В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 989
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
Еее изполягвате ли вече? Тука е още 3 часа а съм и на бач и ми трябва компания, все пак петък е и вече разпускам ( не че утре не съм на работа пак, ама уикендите са сладки).

# 166
Aз съм тук, няма да лягам скоро Wink
Днес, за пръв път откакто съм бременна, се тъпках цял ден с храна EmbarassedГолеми количества опустоших Confused

# 167
  • София
Браво, Фил! И аз я свърших таз работа току що.  eat  Ей, човек като хапне добре и светът става някакси по-хубав!  Mr. Green
Сега пийвам бирка и си чакам мъжа. Трябваше да е пристигнал отдавна, ама полетът му е бил отложен доста, та ще има да си почакам. Поне бутилката ми 2-литрова... аз вече я преполових де, ама се надявам да пристигне преди да съм се нафиркала.  Twisted Evil
Хайде, ако има някой друг за компания, НАЗДРАВЕ!  cheers

# 168
Ренка, на теб с удоволствие бих правила компания.
Ама съм крайно неподходяща-бременна на АБ Confused

# 169
Ето ме и мен....

Наздраве, ако си пийва някой Mr. Green newsm24 Drunk Wine Glass Ренка  Wink

С това чудо FOR KIDS ще взема да я питам доки-какви са тия 6месеца да изперкам.

Фил и аз така тъпках тия дни и продължавам, ама защото тая сутрин в 4ч ми дойде Joy

Смини ей сега се опулих Shocked

Пете, честито ви бебка!!!

# 170
Все забравям.
Някой засичал ли е цачи из форума, много отдавна ми се губи, какво стана с туй момиче? Rolling Eyes

Енви, и теб все да питам, чувала ли си, виждала ли си Мамчето, как са?

# 171
Момичета, благодаря за подкрепата   bouquet Цвети, ще се възползвам от подаръка  Twisted Evil Close

Пете, да е живо и здраво детенцето!   bouquet
Фил, добре е, ама много работи Цачи ooooh! 'Чуваме' се от време на време с нея в чата Peace А Бюти как е? Hug
А с елима какво става?  newsm78...много хора зачезнаха  Rolling Eyes

Лека нощ и утре нито един болен да няма  Naughty  bouquet

# 172
Петя, да е едно здраво и красиво дете! Hug
Смин, аз не знам как бих реагирала, но се старая да не се сърдя на моята свеки, понякога и тя греши, но в никакъв случай не е вълк като твоята! #2gunfire Даже като я видя притеснена за нещо, все я успокоявам и се правя, че нищо не е станало.

Изпратих децата в 18,30 и да ви кажа честно вечер едва се влача из къщата...Дъжда ме хвана в един магазин, та се отседяхме с продавачката и една позната. Накрая не издържах и с един найлон завихме количката и се прибрах почти като кокошка мокра. Laughing Така и така съм хремава, кво да ме плаши! hahaha

Фор Кидс - ще питам доки може ли да давам на Тони, може и да помогне, знам ли?

За какви играчки говорите?За Коледа ли?

# 173
Да, Чаена за Коледните говорим. Между другото честито ви нова бърлога, забравих в предния пост.

Фил, аз от кога я върша тази работа ежедневно  Embarassed. То си и личи де. Забелязвам обаче от няколко дни започнах да намалям ( не по желание), явно вече хептен място не остана у тоз корем.
Хайде до утре ви от мен!

# 174
  • София
Снощи рано легнах, сега рано станах .ц..!

Смин
, каракул е мекичкото в ботушките!

За колелото - сигурно няма да може да го кара в началото, но може пък да се научи - то е до дете.
За кухнята - Лора получи такава на 3 и много играеше в началото, сега Мъатей не и обръща внимание, но и тя е изтърбушена...незнам.

# 175
Добро утро Hug

Пак сме на крак от 7ч. Simple Smile

Чаена и аз май не съм ти честитила за новата къща - ето Hug  bouquet

Хайде лек на всички! Mr. Green

# 176
Добро утро!
Благодарим за честитките! Hug
За съжаление се преместихме на 22-ри, а на 23 дядо почина, което някак помрачи първата ни сутрин в новата къща. А майка ми в паниката бе оставила в отделението моя номер /по инерция него изстреляла/ и ме събудиха от болницата с тази новина.... Оплаках ви се, не знам дали олеква, но поне се опитвам да го преглътна.
Снимала съм тук-таме какво сме направили, като кача снимки ще показвам.
Саш го накарах да запали котлето сега, за да се затопли малко повече къщето, и с Тонката влизаме да се къпем, че сме на погача на бебана Марина и трябва да сме в приличен вид.

За Нова година не знам какво ще му купуваме на Тони, аз лично мисля, че една пързалка е добър вариант, но да мога да я изкарам лятото на двора.
От друга страна къде ще я дяна сега зимата? Но не е невъзможно да сложим една от по-малките в детската, тип морков на Чико или нещо една идея само по-голямо.

# 177
  • София
Чаена, ако имах двор, щях напарво голяма пързалка да взема, че Тони няма да е вечна малък!
Момичета, часа и дата на срещата се променят - вижта другата тема![/
color]

# 178
Добро утро!

Мисче,я прати една снимка на онази торта ,която ни показа тук ,за да я покажа на свеки.Онзи ден й ч хвалех,ама нагледно си е друго(по-добре на лични ,за да не се дразните мамите с тумбаци-дано и теб не съм те подразнила Praynig)

Ние онзи ден бяхме на Рд и имаше една пързалка.Ами Христо се спука от кеф.Казвам на мъжа ми да  му купим,а топй си мисли ,че ще е интересна от ден до пладне Thinking.Макар ,че Христо по едно време започна прав да се пуска и се опитваше да прави големи магарии...Може и да не е за тях още.Знам ли... Thinking

# 179
Здравейте, мацки  Hug
Оставих Стенли на мама до следобяд и ме чака не почивка и кафенце, а голямо чистене  ooooh!
Сутринта се ококори още в 6.20  #Crazy зорлем заспа в 7.30 и след има няма 20 мин беше готов за подвизи  Tired
Аги, и на мен много ми харесват на Чико пързалките, къщичките и люлките, ама са много скъпи бе  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт