Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 154
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Привет и от нас !

Честит първи рожден ден на сладура Вики на Тали! Щастливо и незабравимо детство желаем двамата с Алекс !

Честита месечинка на Лина  Hug

Честит имен ден на Петя    bouquet аз мислех че Петя празнува на Петровден, но явно е кой както реши Simple Smile

И аз да почерпя днес - имам си двама именника - нашия тати и моя тати Simple Smile И понеже не мога да слагам хубави картинки като вас черпя така  beer newsm38 Wine Glass

Целувки за вас и бебоците  Heart Eyes

# 271
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ! bdbaloni happy bd newsm38 TadaПожелавам на малкия порастнал мъж,здраве,късмет и едно много щастливо и незабравимо детство!Весело изкарване на празника!Честит имен ден и на Петя,както и на всички празнуващи днес! smile3525 newsm51

# 272
Честито и на всички останали именници, както и на месечинките   bouquet А аз празнувам днес, защото съм кръстена на дядо ми Петко (лека му пръст) и от дете си знам, че имам имен ден на Петковден, а не на Петровден, макар че повече честитки получавам на втория  Mr. Green

# 273
Поздрави на всички рожденници, именници   bouquet и малките месечинки  smile3504.
А какъв ден е днес, че Петя има имен ден  Embarassed

# 274
Честит имен ден на Петя и от нас -здраве,щастие и любов ти желаем от сърце. smile3525 newsm51
Честита последна месечинка на сладката Лина.  :bouquet:
Бебка и бебко - да са ти живи и здрави именниците. Simple Smile
Карил,както винаги си върха,страхотно стихотворение си спретнала за сладкия Вики. Peace

# 275
Благодаря на всички за пожеланията  Hug

А какъв ден е днес, че Петя има имен ден  Embarassed

Петковден  Peace

# 276
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ !!!!!!!!!!!!!!   newsm59  bigdance2  Gift

ЧЕСТИТА ПОСЛЕДНА МЕСЕЧИНКА НА ЛИНА  smile3525

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПЕТЯ  Tada

Карил, дано Дани да приеме добре новите манджи! Би трябвало, вече са големи. А аз сега изпекох една тиква с малко захар. Мисля да и дам на бубата за следобедна закуска, дано и хареса.

Лайтблу, много добре разбирам как си се чуствала, когато Теа е паднала. Преди няколко дена Кати се подхлъзна както си обикаляше холната масичка и падайки се удари в ръба на масата. Беше си цепнала малко долната устничка отвътре и пак така и беше пълна устата с кръв. Докато я измия да видя от къде е кръвтта, сърцето през гърлото щеше да ми излезе. А тя милата така плачеше. Но бързо се успокои, повече се уплаши отколкото да я е боляло.

Мисля да излезем като се събуди Кати, дано не духа много!

# 277
Ейй най-накрая ми купиха нов компютър!!! Здравейте момичета и бебоци!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ!!!
Да расте здраво и щастливо дете и да радва мама и татко!!!
Петя честит имен ден  bouquet!
Честити месечинки /последни/!!!  bouquet
Да ви се похваля и Дани проходи преди 1 седмица. Сега само обикаля из къщи и се чуди как да си прищипе пръстите на някоя врата или шкафче, че то било много забавно да отваряш и затваряш Crazy Прощъпулка /божке така ли се пише/ още не съм правила че покрай болницата съм доста наплашена и не ми се събират хора в къщи.
За спането - при нас е голяма мъка особено през последния месец. Голяма борба е вечер особенно. До изнемогване се мята из кревата и накрая едвам заспива след рев надупен нанякъде.
Записахме се и на кухня и много му харесват манджичките.
За една седмица ни избиха 4 зъба Crazy Crazy Crazy и все още съм жива, което е похвално имайки се предвид неспането по цяла нощ.
Карил дано на Дани му се е отразило добре разнообразното хапване Praynig
Наде дано и при теб скоро всичко бъде наред и да си направите едно чудно момченце Hug
Аз днес купих 100000 шапка за Дани. Брей че гад бе. И връзките се научи как да си ги развръзва. Дано тази я поноси поне 10 мин. че в този студен вятър навън.
Ох стига съм писала ама така е като нямах комп Hug

# 278
  • София, Дианабад
Честит рожден ден на Вики! Да расте все така умно и добро дете  и  да продължава да бъде "принца" на мама и тате!   newsm67 newsm59 newsm67

Честит рожден ден, Петя!  newsm51

Целувки на всичики... нямам време да пиша...

# 279
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ВИКТОР!!! ДА РАСТЕ ЖИВ  И ЗДРАВ!!! ПОЖЕЛАВАМ МУ ЕДНО ВЕСЕЛО И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО!!!
Тали честит празник и на теб!!![ ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА  ПРАЗНИКА!!!
Петя честит имен ден!   bouquet Честит празник на всички именници!!! Да са живи и здрави!!
Честито на всички месечинки!!! Heart Eyes
Честито на всички проходили бебоци! Hug

# 280
Честит първи рожден ден на Вики на мама Тали! Много слънчево и усмихнато детство!!!

Петя, честит празник и на теб! Пожелавам ти всичко най-хубаво и здраве на цялото ти семейство!

Гери, честита месечинка /последна/ на Линка! Да ти е жива и здрава, все така послушна и мила!

За всички празнуващи:

# 281
Честито на всички празнуващи,да сте здрави и щастливи!  bouquet
 Тук много бързо се пише,а на мен времето ми е доста кът и не смогвам да изчитам всичко,освен това има няколко ноемврийски теми,незнам коя е по-актуална,но да ви попитам дали почнахте да давате Вигантол на вашите мъници?Сегашната ни педиатърка (в Бургас) казва да не почвам,защото на Максим му е затворена фонтанелата,но пък предишната (в Пловдив) преди около 3 месеца,когато м/удругото пак си му беше затворена,каза,че края на септември трябва да се възобнови приема.Незнам на кого да повярвам.Аз кърмя Максим,а кърмата е доста по-бедна на вит.Д от АМ,а и сега няма толкова слънце и децата са по-облечени.От друга страна пък ме е страх да не се предозира,защото знам,че е вредно.

# 282
  • Бургас
Здравейте отново от мен!  love001
Аз пак отсъствах цяла седмица от градо и имам много да наваксвам. Сега трябва да ви поизчета, че доста сте писали  Grinning

# 283
нашите бебоци,ноемврийчета пораснаха и годинката вече някой драснаха.Имаме ли нова тема? newsm78Почват големите купони на ноемврийските бонбони.

# 284
  • у дома...
Честит първи рожден ден на Виктор на Тали! Много да слушка мама и тати, много здраве и безоблачно и щастливо детство!

Общи условия

Активация на акаунт