Ние сме все така, почнах вече да свиквам чак. Сутринта ми беше на гости една съученичка, с която не се бях виждала от години
Моят коледен подарък е братче. За играчки да му мислят другите.

) е по-малко травмиращо да с емахне в напреднала възраст на детето и не е проблем. Малко объркано стана, ама дано си ме разбрала
Малкият племенник (снощи чак го видях, че е така) също има, макар че предните му резци са плътно един до друг и тя не е предприела все още нищо (той е на 12 години)
Ама вие определено сте решили да се връщате
хайде тогава по-бързо и да правите детска градина 

Mum-чето не е писала май след като се роди нейното бонбонче, надявам се да са добре 
и го пуснала, но той тръгва с невероятно ускорение, и оная решила да го хване да не падне и той върху масата, точно над дясното око, такъв писък чух, скъси ми се живота с не знам коко години
В следващия момент бях изхърчала там, а секунди по-късно ваден с едната ръка леда от фризера, невероятно син цвят на челото му, но 1/2 час с лед на челото и олио и днес има само малко синьо и лека черта
Оченцето му се е разминала за малко
) и аз " ами аз както не го пазя, така и при мен не се е разбивал толкова жестоко", после чух коментара зад гърба си "мислех я за умна Мария, а ти си е една тъпа майка, дето мисли, че всичко знае"
..........Изивинете, ама като споделя и ми олеква, познайте вече дали ще й говоря

До зъболекар не знам кога ще се добера, че моята е на майната си..., а след първото раждане имах наченки на кариес (оттогава не съм ходила), 100% съм за пломба вече. 
, и другите майки, даващи Фор Кидс отчитат същия ефект като Ваня - най-много сополки, които минават за 3-4 дни. Много умувам и аз
, ще видя Диди как ще продължи и ако боледува сигурно ще взема.

Но ще е другата седмица