Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 187
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Миленче, пък на мен ми харесваш с къдрава, тъмна коса Embarassed Като те видях онзи ден на срещата си помислих "Ех и аз кога ще стана такава мацка?" Blush Ама като гледам няма да е скоро. Каквото и да решиш всякак си хубава.  Hug

Карил, като ти чета съмненията за диагнози се сещам как братовчедка ми само да я приболи нещо, отваря веднага дебелите книги и си намира хиляди болести. Понякога е добре човек да не знае толкова много. Wink

За РД в СтЗагора е добре да решим каква ще е украсата. Както ви бях споменала  преди няколко теми знам един магазин в близост до Женския пазар. Може да отида до там да напазарувам, но трябва да знам какво.

Ще има ли РД Тема? Някой предложи да маскираме дечицата.
Каква да бъде украсата - балони, надписи, конфети? \ hahahaхи-хи колко хартия ще изяде моя хубостник Joy/

Криси и София са големи сладури Heart Eyes. Софи, имате ли роднини в София? София адски много ми прилича на едно детенце от квартала. Като близначки са.

# 121
Аз съм давала агнешко на Гербер-2 пъти и му хареса! Нямаше реакция / нали сме алергични/! Обаче доки сега ме предупреди, че агнешкото идвало малко тежичко за стомахчетата и за това да изчакам!

# 122
  • sofia
Честит рожден ден, Клю! Всичко най, най ти пожелавам.

Мами давали ли сте агнешко до сега?
А какаов крем?

Агнешко не съм, но баткото оня ден му даде шоколад, та какао е опитал вече.

# 123
МИЛЕНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС С КАТИ !!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ, ЗА ТЕБЕ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО И БЪДИ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА И УСМИХНАТА!  smile3525 newsm59

Иначе и на мене ми харесва как ти седи с кичури, ама и с черна коса много ти отива. Но аз може би бих заложила на кичури, пък после пак черна  Grinning

Дребен, агнешко не съм давала. И на мене педиатърката ми каза, че им идва тежко на бебетата. А и пък и аз не обичам агнешко, така че хич не бързам с това месо. А за какао, Кати един път яде крем какао от кухнята, много и хареса и нямаша реакции ( ама като се замисля на нея всичко и харесва  Shocked).

Днес пък за обяд донесоха кюфтета в бял сос и си бяха цели кюфтаци  #Crazy Е, аз ги пасирах де, хапна си ги девойката. А супата е леща, та още съм в чуденка дали да давам  newsm78

Понеже Кати все ми се увисва като седна на компа, съм и дала една безжична мишка на баща и и сега тя много усърдно блъска с нея по скенера #Crazy Май довечера двете ще ядем бой...

А за проходилката и аз не съм взимала на Кати, така ме посъветва ортопеда. Не мога да кажа, че съм върл противник, но реших да си го спестя и не съжалявам. Тя сега ходи само подпряна на масата или канапето, аз като я хвана на втората крачка си вдига краката. Когато реши да прохожда, тогава...
Софи, не и се връзвай на свекърва ти. Ако и е толкоз зор да купи проходилка на внучка си и готово!

Момичета, много неприятно ми стана от факта колко постно са отразили медиите вчерашния протест  #2gunfire

# 124
 HugДеничка,стана,благодаря!
аз пак да почерпя.

# 125
Рени, Веси1, мерси, бях прочела на Рени отговора за агнешкото и ето че вече сме яли агнешко, ами днес имаше такова от кухнята, та да видиме...
А за следобед има крем какао, ще му го дам, дано не покаже алергична реакция...или една бонбониера да прасне направо, тройка лешник Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha

# 126
ДИМА ще се размажеш от кеф да слагаш картинки нали  Joyоткакто се научи..не излизаш от нета.. Joy

ХА ХА ХА ДАНИ нещо се кротна...зад барплота, където обикновено ака..\в пампата де\ Mr. GreenОтивам и що да видя  Shocked Shocked ShockedКАЧИЛ СЕ НА ЕДНА ГОЛЯМА КУТИЯ ОТ СЛАДОЛЕД И СЕ ПРОТЯГА КЪМ МИВКАТА .. Mr. Green

за агнешкото аз също съм давала на Дани и агнешко и телешко. харесва го. няма обриви и пр. Само че давам само Сънвал и ХИПП

Гости да поседнем на ракийка.. Outta Joint

# 127
Миленка, Честит рожден ден  newsm59!!! Бъди винаги толкова усмихната и лъчезарна, много обичана и щастлива  newsm51
и на мен като,че ли по-ми хареса с кичури

# 128
И аз съм за кичури и права коса, Клю!!!

Не съм давала нито агнешко, нито какао - на каката дадох след 2-годишна възраст, така че ще изчакам.

Карил - вече Дани няма пъпчици откакто му даваш хомеопатични, нали? Питам, защото на Гери се появиха, та сега се чудя...

# 129
Клю, Честит Рожден Ден!!! Желая ти много здраве и усмивката никога да не слиза от хубавото ти личице Simple Smile На мен ми харсеваш руса, но и черна не ти е лошо- обречена си да бъдеш МАЦКА Simple Smile

Мамиииииииииии, отлагат отварянето на магазина -обсъждат се датите 23 ноември или 1 декември!!! Утре ще стане ясно, но май няма да идвам на рождения ден... Деничка, независимо от това ще ти пратя паричките за резервираната стая, тъкмо ще има къде да се настанят някои включил се в последния момент(може и ние да сме Mr. Green).................. само не мога да открия тъпата поща тук!!!

Люлински мами, ако излизате на кафе някъде заедно пратете 1 смс- 0888 64 73 94 да се присъединя и аз Simple Smile ще ми бъде приятно, макар и без бебката ми

# 130
АААА, трудно в твоя чат ще са "чат" за новините около Григ Joy Ако пробваш в ICQ, непременно ще има осведомени. Пък и аз съвсем скоро си изпях всичко по ред на номерата-къщата   easter , колата travel , сватбата  married ... 
...

Мда...  bowuu Направо те подложих на кръстосан разпит /а може би не съм била единствена?/. Но ми беше много кеф като те видях, и си викам - айде дръж  Laughing.

# 131
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КЛЮ!Много здраве,късмет и любов ти пожелавам!   bouquet
Да са живи и здрави рожденниците на Рени и Дени!
Честито и на месечинките днес...  bigdance2
Агнешко и какао не съм давала,но леща хапна с голям апетит и нямаше проблем  Peace

# 132
  • sofia
Понеже Кати все ми се увисва като седна на компа, съм и дала една безжична мишка на баща и и сега тя много усърдно блъска с нея по скенера #Crazy Май довечера двете ще ядем бой...

Тоз проблем е решен с една стара клавиатура, с отрязан кабел и стара мишка....ама все налита на моята, щото свети червено, а неговата не светка  Mr. Green подложката е особено вкусна, също така.

# 133
Карил,нашия тати до днес включително е отпуск,от утре няма да ви досаждам толкова много smile3505

# 134
Ами здравейте,мили мои,
ние най-сетне се завърнахме от странство и аз влизам да ви видя .първо честито на рожденничката   bouquetжива и здрава ,другото само идва   bouquet
много са порастнали всички сладкиши,страхотни са!

Общи условия

Активация на акаунт