Снощи нямах желание да пиша, направих нервна криза.
От много четене в нета така се обърках тотално, че изпуших. И за капак на всичко дойде една приятелка, която сложи сол в раната
. Нали споменах, че ще ми горят раничка/АГ/. Че тая, моята въпросната приятелка ми каза, че колабирала от силната болка и се е наложила два поредни дни да правят процедурата. Сутринта, бях със страхотно главоболие и със свито сърце.
Поисках да си поговоря с доктора и той започна да се смее и си заложи репутацията, че няма да припадна. Това малко не поуспокои. В интерес на истината чувствах само малък дискомфорт, но не и болка, за което съм много щастлива.Тук искам още един път да благодаря на Де-си, че дойде за морална подкрепа и гледа Венци пред кабинета.
Пиша ви го, първо защото исках да ми олекне и заради това, че не дай си боже се случи на вас да знаете какво е, а не да се побъркате като мен 
Pingwina-ако искаш може всяка една да измисли по един въпрос и така ще можеш да си избереш по-интересните

, а какви вкусни мекици правят..... както съм на диета виртуалната почерпка ще ми дойде добре
Снощи на един РД се запознаваме с една мацка, а тя от наште мамета- foquita
Доста си поприказвахме за хлапетата.
.
.
.
Но ми причерня и се проснах като парцал, че идваха да ме свестяват. Гориха ми я доста бавно, но преживяването си беше гадно. Това не значи, че всички ги боли...може би се бях уплашила повечко...не знам
,А, аз просто като на идиот й казах,че именно сега е моментът,за да привлекат по-голям електорат,ама не,кой да разбере.
Да сменям темата,че ако продължа мога да засегна някой...

. А ма то май си му е вече време - поразглезихме се с това хубаво време този месец.
- отивам да я мятам, че цялата къща мен чака!