Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за стегнатото повиване на бебета?
Какво е мнението за времето, което бабите трябва да прекарват с новороденото?
Какви са мненията за бебешките колички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за стегнатото повиване на бебета?
Мненията относно стегнатото повиване на бебета варират. Някои майки са против тази практика, тъй като смятат, че може да причини проблеми със ставите в бъдеще. Други обаче споделят, че увиването на бебето по-скоро го кара да се чувства удобно и по този начин го прави по-спокойно. Важно е да се гарантира комфортът и безопасността на бебето при повиването му, без да се стягат краката му.
-
Какво е мнението за времето, което бабите трябва да прекарват с новороденото?
Мнението за времето, което бабите трябва да прекарват с новороденото, варира. Някои майки предпочитат по-кратък престой на бабите, около 3-4 дни, докато други са готови да приемат по-продължително присъствие. Важно е обаче да се уважи изборът на родителите и да се намери баланс, който отговаря на нуждите на цялото семейство.
-
Какви са мненията за бебешките колички?
-
Каква е цената на леглото, което сте закупили?
-
Как мога да облекча киселините и безопасно ли е да използвам сода?

/, но сега се чудя да им режа ли етикетите от вътрешната страна? Така или иначе не мога да ги разшия, а от отрязаното ще останат остри ръбчета, които струва ми се ще дразнят кожичката още повече? Поне съдя по себе си. И се чудя какво правят тия огроми етикетища изобщо на бебешки дрешки, особено пък тия на вратлето? 
Абе каквото и да е важното е че всичко приключи по възможно най добрият начин

Да е здравичко, да хапва, да пълни пампите и да расте за радост на мама и тати!!! 
Аз похапнах едно сандви4е, 4е днес май само по обед съм хапвала както трябва.Нещо не ми се спи, ама аз не виждам нощната смяна, може би защото аз реших да съм до късно тук и то за мой късмет няма никой.Бебеко се мести като лудо
, кво иска, не му ли се спинка, незнам.Ако знае какво го 4ака, една голяма и страховита действителност, не е като в корем4ето на мама....., ама на, сега шава и бута ли бута, мъник!