Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 160
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  добро утроооо  bouquet  bouquet  bouquet

# 211
  • София, Дианабад
Добро утро и от нас  Laughing

Верче, Честито ти проходило детенце!

И аз искам чат, макар че не съм редовен потребител на скайпа..
ника ми е bojirm Laughing

Днес мисля да поизлезем, че Борис явно е подивял лекичко Grinning

# 212
  Добро утро и от мен  bouquet
  Верче,да ти е жив и здрав проходилия юнак Heart EyesБраво на него Heart Eyes
 За заспиването-София заспива сама от бебе,слагам я в леглото,и излизам от стаята WinkПри нас точно това може да се окаже проблем на рожденния ден Confused-че е свикнала да заспива сама,има ли човек около нея-край,и някой от нас трябва да виси в банята докато тя заспи Joy
  А за яденето -както е беззъба,така и много добре дъвче,и вече не й пасирам напълно храната,оставям я на дребни парченца Peace
  Аз днес заминавам за Русе,на гости на моята приятелка-ще си спретнем женски уикенд Wink
  Бимба,добре дошла отново HugПиши по-често Wink

# 213
  • София
Верче, честито пешеходче!!!!!!!!!!!!   

Карил, какъв ти е ника. Нещо не те откривам в Скайп.

За заспиването - при нас положението е много лошо. Ники заспива на гърда. Как ще се отучим не знам.
Снощи се е будил през час. Днес не мога да гледам. ooooh! Добре, че навън изгря слънце, та да се разходя. Ако някой има път към Младост да казва. Може и на там да отида.

Дари, ние имаме бебефон и смятам да го взема, защото Никола се буди през нощта. Дано само бебефоните се окажат различни марки. Mr. Green

Бедствие, браво на вас.  Hug Ще ми е много приятно да се запознаем на живо.

Dealema, скоро ще ползвам твоите съвети за приспиването. За сега обаче ми е жал, че са ни погнали едни зъби. Май днес, утре пак ще избие един.

Рени, не е честно да ни изкушаваш така с тази торта.   chefСега трябва да ходя да си купувам. Мога и да си направя, ама трябва Никола да стане целия в брашно, защото като ме види в кухнята и веднага започва да ми виси на крака и да ми смъква панталоните. Rolling Eyes

# 214
добро утро

мерси за кафето-аз на сок го карам

Ина заспива с АМ и кърма и това и е последното хранене за деня
Дени пратих днес паричките-другата седмица дано са при теб

Честито на проходилото детенце

приятен ден и от нас

# 215
  • у дома...
Здравейте и от мен!

Много одавна не съм писала, ама само дертища около нас. А и бяхме за 10-тина дни по Пловдив.
Ачето си е все същата калпазанка - ходи /с наша помощ - лееко се крепи за нечие пръстче/, иска да се качва в количките на другите бебета по парковете, прояде детска кухня. Научих я да вика "гепи"  Mr. Green Цирковата програма е пълна... А, научила се е да ходи и да проси по пейките в парковете ядене - изправя се срещу хората и почва да мляска срещу тях и да имитира ядене...  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Само аз го закъсах - намериха ми и диабет, та сега ще трябва временно да отложим бебеправенето, докато не направя поне един кръвен профил... Просто вече ми се такова таковата... Добре, че не е от инсулинозависимия, но пък при евентуална втора бременност трябва да бъда изцяло на инсулин през цялата бременност и след това обратно на хапчета... И за цялото това "щастие" трябва отново да благодаря на гинеколожката която наблюдаваше бременноста ми. Имала съм гестационен диабет, не са били взети мерки овреме... Благодаря и от сърце!  #2gunfire

Момичета, просто нямам сили и нерви вече  Cry  Cry  Cry  Cry

# 216
Здравейте мами и от мен, аз насмогнах със задачите та стигнах до компютъра

# 217
Правихме прощъпулка и моя юнак хвана първо ключовете за апартамента и после една опаковка от лекарства. Първото беше сложено от едната баба та не знамкакъв е смисъла му, ама второто го бях нарочила за аптекар или лекар. Та дай Боже и лекар да си имаме в рода Simple Smile

# 218
Честити поводи на всички, които ги имат (то май с това трябваше да започна Embarassed )

# 219
Здравейте и от нас!

Ние с Кати нещо не сме много в кондиция, тя от вчера точи едни сополки, а аз от днес съм с гърлобол. Дано само нейното не се задълбочи, не са кой знае какво сополите, ама имайки предвид, че до сега не е имала хрема, сега вадим с помпата през около час. Иначе си  е ок. Явно е настинала, че въпреки лошото време си джиткаме навън, даже купихме нова шапка, че нали си я загубихме предишната на протеста  Rolling Eyes

За спането и Кати заспива сама. След къпане, папкане, мушкам я в чувалчето, цунка, лека нощ, гуши мечо, пускаме музика и това беше. Винаги сама е заспивала. Като и никнеха зъбчетата на обед искаше да я гушкам докато заспи, ама това беше само 3 дена и на мене ми хареса  Grinning Но вече и на обед заспива сама. И понеже сутрин не спи, на обяд вече е каталясала и редовно заспива на столчето за хранене докато яде. Много е смешна, дъвче едно такова вяло и накрая яденето почва да и капе от устата.

