Навън вали и вятър духа, на ЮЛЧЕТО, обаче, никак не му пука!

• 13 010
  • 311
  •   1
Отговори
# 120
Привет от мен! Hug
Снощи нямах желание да пиша, направих нервна криза. Sad От много четене в нета така се обърках тотално, че изпуших. И за капак на всичко дойде една приятелка, която сложи сол в раната #Cussing out. Нали споменах, че ще ми горят раничка/АГ/. Че тая, моята въпросната приятелка ми каза, че колабирала от силната болка и се е наложила два поредни дни да правят процедурата. Сутринта, бях със страхотно главоболие и със свито сърце. Sad Поисках да си поговоря с доктора и той започна да се смее и си заложи репутацията, че няма да припадна. Това малко не поуспокои. В интерес на истината чувствах само малък дискомфорт, но не и болка, за което съм много щастлива.Тук искам още един път да благодаря на Де-си, че дойде за морална подкрепа и гледа Венци пред кабинета.   bouquet Пиша ви го, първо защото исках да ми олекне и заради това, че не дай си боже се случи на вас да знаете какво е, а не да се побъркате като мен Sad
Pingwina-ако искаш може всяка една да измисли по един въпрос и така ще можеш да си избереш по-интересните  Wink

# 121
Сега се сетих. Тия дни май има Байрам. Не съм много запозната, но ако е от сладкия, моля някой да почерпи с едно парче баклавичка. Praynig, а какви вкусни мекици правят..... както съм на диета виртуалната почерпка ще ми дойде добре  eat

# 122
Привет на мамите и дечицата  Hug
Ние сме добре, в тон сме със заглавието - навън сме и не ни пука  Peace Снощи на един  РД се запознаваме с една мацка, а тя от наште мамета- foquita  Grinning Доста си поприказвахме за хлапетата.
Това е, от нас цунки и лека  Grinning
Моя приятелка от Русе снощи ми звънна , че е бременна и ще чакаме бебче през юни  Praynig Толкова се зарадвах, че ми се прииска и аз да съм на нейно място  Laughing

# 123
  • София
Я пак да се включа  Wink.

Кочинелла, направо се чудя какви са тия 4-5 часа сън, Яна вече спи по 1.5-2 часа следобед. Обаче пък смея да се похваля, че вече си спи доста добре нощем. Снощи заспа в 22 ч, в 4 се поразбуди, но бързо си заспа и така чааак до 9 часа, няма вече нощно кърменееее  newsm44.
Но пък щом Дамян си поспива до по-късно сутрин, отмести си работата тогава, ако можеш.

Тиция, ние се лъжем за храненето с новата плюшена маймуна - едно залче на нея, едно на Яна, после бодем с виличката кашкавалче и Яна си я взима, първо дава на мунята, после тя си го хапва. На динозавърчето пък даваме да пие вода, а патето обливаме във ваната. Намерих една торба с плюшени играчки - едни кукуригат, други блеят. Зайчето пее, а Яна пее с него и танцува  Laughing. Та у нас е зверилник  hahaha.
Има една поредица на издателство Фют "Във вълшебната гора". Там има хубави картинки на животни, а стихчетата са чудесни. Яна много обича да отворим някоя и да я питам къде е това или онова животно и тя да ми ги показва. На тези, които знае какво правят, ми казва - конче, коте, куче, крава, коза, овца, на мечката ръмжим, а пък прасето според нея прави Кхъ! Като показва цвете пък бърчи нос - показва как го миришем  Joy.

За игрите кой питаше не си спомням, Яна й се е случвало да се заиграе с връстничета, но много повече й харесва да играе с какички и това е нормално, те разбират и ги забавляват. Вчера едни 5-6-годишни момиченца бяха окачили една чанта на рамото на Яна, тя ходеше насам-натам и се кипреше. Накрая ги снимах с телефона, а те й подариха герданче и тя още ги споменава тези каки, като го види.

Анет, на Яна татко й една вечер ни сочеше един по един и й обясняваше това е мама, това е тати, това е Яна. Ти си го гледаш сама и затова не казва мама. Според мен трябва някой друг да му каже, че ти си мама.

Аз пък почти нищо зимно не съм купила още. Нещо не мога да преценя нито размер, нито колко дебели дрехи ще ни трябват, то няма зима вече. Само едно якенце много ми хареса и й го взех. Вие какво сте накупували?

Ети, с какво те гориха, на мен ми я гориха с лазер раничката и нищичко не усетих.

