Навън вали и вятър духа, на ЮЛЧЕТО, обаче, никак не му пука!

• 12 966
  • 311
  •   1
Отговори
# 30
Ако има конкурс, за най-добре оформена и красива тема ние сме номер 1!!!

# 31
  • София
А мойто чедо според психоанализа на списанието се оказа общително,много емоционално,силна натура,неудържимо и без спирачки-дупе да ми е яко! Shocked
Лексиконче,а?супер-как ти дойде на ум?

# 32
  • Варна
Ей,два дни не съм писала ,изписали сте старата   и Исито сътворила нова още по -хубава тема.Супер.

В яслата на дъщеря ми нямаме проблеми.Лелите са много внимателни,но и децата са мноооого диви.
Сега като се връщам назад във времето се сещам,че една от госпожите на голямата ми дъщеря я беше цапнала с лъжицата по главата. Party

Пингвина,аз съм свободна в четвъртък.Ако искаш елате при нас в детския кът в Младост.Стига времето да позволява.

# 33
Бо,Елитис е точно над Практикер.Настина е хубаво,но има доста негативни моменти,като например адската миризма от разните му там парфюми и козметики.На мен чак лошо ми стана,та да не говорим за едно малко детенце какво ще е  ooooh!Просто е хипермаркет -дрогерия и затова мирише много силно на препарати и козметики.
Аз за една седмица чух такива луди работи за яслите и деските,че вече съм на 100 дали да го давам. newsm78Една мама разказа как в най-големите жеги отишла случайно по обед в яслата да си вземе детето и какво да видят бедните й очи-децата затворени в стаята и телевизорът им е пуснат,потят се страшно,а тъпите даскалици на климатик в кабинета на директорката #2gunfire Други пък масово казват как го няма онова беснеене ,което ние помним от нашата младост Mr. GreenКарали децата да стоят с ръчички на крачетата седнали мирно.Направо не мога да си го представя,ама няма да лъжат я newsm78

# 34
  • Варна
Ехо wavey!
Иси за темата няма какво повече да кажа - другите са го написали преди мен! newsm74
Тази вечер за първи път сложих малкото в стаята с батко си - стискайте палци да не се буди често, че да не се налага да търча от стая в стая.
Пингвина, Сузи и ние сме свободни в четвъртък, но напоследък Тошко ми прави едни номера - става в 6ч сутринта и после като заведем бати в предучилищната пак ляга и по някога спи по 2 ч и става време за кухнята. Не знам да ли ще успеем да ви сварим да излезем предиобяд. Вие ако се уговорите нещо пишете, пък аз ще се постарая да дойдем.
От градината съм доволна, но за яслата ....... направо не ми се пише. Там децата са малки и повечето едва говорят и лелите си правят каквото искат с тях. Големия все казваше, че леля Пепи правела дън-дън и си показваше дупето. Говорих с г-жите , но те отричаха защото, той толкова много плачел, че ти правили вс.възможно да се чувства добре. Ходи 2-3 м до обяд, започваше да реве още щом се събудеше в къщи, започна да се нааква и напишва и на края го отписахме. След време като порасна и започна добре да говори ме видя да чистя с ръкавици и ми каза, че леля Пепи е имала такива и го е биела с тях. За това ми е много болна тая тема и когато в нач. някой казваха, че ще почват работа и ще пращат малчовците на ясли, аз се изказах против.
П.п Пингвина подсети ме, че на времето харесвах Роси Кирилова ooooh! Embarassed
 smile3524

# 35
# 36
Анет-кажи за отзивите как се възприемат малките заедно. И на мен ми се върти тая идея в събота да местим мебелите и да си стоят самички в детската.  smile3506

# 37
  • софия
 HugИси, благодаря ти много Hug, че си сложила снимка и моята зверунка, въпреки, че аз съм несериозна и не съм качила нищо в общите албумчета.

