Чакаме нашето АПРИЛско мъниче да ни поздрави с ритниче

• 13 749
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
  • Някъде там...
Това гадене и повръщане и мен ще ме умори вече, повече от месец и половина съм така. Този петък ме изписаха от болницата - лежах 12 дни, защото от много повръщане имах метаболитни нарушения и съм вече със 7 кг по-малко. Дано скоро приключи.  Sick Аз на работа не ходя, има дни, в които дори от леглото не мога да стана.

# 181
ясмина майтапя се-разбрах,че аватарите са те подвели-ще го сменя моя.добре дошла жабче   bouquet.аз от вчера съм сама smile3518,мъжо е по работа в Йоханесбург,малко скука ама това ще ми е-като дойде бебо почивка няма smile3541.ще мина да ви видя после пак.

# 182
  • Русе
Добро утро момичета  Hug !!! Да ви се оплача-май нещо се разболявам  ooooh! .Много ме боли гърлото и болката отива към охото.Имам и ужасна хрема  Sad .Не смея да пия нищо,карам само на чайчета с мед и лимони и парене на краката.Не смея да правя нищо друго.За сега е това от мен. Лек ден ви желая на всички!!!

# 183
  • Някъде там...
Съни, не е хубаво да се претопляш, затова внимавай с горещите бани на краката.
Иначе може да пробваш с Оксилококцинум - хомеопатично е и става за бременни. Ако имаш температура може да пиеш и парацетамол.

# 184
SUNI_22 ,доколкото знам паренето на краката не е препоръчително при бременност.пък и от него има ефект ако се напареш след като ти е било студено веднага за да предотвратиш истинка.след като има истинка няма вече файда от парене.по добре питай лекар какво е позволено да се пие.пожелавам ти бързо оздравяване Peace

# 185
смених си аватара и само някой да ми е откраднал идеята bambam.sunni_22 пази се че не е хубаво да се пият лекарства.аз тази нощ пак не можах да спя-от 4ч. бях будна 1countingsheep 1countingsheep.

# 186
жабче,добре дошла и ти пожелавам най леката бременност от тук нататък Hug
 Aquariel ,айде и ти -спирай вече с това повръщане Peace

# 187
Здравейте и от мен. И аз май се разболявам, ама ще се опитам да се размина  Grinning
Ася и аз съм сама вече повече от месец много е гадно  Weary
Момичета няма ли вече кой да се похвали с първото ритниче, на мен ми още рано, но с нетърпение чакам някоя от вас да ни зарадва че е усетила бебчо  pregnant

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 11:52 от ven_j

# 188
Aquariel, при мен беше отминало гаденето, но ето че от два-три дена ми става лошо вечер Shocked Даже вчера така ми се повръщаше, а не става и не става. Аз исках, поне да ме облекчи малко, ама то не става... Дано спира вече това повръщане и гадене при всички Hug

Момичета, нали е опасно да се взима горещ душ, гореща баня за краката също ли е вредно? ooooh!

Аз тази нощ сънувах някакви ужасии, и най-гадното, че един тип влиза в стаята, където спим с мъжа ми и тръгва към нас ooooh! как се разпищях, мъжа ми си изкара акъла нощеска! ooooh!

# 189
  • Разпиляна във въображението
Здравейте момичета. Да ви се похваля - гаденето премина и се чувствам вече почти добре. Пожелавам това на всички момичета, на които все още не им е преминал този период

# 190
ven_j ,на мен също ми е рано,утре влизам в 13г.с. но въпреки това си държа ръката на стомаха и чакам да ме подритне нещо Laughing обикновенно вечер имам газове и имам разни помръдвания и на няколко пъти си внушавах,но после осъзнавам,че е от газовете.абе пусто нетърпение ще ме побърка Grinning

# 191
Хе хе Криси и аз така правя ама никой не се обажда отвътре бебо май ми е сърдит нещо  Grinning
Лурдес аз питах моята лекарка и тя ми каза че няма никакъв проблем да се къпя с гореща вода

# 192
  • Някъде там...
Горещата вода може да предизвика кръвотечение или контракции, затова не се препоръчва.  Peace

За първите ритничета е още рано мисля, може би към 15та седмица някои от нас ще усетят движенията на бебето.

# 193
ЛУРДЕС същата работа, беше ме отпуснало и от два дена пак, особенно вечер съм много зле,то не е парене, то не е гадене, чудо ти казвам #Crazy ама аз си драйфам  Embarassed  веднъж ама по много Shocked
Чакам утре резултатите от МБ Praynig Praynig Praynig
И аз съм с изострено внимание за ритничета и др движения ама няма.

# 194
  • Пловдив
Жабче, добре дошла!!!  Hug  bouquet Нека от тук насетне имаш само хубави мигове!!!  Hug
Аз уж попреодолях вече гаденето. Дано и при вас скоро отшуми съвсем!  Peace
И също съм в очакване на ритничета  baby_neutral Усещам понякога по нещо, но околната среда никога не е спокойна, за да мога да се съсредоточа и да го разпозная дали е от бебоче  Wink
За горещата вода - все още се пазя от нея, макар и да ми е трудничко  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт