В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 991
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
Цвети, честит рожден ден! Желая ти много щастие и усмивки!

Ние сме все така, почнах вече да свиквам чак. Сутринта ми беше на гости една съученичка, с която не се бях виждала от години  Laughing Тя чака бебе края на февруари - първо чадо. Та си говорихме за раждания и гледане на бебета цяла сутрин. Малко е странно, все едно, че се видях отстрани преди 2 години. Много е готино като не знаеш какво те чака.

Моят коледен подарък е братче. За играчки да му мислят другите.

# 151
  • София
Юлче, от това по-добър подарък - здраве!

Аз мисля за кола с дистанционно управление! Може да ви се струва малко изхвърляне, но моя човек е толкова пристрастен, та не бих се учудила, ако набързо вдене какво да прави! Ако все пак се откажа, пак ще е нещо такова или колело...незнам.
Ходихме сутринта до магазина, за който ви пиках и взех на Мати есенни обувки, височки за 22 лева. Имаше едни, които много ми харесаха с каракулче, идеални за много късна есен и начална зима, но не му станаха! Нещо модела беше явно не както трябва, защото успях да му вкарам крака едво в 25 номер и да му станат, но това са огромни обувки! Те бяха по-скъпи - 36 лева.

# 152
Вени, не ли е рано zа колело?  Thinking  Тук са деца на 2 години масово полzват колело беz педали

Моми4ета, според вас рано ли е zа детска кухня?

# 153
Татянче - от личен опит - не, не е. Иво обожава да дрънка с лъжица в купички, да се "храни", да си храни куклите и животните, мен и баща си.

# 154
Всички болнички да оздравяват бързо   bouquet  bouquet  bouquet

Мисче, снощи пак говорих със зълва ми, тя каза, че единствената опасност (след като обаче излязат постоянните зъбки) е оголване на зъбите, но тази висулчица (нарече я някак си ама не запомних  Blush ) е по-малко травмиращо да с емахне в напреднала възраст на детето и не е проблем. Малко объркано стана, ама дано си ме разбрала  Crazy Малкият племенник (снощи чак го видях, че е така) също има, макар че предните му резци са плътно един до друг и тя не е предприела все още нищо (той е на 12 години)  Peace Ама вие определено сте решили да се връщате  newsm78 хайде тогава по-бързо и да правите детска градина  Mr. Green

Вени, честити обувчици, а какво е  каракулче  newsm78

Подарък - играчка ще е, но да видим каква, още не знам, днес му взех ватиран гащеризон за 16 лв, български, отвън плата е брезентов и съм много доволна  Laughing За колело сякаш са малки  Rolling Eyes
Татянче, това на 2 гуми без педали, не е ли малко опасно, нещо не ми идва на акъла как ще пазят равновесие  Thinking

Вчера бяхме на разходка в морската с приятлека, която има бебче на около 40 дни, а Али в същото време щуря и дивя, не се спря, качи се на всяка пейка и всяко бордюрче....не мога да си представя протсо в момента да имам малко бебе с това шило...Юлче, Мисче, Филипка - възхищавам ви се   bouquet Mum-чето не е писала май след като се роди нейното бонбонче, надявам се да са добре  Hug

Снощи Алекс бе за малко при леля си, но така се удари.....тя го взе и реши да го заведе при свекървата, щото тя нали не го вижда  Twisted Evil Close и го пуснала, но той тръгва с невероятно ускорение, и оная решила да го хване да не падне и той върху масата, точно над дясното око, такъв писък чух, скъси ми се живота с не знам коко години  #2gunfire #Cussing out В следващия момент бях изхърчала там, а секунди по-късно ваден с едната ръка леда от фризера, невероятно син цвят на челото му, но 1/2 час с лед на челото и олио и днес има само малко синьо и лека черта  Praynig Оченцето му се е разминала за малко  Confused Как да е, при всеки може да се случи, но след това разговорът със свекърва ми ме довърши. Понеже с нея не можем да се разберем, да го остави да си тича по коридора и да не му вика постояноо "полека, ще паднеш", снощи след инцидента идва при мен и ми казва - "Виждаш ли, трябва да се пази, иначе стават бели" (сякаш не е паднал пир нея  #2gunfire #Cussing out) и аз " ами аз както не го пазя, така и при мен не се е разбивал толкова жестоко", после чух коментара зад гърба си "мислех я за умна Мария, а ти си е една тъпа майка, дето мисли, че всичко знае"   #Crazy #Crazy #Crazy..........Изивинете, ама като споделя и ми олеква, познайте вече дали ще й говоря  Naughty

# 155
  • Русе
Татянка, мисля, че и сега ще им е интересна такава кухня.

енви, браво, браво! smile3521
Аз се чудя как не ме подпукаха за профилактичните, ама наистина не ми е до тях сега - стигат ми колита и раничката, за която още чакам резултат от цитонамазката. Tired До зъболекар не знам кога ще се добера, че моята е на майната си..., а след първото раждане имах наченки на кариес (оттогава не съм ходила), 100% съм за пломба вече.  ooooh!

Пу-пу-пу-пу-пу... за Юли и Кало! Praynig Praynig Praynig  Hands Thumbsup
 newsm23, и другите майки, даващи Фор Кидс отчитат същия ефект като Ваня - най-много сополки, които минават за 3-4 дни. Много умувам и аз  Thinking, ще видя Диди как ще продължи и ако боледува сигурно ще взема.
И аз гледам, че при другите деца минават няколко месеца с непрекъснато боледуване (както е казала джипито на Роди), ама трябва да не се спира детето (лекуваш и пак на ясла)... ако става въпрос за обичайните сополи+кашлица+Т..., за случаи като Пресил, и аз бих се отказала - определено.  Naughty Tired
Ох, хайде да ни оздравяват болничките вече! Praynig Hug

# 156
И понеже съм тръгнала да се оплаквам...нали моята педка не ми даде направление за цитонамазка, преди няколко дни ми се обажда за профилактичен преглед и ми казва, че цитонамзката ще е включена там, но при гинеколожката, с която тя работи...е мама му стара, не мож ели аз където искам бре, по здравна каса, ей..ще ме кара да се разправям с нея  #2gunfireНо ще е другата седмица  Naughty

# 157
  • Русе
Оле, Смин, не знам как я търпиш(и свеки и джипката)... ooooh! ooooh! ooooh! #Cussing out

За подарък, мисля единият да е някаква кукла-бебе, че Диди си умира за такива. Гледам разни с екстри - дето могат да се поят с биберон и после пишкат, и разни такива... Sunglasses

# 158
Смин, не помня как изглежда точно направлението, но мисля, че може да не впише име на гинеколога и тогава ходиш, където искаш. Не знам дали има право тя да ти го вписва или ти трябва да кажеш при кого искаш. Що не питаш в ЗК? Там си мрат да ходят да глобяват лекари.
На свекърва ти хич не й обръщай внимание, то не ходи по гората,  а по хората.

# 159
  • Boston, MA
Честит рожден ден, мила Цвети! Бъди обичана и щастлива! Пожелавам ти прекрасен празник!   bouquet

МисЗ, аз забравих да ти кажа, че аз не бих правила нищо за зъбите, на мен също ми харесва разделение, много е чаровно. Лично мнение, де.  Wink

Дани, въпреки че имаше сополи (вече май му мина всичко) продължава да ходи на яслогледачката. Тук спират децата само ако са много зле. Те затова непрекъснато са всички със сополи, ама не им се шашкат много. А и аз няма какво да го правя, ако трябва да си е вкъщи - не мога да отсъствам току-така. Мъжът ми по-може, но пак, не става всяка седмица...

Смини, свекърва ти е полудяла, ами не й говори тогава.

Как малки за колело бе - ние купихме още в България (подарък от баба ми, милата) и си го довлачихме тук. Има буталка отзад и се бутаме (ясно, че той не може да кара).

На мен пък проблемът ми е, че не искам да си пълня къщата с боклуци (играчки), и тези, които имаме, не се поглеждат. Дай му да скача и да се катери... Освен да му купя една пързалка, да се пързаля и да си пада на воля в нас - и без това сега като застудее, ще излиза по-рядко.  Thinking

# 160
Честит рожден Цвети      bouquet

Днеска кумати ми роди мома Андрея и съм много щастлива сипвам по едно

[/img][/img]

# 161
Танче, и аз тази сутрин се събудих рано и не можах да заспя, та си мислех за кухня. Лекса вчера имаше " урок", та занятието беше пикник и жената каза да и даваме вече да играе на кухня с всичките му такъми. Вчера и показваше как да "готви", беше и интересно. Тя по принцип много ми бърка в шкафовете и вади кухненски неща за игра като всяко друго дете на тази възраст, но така с детски такъмчета досега не беше сядала.

Смин, абе не ви знам ситуацията и предполагам няма къде да се изнесете щом живеете със свеки, ама так'воз чудо аз не изтрайвам. Паля и бягам нека ме гони после, ай аман от такива умни свраки. Направо незнам как издържаш, аз такива нерви нЕмам!

Пете, честито!

# 162
Момичета,
Влизам да ви почерпя

Сминси-Една голяма М...на от мен за свекито ти. Заповядай това е предКоледен подарък

# 163
Цвете, не така с тия торти, че ще се моля на миси да я докара същият тертип Grinning

Татянка, как ще забравиш да си пиеш лекарствата ooooh!Айде да ви минава вече Hug
А, и не вярвам Милена да се откаже изцяло от дневен сън, някакъв период е Rolling Eyes

# 164
Смин, дано това чудовище си получи заслуженото  #2gunfire
Пете, да е живо и здраво бебето  Hug
Ние днес следобяд като големи ентусиасти ходихме до зоологическата градина и набързо разгледахме, че се беше стъмнило и като се качихме в колата заваля, ама че късмет  Mr. Green
Лека нощ и спокойни сънища на всички.

Общи условия

Активация на акаунт