърших тая работа Joy/, но сега се чудя да им режа ли етикетите от вътрешната страна? Така или иначе не мога да ги разшия, а от отрязаното ще останат остри ръбчета, които струва ми се ще дразнят кожичката още повече? Поне съдя по себе си. И се чудя какво правят тия огроми етикетища изобщо на бебешки дрешки, особено пък тия на вратлето?

# 154
Eххееееееееее цял ден ме няма и пак хубава новина Grinning

Мими,да ти е живо и здраво момченцето!
Радвам се че всичко е минало успешно и ти си добре.

Да не би онова прокървяване да е било част от тапа Thinking newsm78 Абе каквото и да е важното е че всичко приключи по възможно най добрият начин Laughing

# 155
  • Плевен
Да и аз се чудех за етикетите,защо е нужно да са толкова големи,пък и повечето са на вратлето,не е ли по-добре да ги слагат на други места или както на някои дрешки от външната страна.
Мими браво на вас с мишока утре ще се гушкате вече.

# 156
Честито бебе, Мими!
Да е жив и здрав малкият Боян и да ви носи много щастие!
Бързо възстановяване на теб!
Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

# 157
Мими22, честит син! Да е здрав и умен, да ви радва цял живот! И да спинка повечко сега, да не плаче и да оставя родителите си да си почиват поне малко   bouquet
Чудесно име сте му избрали, мъжко!  Моят новороден племенник също е Боян. Да се боят болести и неприятели от тях!
Леко възстановяване ти желая! Да пишеш как сте  baby_neutral

# 158
За етикетите и аз се 4удя още какво да ги правя, поне отстрани долу да ги слагат, ама , на , пусти нашили ги и после какво?За сега ги оставям и ако има обрив4е на това място ще ги разшиваме:(
Мен ме затресе ве4е предродилната треска, особенно с новата новина за 2-рото ни бебе от екипа:))))
Нещо все гледам да се разнообразя и да не мисля, ама си викам сега ще вземе и мен да ме боли нещо, да ми изтекат водите, особенно както mimi22 казва,4е на 5 мин имала контракции, наподобяващи менструална болка, аз в събота имах същите на по4ти 3 мин и ме болеше.Ама и аз доста си походих същия ден, явно с разходките ве4е по=внимателно.....
Бъзе си ме е ве4е, то не остана, май малко по-сериозно да се отнеса, аз утре отивам в Пловдив да се разбера с лекарката си и екипа от анестезиолози и това ще е, ако ми кажат 4е трябва да остана -оставам, ако ли не по уговорка на 21 -ви Октомври.

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 23:34 от Galaxy_25

# 159
Ей, докато зяпам Сървайвър какви хубави неща се случват тук!

Честит бебешор Мими!!!
Hug Hug

Ама какъв мъж само!!! Heart Eyes Да е здравичко, да хапва, да пълни пампите и да расте за радост на мама и тати!!! Hug

Аз съм още по-хепи, защото си взехме количката  Heart Eyes и вече този дерт ми падна от акъла. Утре ще кача снимки на возилото. Heart Eyes

# 160
Като слушам Мими дето казва,че от многото обикаляне е станала работата с бъзото раждане се сетих че и аз в 9тия месец ходех като кон,обикаляхме с татити,разходки,шопинг ама бебето така и не се появи.Че и преносих,та накрая я извадиха зорлем Mr. Green.Та това е много относително понятие,може да е помогнало,но така си е било писано да стане.Обаче това дето Глаксито го е цитирала за оная продавачка,наистина ме втрещи,явно доста набито око има жената Wink

За етикетите аз не съм рязала,ама ако са наистина грамадни и груби мисля че не пречи да се махнат.

Както си бях спокойна и аз и нищо неподготвила така и мен сякаш ме затресе треска,та Мимито е с термин един ден преди мен Grinning Аз нито съм предвидила легло за бебето,нито съм си купила един парцал за чантата в болницата,абе нищо.Ще взема да затегна коланите и да понакупя някои неща,че 38ма седмица е след има няма 2 седмици и малко ooooh!

# 161
Ехо, ама къде се изпокрихте вси4ки мами?Никой не пише......да не сте се замислили и вие като мен за предстоящите мигове с бебо?Драснете де, айде.
Сега ми е едно топло,,, ужас, връхлитат ме е едни вълни, нещо съм цялата мокра, все едно съм болна и съм се изпотила от температурата:(,,,
Гледам тука "Шоуто на Слави" и уж разсейвам.

# 162
Ааа добре че каза да се сетя да пусна телевизора,Слави не съм го виждала скоро.Аз тук си бъбря с една дружка по скайпа и поглеждам,ама никой братче не ще да пише Rolling Eyes

# 163
Ааа добре че каза да се сетя да пусна телевизора,Слави не съм го виждала скоро.Аз тук си бъбря с една дружка по скайпа и поглеждам,ама никой братче не ще да пише Rolling Eyes
  smile3507 Аз похапнах едно сандви4е, 4е днес май само по обед съм хапвала както трябва.Нещо не ми се спи, ама аз не виждам нощната смяна, може би защото аз реших да съм до късно тук и то за мой късмет няма никой.Бебеко се мести като лудо newsm68, кво иска, не му ли се спинка, незнам.Ако знае какво го 4ака, една голяма и страховита действителност, не е като в корем4ето на мама....., ама на, сега шава и бута ли бута, мъник! smile3504

# 164
Хей момичета аз съм тука,ама имах гости и имаше много шетане,а и направихме разместване в спалнята и сега ми се вижда много готино,то една малка промяна,ама как действа само Mr. Greenох,не знам дали трябва,но ще поделя нещо с вас,една мноооого хубава новина-сестрата на мъжа ми ни съобщи тая вечер,че е бременна Crazy Heart Eyes,ох дано всичко е наред,че още съвсем в началото,племенника е вече на 6,ама поне двете ще бутаме заедно колички живот и здраве Party

Общи условия

Активация на акаунт