# 124
Момичета, аз утре отивам на банкет на мъжа ми и ще оставя Пипи със свекърва ми за през нощта. Стискайте палци всичко да мине добре, че ще ни е за първи път Praynig Това е генералната репетиция преди ходенето в Турция Peace И тъй като сега май е Байрям ще похапна сладичко - нищо, че съм на диета Joy Е, и ще почерпя, разбира се!

Отивам да гледам "Lost", че пак се зарибих с тоя сериал Blush

Ети, аз наистина припаднах като ми гориха раничка - много ме болеше, не знам защо така #Crazy Но ми причерня и се проснах като парцал, че идваха да ме свестяват. Гориха ми я доста бавно, но преживяването си беше гадно. Това не значи, че всички ги боли...може би се бях уплашила повечко...не знам newsm78

# 125
Поли,направо ме развесели със Си Си Кеч JoyСамо,че надали по-младите мами ще помнят коя е  newsm78
Аз да се оплача колко съм бяснаааа още,та чак вече втора чаша винце пия от нерви лТа,звъня си аз днес в Общината в отдела,който отговаря за почистването на парковете и градинките да сигнализирам,че нашата градинка за децата е АДСКИИИ мръсна.Та, отговаря ми една тъпа ОвСъ с монотонен глас:"и, К`ВО Да прайми ний?Сега не можем нищо,защото сме в предизборна кампания.После ще видим" #2gunfire,А, аз просто като на идиот й казах,че именно сега е моментът,за да привлекат по-голям електорат,ама не,кой да разбере.
По повод Шикер байрама,беше онзи ден.Аз бях две години юрист в Министрество на Земеделието и Горите и оттам ги знам много добре тези ти ми обичаи и празници Mr. GreenМале,какви баклави и кадаифи се разнасяха от ДПС-то по тзи празници. smile3501Да сменям темата,че ако продължа мога да засегна някой...

# 126
Наринче-съжалявам, че се е случило така с теб.  Sad При мен манипулацията траеше не повече от 2-3 мин. Не мога да преценя, но ми се стори бързичко.
Betta-тук в Русе не съм чувала да прилагат още лазер. Може и да има, но поразпитах и само вдигаха рамене. В София има много специалисти. Знам, че този метод е от скоро и затова може би не се прилага често. По-добър е, но.... Гориха ме с ток, нито миришеше на изгоряло, нито боля... за мое щастие. newsm44  Но да ви питам. Сега усещам тъпа болка. Дали е нормално? Не е силна, но го усещам Tired

# 127
  Ох, да ви се оплача, че вече изпушвам. ooooh!
Дани днес е акал 5 пъти, като последните три беше доста редичко. Ядеше без апетит, дори и кашата с плод, която никога не ми е отказвал. Привечер му измерих Т и имаше към 37,8, незнам обаче доколко точно я премерих. Почти не хапна нищо на вечеря, та му набутвах бисквити и банан, само и само да хапне нещо. Накрая цока, явно му спадна Т, 'щото живна и започна да си бръщолеви нещо легнал на спалнята. И изведнъж като започна да повръща, май си беше бръкнал с пръст в устата, нали зъби го болят...направо фонтан. Аз се уплаших, че може да се задави и рязко го вдигнах, а той пък, милия се стресна- ревна и целия се разтрепери. Имах чувството, че една кофа с вода е изсипана на спалнята. Бяхме пропуснали къпането, заради Т, но сега нямаше как - беше се омазал целия, вкл. и косата. После естествено нямах повече кърма, чудех се дали да го насилвам отново да хапне нещо, но в крайна сметка заспа гладен. Та сигурно ще се кърмиме тази нощ, дано само всичко бързо да отшуми.  ooooh! Утре имам ангажимент и ще се гледат двамата с баща си.. Rolling Eyes
Айде, оплаках ви се и ми поолекна. Hug

Ети, взела съм си направление за същата процедура. Тамън се престраших, а сега прочетох за твоята приятелка. Моята гинеколожка ми каза въобще да не я мисля тази раничка и че всичко трае всичко на всичко 10 сек. Все до толкова да издържа, дори и болка да има. Ще разправям и аз как е минало.

Лека! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 23:39 от Nanny

# 128
Nanny - само кажи кога ще я горят и ние ще стискаме палци и ще пращаме позитивна енергия и всичко ще е ОК  Wink/ Казват добри отзиви за лазера-поразпитай/

# 129
  • софия
  Ох, да ви се оплача, че вече изпушвам. ooooh!
Дани днес е акал 5 пъти, като последните три беше доста редичко. Ядеше без апетит, дори и кашата с плод, която никога не ми е отказвал. Привечер му измерих Т и имаше към 37,8, незнам обаче доколко точно я премерих. Почти не хапна нищо на вечеря, та му набутвах бисквити и банан, само и само да хапне нещо. Накрая цока, явно му спадна Т, 'щото живна и започна да си бръщолеви нещо легнал на спалнята. И изведнъж като започна да повръща, май си беше бръкнал с пръст в устата, нали зъби го болят...направо фонтан. Аз се уплаших, че може да се задави и рязко го вдигнах, а той пък, милия се стресна- ревна и целия се разтрепери. Имах чувството, че една кофа с вода е изсипана на спалнята. Бяхме пропуснали къпането, заради Т, но сега нямаше как - беше се омазал целия, вкл. и косата. После естествено нямах повече кърма, чудех се дали да го насилвам отново да хапне нещо, но в крайна сметка заспа гладен. Та сигурно ще се кърмиме тази нощ, дано само всичко бързо да отшуми.  ooooh! Утре имам ангажимент и ще се гледат двамата с баща си.. Rolling Eyes
Айде, оплаках ви се и ми поолекна. Hug

И ние бяхме така преди около месец (без повръщането). Нали бях и писала - 3 дни дрисък и малко Т. Много се бях шашнала. Оказаха се от зъбите - избиха 2 кътника.  Hug

# 130
  • Варна
Добро утро!
Ей Иска развали времето с тази темичка - и тук от сутринта такъв вятър се е раздухал Whistling. А ма то май си му е вече време - поразглезихме се с това хубаво време този месец.

Анет, на Яна татко й една вечер ни сочеше един по един и й обясняваше това е мама, това е тати, това е Яна. Ти си го гледаш сама и затова не казва мама. Според мен трябва някой друг да му каже, че ти си мама.
Бета и майка ми това казва, а ма много ми е странно на мен това да е причината. Нали уж батко му ми казва мама. Почвам да си мисля, че ми вика АМ ooooh!, защото много често я повтаря тази дума. А ма нали големия ми е много злояд и сега и двамата все ги гоня с лъжицата да ядат и то детето горкото сигурно си ме свързва най-вече с яденето hahaha.
Ети тая твоя приятелка таправо е за  #2gunfire. Може ли да има толкова нетактични хора. Не са ми горили раничка, но от приятелки знам, че изобщо не е страшно.  Важното е, че при теб е минало  и всичко вече е наред Praynig. Сигурно си казала, но признавам не ми се рови назад, каква марка е твоята хлебопекарна? Аз съм се спряла на този модел, кажи ми моля те какво мислиш за него.
http://www.get.bg/catalog/product_info.php?products_id=9403
Днес ми е ден за  newsm79 1ironing wash hang - отивам да я мятам, че цялата къща мен чака!

# 131
 Hug Момичета оставям ви във ваши ръце до понеделник,умната и да не ме забравите!

Дани как е Криси?Оправя ли се?

Нан ти удържа ли да не пиеш кафе? newsm78
Аз не мога само за това си мисля сутрин!

хайде че багаж ме чака!
Бай! Heart Eyes

# 132
Ели оздравя вече няма Т. Само на горкото много му се спи. Не мове да изкара и 2-3 часа буден. Баща му сутринта се шегува, че неговия вирус бил сънна болест.  #Crazy

Иначе да ви предопредя за новия вирус протича с много висока Т (над39) отказ от храна и нищо друго. Това продължава около 3-4 дни и после изведнъж всичко отшумява, след спадането на Т при някой деца се получава обрив, който бързичко минавал. При нас снощи се почвиха няколко пъпчици, днес още не съм видяла как са, че спим.
Къде заминавате Ели? Приятно изкарване, ако идвате насам свиркай да се видим.  Hug

# 133
Нямам време да ви прочета, но в понеделник ще наваксам. Мами от Варна предлагам да се видим неделя в 17ч. в парк Пикадили посока Почивка. Анет, Тиция... Hug Пускам си тел-а на лични на Анет, ако има промяна нека тя ми звънне.ЧАО Heart Eyes

# 134
Анет-не е лоша, но след като си решила да даваш много пари, защо не вземеш ноя модел. На Техномаркет Европа е 199 лв. Има повече програми и грамажа на хляба е 3 типа. 750 гр, 1 кг и 1.5 кг. Тази, която си харесала е 750 грама. Ето моят модел. http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=21634  Ето и един сайт, на който има повече информация, но не е на български Sad  http://www.nakupni-dum.cz/moulinex-ow500030/f-2-s-1-dp-83474/
Сега питах съпругът ми защо е избрал моя модел и той каза, че тази, която си харесала е с по-малко програми и само с една бъркалка, а моята е с две. Влез в темата с хлябовете. Там пък момичетата препоръчват ФИФ на ТСМ. Вършела същата работа но струва около 70 лв. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=225379.40

Общи условия

Активация на акаунт