Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за стегнатото повиване на бебета?
Какво е мнението за времето, което бабите трябва да прекарват с новороденото?
Какви са мненията за бебешките колички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за стегнатото повиване на бебета?
Мненията относно стегнатото повиване на бебета варират. Някои майки са против тази практика, тъй като смятат, че може да причини проблеми със ставите в бъдеще. Други обаче споделят, че увиването на бебето по-скоро го кара да се чувства удобно и по този начин го прави по-спокойно. Важно е да се гарантира комфортът и безопасността на бебето при повиването му, без да се стягат краката му.
-
Какво е мнението за времето, което бабите трябва да прекарват с новороденото?
Мнението за времето, което бабите трябва да прекарват с новороденото, варира. Някои майки предпочитат по-кратък престой на бабите, около 3-4 дни, докато други са готови да приемат по-продължително присъствие. Важно е обаче да се уважи изборът на родителите и да се намери баланс, който отговаря на нуждите на цялото семейство.
-
Какви са мненията за бебешките колички?
-
Каква е цената на леглото, което сте закупили?
-
Как мога да облекча киселините и безопасно ли е да използвам сода?
и аз да се отчета...
и сега направо ми е едно лекичко като знам че приключих със всякакви изпити и мога да се отдам изцяло на бебешки вълнения...
сега отивам да гледам албумчето и да се радвам
Ох, спомням си колко ми беше хубаво и леко на душата като минех някой изпиз.А пък щом е държавен - браво!
Аз съм с точно такъв модел, невероятно лека е и маневрена, удобна за бебо. Също така и столчето е супер удобно - меко е - не е "дървено" като моделите на Чиполино например. Така че ако можеш да си позволиш Чико - изобщо не се колебай!

Гардеробът вече ще се цепне по шевовете-бодита,гащеризони,спално бельо и какво ли още не.
-дано времето да се оправи,че нямат съхнене тия дрехи.
Затова съм си поръчала нещо средно между слинг и кенгуру - беше станало по-рано на въпрос. Марката е Premaxx казва се baby bag.