Янче, моля, спри да пишеш тези ужасии, че аз така или иначе съм решила да не давам Мина на ясла, но ще взема да се замисля и за градината, а пък съм голям привърженик на градините по принцип.
За играчките - аз също оставям Мина да играе с чуждите, както и другите деца да играят с нашите, само ходя и й се карам, когато тича след някое дете и му дърпа играчката от ръцета (което за съжаление като, че ли прави най-често). Най-странното е, че ако някоя играчка стои така и никой не играе с нея, Мина почти не й обръща внимание. Може да я вземе да поиграе, но я оставя. Нооооо... вземе ли я някой друг - тя става най-прекрасна и интересна на света ooooh! ooooh! Най-обичаме лопатки, кофички и гребла, и ... да грабим играчки от ръцете на другите деца. Какво ще я правя не знам  Thinking Thinking

# 38
Кафето и закуската от мен:

А това за градините и яслите е направо кощунство!!!  Shocked Close Close Close
Догодина пролетта ще видим как ще бъде при нас, но със сигурност мога да кажа, че компромиси никакви няма да правя!!!  Naughty

# 39
  • Варна
Здравейте Hug
Иси  Heart Eyes

Аз наминавам за малко,да ви видя и да ви кажа Чао, че зачезвам за известно време Sad
Отсега ми е мъчно за вас......

Чета за яслите и градините ,и тръпки ме побиват Sick
Моята свекърва работи в детска градина/в Добрич/,и мога да кажа че отношението към децата е страхотно Peace.Не го казвам защото ми е свекърва,а просто съм ходила в градината и виждам как стоят нещата.След всеки празник се връща отрупана с подаръци и т.н.За бой и щипане и дума не може да става,да не говорим че в групата им има и едно детенце с увреждания,/психични/и се грижат и за него.трудно им е естествено,но се справят.
Аз се чудя за яслите,с тез болести дали ще го даваме нашия........а после в коя градина. newsm78 Тука всички много важни по градините,направо ми идва #2gunfire

Сега да се изфукам с така чакания от мен Климатик Mr. Green newsm44 newsm44 newsm44
Ренииииииии,успях Crazy,и Вертикални щори си сложихме в хола и съм много доволна,сямо че Дим постоянно ходи  и се омотава в тях.Играе си човека,а аз удар ще получа ooooh!.За два дни ,спя да намачка две ,три SickА пък мъжо откакто се е прибрал,само се караме  fight ква е тая раБота незнам  33uu

Че такива ми ти при нас........

Пожелавам на всички ви,повече слънчеви дни със съкровищата ви,и бъдете здрави.Много ви обичам всички и наистина мноооооооого ще ми липсвате smile3521 smile3518

# 40
  • Варна
Ето една снимка от вчера,на моето Дзверо Mr. Green
http://images21.snimka.bg/004209907.jpg

# 41
  • София
Добро утро,
С тези разкази за яслите направо нямам какво да кажа  Cry #2gunfire #Cussing out Cry Cry
Ама да го махна, какво да правя, да го гледа баба му на 100км от мен  Cry

# 42
Дю мерси за хубавата закуска.Аз без нея не тръгвам на никъде  Naughty

Жоржи много е сладък Митето  Hug А ти къде си тръгнала? Не те пускаме никъде  Whistling

Ивка това с бабата  аз не мога да го понеса  Crossing Arms Но ти си решаваш.

# 43
  • Казанлък(Бургас)
Добро утро и от мен!
Сега отивам да храня Фибчо и посла ще пиша.

# 44
Привет на всички  wavey
jorjito-първо честита ти придобивка. Със здраве да си я ползвате. Дано там, където отиваш да е за добро. Примерно една хубава почивчица Crazy. Как ми се иска да отида някъде...може и с малчо. Уж мъжлето обеща другия месец, ама много се охарчихме тези 3 месеца и не знам Sad
Дю-мерси за хубавата закуска. Помислила си и за мамите на диета  bouquet
За яслите мисля, че си е до възпитание на персонала. Не вярвам навсякъде да е така. Не се плашете мами. Може вашите слънчица да попаднат на свестни хора.
В момента Венци е седнал в мен пред компютъра и така сладичко ме гледа и вика Мамооо,че ще го изям Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Снощи си намери нова игра преди заспиване. Разтопихме се тримата с тати и бате да го гледаме. Обикаля масата с вдигнати ръчички и само показва с показалчетата тавана -тичайки си бръмчеше - Вууууу. Имитираше явно кола  Simple Smile newsm01

Общи условия

Активация на акаунт