Наде, много кофти това с диабета. Ама гинеколожката ти наистина е за  #2gunfire Ми то е елементарно да се установи гестационен диабет. То в случая е добре, че не е от 1 тип, т.е. инсулинозависим. Трябва яка диетка да спазваш и хапчета да пиеш. Но пък нещата могат да се регулират. Стискам ти палци бързо да се справиш със всичко и скоро да се похвалиш с чаканото братче за Ангелинка  Hug

# 220
Рени, многоооо готина торта! Да ти е живо и здраво съкровището! И много да те глези и обича!
Дано остане до другата седмица някое парченце да намажа и аз като ти цъфна на каФе  Joy
Наде, наистина генеколожката ти е малоумна!  #Cussing out Стискам палци нещата да се оправят!
КарилЧе, при поканата за лягане снощи дали пробвахте с мЪжо едното нещо да кажеш кеф ли е, залужава ли си... да ни агитираш да те последваме...Нашият бейбифон е на Джордани, дано сме единствените с такъв...
Виктор НЕ заспива сам...преди спане го слагам в креватчето и той започва да се хвърля, да става да крещи от кеф и като се поомори го слагам в чувалчето и цъкам лампата. Сядам до него в тъмного и люлея люлката, той си пее и до 10 мин е заспал.
Бимба, пиши по-често! На мен лично ми липсваше, и често съм се чудила къде ли изчезнахте с красивата Алесия  Hug
Добре дошли на всички мами!
Хайде до скоро! През почивните дни явно няма да мога да се включа, че в неделя съм на купона на сина си  Joy    Party     Mr. Green
Йееееееееееееееееееееееееееееееееееее, много ми е кеф!!!! Обичам го! Много!  Hug

# 221
Здравейте и от нас с Поли.Не съм писала много време и няма да се изненадам,ако сте ни позабравили.Виждам,че има вече проходили дечица.Честито newsm51.Моята щерка е 9.500кг и е 74см,опитва се да ходим самостоятелно,но само по няколко крачки и сяда по дупе и почва да лази.Иначе ,като я водя за ръчичка върви,но сама още не се е престрашила на по-голямо реазтояние.Относно храненето,Поли все още не може да хапва не пасирана,храничка,макар,че и вземам храна от дк,почти винаги и пасирам когато е ориз.Иначе хапва бисквитки с удоволствие.Пожелавам на всички болни майчета и дечица бързо оздравяване.Разгледах новите снимки на номемврийчетата,както винаги са СУПЕР,и майките също.Относно заспиването Поли заспива сама,само ,на обяд,а вечер при нас на спалнята,след като заспи я премествам в нейното си легло. newsm07.Относно общия рожден ден,и ние няма да можем да дойдем,защото нашият тати не го пускат от работа Sad,все едно фирмата им ще пропадне без него!!!Толково ми се искаше да се запозная със всички вас на живо,и да нагушкам сладките ви дечица.

# 222
     Верче-да ти е честит проходилкото!
     Рени -страхотна тортаааааа....мммм
     Наде мила-много съжалявам за това ,но има време ще се появи още едно човече-щом го искате силно ще стане  love001а пък ио аз си мисля ,че по-добре да има разлика,така след няколко години пак ще сме майки на бебета,а и е доказано че колкото по-късно родиш по-младееш Peace
      Цвети-само да светне малко слънчице и ще звънкам!
      Тали-от все сърце ви пожелавам ГОЛЯМ И НЕЗАБРАВИМ КУПООООООООН-и чакаме снимки  ura dazzler1  party002
       Карил би ли снимала мила-чувалчето за количка -да знам какво да търся newsm78 и към всички мами които са си купили чувалчета-от каде са си купили?

# 223
Здравейте красавици!   bouquet
Честито на всички, които имаха повод за празнуване през изминалите няколко дни!   bouquet
Здрави и бързи да са крачетата на проходилите Теа и Алекс!   bouquet
Наде, дано никога повече съдбата не те среща с подобни образи  Praynig Желая ти успешно лечение, а когато му дойде времето едно прекрасно бебче  Hug
Аз яко съм пропаднала в сатурновата дупка... Батковците са пощурели и постоянно са в конфликт / карат се, бият се ..../. Миналата седмица захраниха Гого с шоколадово руло / от тези готовите в кутии/ и резултатът беше ужасен обрив по цялото тяло / и по главата, и в ушите... абе по всички дупки, гънки - навсякъде/ Обривът много наподобяваше на морбили, а и температура вдигна /явно от зъби/, та се наложи да стоим под карантина до отхвърляне на диагнозата  шарка. За капак малчо пак лепна дрис вируса...  Вече е добре детенце. Сагата със зъбоникненето продължава - големи мъки, а резултат още няма...Сега остава батковците да тръгнат по училища и градини... и аз официално ще обявя стачка  Embarassed... ама друг път, че никой не иска да гледа Гого  Crossing Arms Наоплаках се. Олекна ми. Извинявайте!  Hug
Новите снимки на ноемврийчетата са супер  Heart Eyes
Приятна вечер  Hug

# 224
  • София
Привет!
Peti n и ние сме като вас на кг,така че спокойно-не сте само вие  Grinning
За спането и яденето сме като София на Габи-много точно описано  Hug
Бубалина честито на Алекс за  smile3539
Наде,както каза Дил дано повече не попадаш на такива хора...
Приятна вечер и много хубав уикенд ви пожелавам на всички(сп.на Тали)!

Общи условия

Активация на акаунт