гр.София - Дядо Коледа,ела,в Младост чакат те послушните деца(6)

• 21 906
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • София/Сливен
даже не съм разбрала, че има такъв

# 136
  • София
Аз мернах по новинарските сайтове:
http://news.expert.bg/?id=133475
http://www.dnes.bg/article.php?id=43546
Та ми беше интересно как е

# 137
Аууу, токът спря  Shocked Веднага настана студ, като нямаме парно в блока... твърде неприятно  #Cussing out
добре, че компа има батерия, да ми свети...
Bettie Page- Joy Joy Joy Как сте?Молите ли се като нас всеки ден да не спират тока Sick
Вчера беше прекалено три пъти да спира #Cussing out Ако скоро не пуснат парното,може да стане още по зле и да нямаме една седмица ток,следователно и вода Laughing не само час, Crazy два

# 138
  • София/Сливен
Аааа, това го знам. Точно там отпред ходим да карат децата колелета. Т.е. сега се учат де (докато позволяваше времето). Нали от сума време стои неизползвано. Сега вече ще е пълно с коли  Sad
И се вижда от терасата ни.

# 139
Здравейте,
аз да ви питам някой от вас посети ли новооткрития търговски център до ХИТ? Все не ми остава време да се разходя до там. Та как е, ходили ли сте?
  Ходих! Не струва  Naughty! Цените на същите стоки по Моловете са по-ниски!
Иначе забавленията за децата на втория етаж са супер  Peace!  Има и боулинг зала  Peace!

# 140
  • София

Bettie Page- Joy Joy Joy Как сте?Молите ли се като нас всеки ден да не спират тока Sick
Вчера беше прекалено три пъти да спира #Cussing out Ако скоро не пуснат парното,може да стане още по зле и да нямаме една седмица ток,следователно и вода Laughing не само час, Crazy два
Аууу, побеснях! Аз, която по принцип не псувам  smile3511 Третият път къпех детето  ooooh!
Трябва да се реши този проблем някак  Thinking

# 141
  • София
Ходих! Не струва  Naughty! Цените на същите стоки по Моловете са по-ниски!
Иначе забавленията за децата на втория етаж са супер  Peace!  Има и боулинг зала  Peace!

Еее, супер за боулинг залата, нея със сигурност ще посетиме Simple Smile Ще изненадам мъжа ми с един квартален боулинг в неделя Simple Smile

# 142
Аууу, побеснях! Аз, която по принцип не псувам  smile3511 Третият път къпех детето  ooooh!
Трябва да се реши този проблем някак  Thinking
Ами,събираха подписка ужким да пускат парното ама незнам до къде са стигнали,друго решение няма Rolling Eyes

# 143
И аз ходих. Ужасно шумно е, особено на втория етаж, където са забавленията. Може би като се поукроти народа да ходи ще е по-спокойно. И има само един асаньор, малък при това....

Може би съм малко повече критична от необходимото, понеже много добре помня стария магазин, който много харесвах.

# 144
Здравейте мамчета от Младост!
Да се запишем и ние с моя Бобко (роден на 31.01.07) при вас Simple Smile
живеем в бл.341

# 145
И аз ходих. Ужасно шумно е, особено на втория етаж, където са забавленията. Може би като се поукроти народа да ходи ще е по-спокойно. И има само един асаньор, малък при това....
Какви други забавления има освен боулинг? И освен това - боулингът задимен ли е? Предполагам, че да, ама да питам.
ian4eto, добре дошла!   bouquet

# 146
Не разглеждах подробно, това което видях беше голям надуваем замък за скачане и една много голяма зала пълна с въртележки и тн...

# 147
Добре дошла на ian4eto. Hug

# 148
  • СОФИЯ
Iancheto, добре дошла. Ние сме даже съседки с теб.  Wink Ние сме в бл. 342.
Момиче нали знаете, че утре ще има празненство при кмета по случай 5г. бг мама. Някой мисли ли да идва?

# 149
  • София/Сливен
Къде е това "при кмета" - извинявай, ама все още трудно се ориентирам. То при мен винаги е било трудно.

Общи условия

Активация на акаунт