Чакаме нашето АПРИЛско мъниче да ни поздрави с ритниче

• 13 754
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Zdraveite, aprilski mami! 6tastliva sam 4e otborat ni se uveli4ava Simple Smile

4uvala sam razni i protivore4ivi komentari za vitamin4etata Centrum Materna dosega. Vse pak edno ot lekarskite mneniq be6e, 4e e nai-dobre sastavkite neobhodimi za beb4o da se nabavqt estestveno 4rez hranata, a ne 4rez izkustveni zamestiteli i vse pak bqh posavetvana, 4e bih mogla da priemam po 1 tabletka vednaj do 2 pati sedmi4no...  Thinking
Vie kak mislite (i kak procedirate)  Simple Smile
Lek den na vsi4ki mami Wink

# 166
Ясмина, миналата седмица и днес усетих "Бракстън-Хикс" контракция - не боли, просто изведнъж ми се втърдява корема. С предишната ми бременност така и не разбрах какво е това контракция, а сега Sad, а и съм едва в 11-та седмица. Днес доста поносих малкия, може и от това да е, не знам Thinking Обадих се на гинеколога ми, той каза да изпия две таблетки но-шпа и само това.

# 167
E, varnah se nazad v postingite i sega mai ve4e znam kakvo mislqt nqkoi ot vas, mili mami, za Materna vitaminite i saotvetno kak procedirat  Embarassed
A korem4eto - prodaljava da si e takova kakvoto vinagi e bilo. Na momenti nabliudavam, 4e e zapo4nalo leko da se podyva nisko v dolnata si 4ast i smqtam 4e ve4e e kraino vreme da si proli4i, vse pak ve4e vlqzoh v 15ta sedmica...
Az sa6to taini4ko se nadqvam da mi  kajat 4e 6te e mom4ence, a tatkoto ot4aqno mnogo iska momi4e...
E, jivi i zdravi da sa nezavisimo v sinio ili rozovo, nali, stork-boy stork-girl

# 168
Здравейте мамчета Simple Smile
Вчера съм ходила към 5-6 километра сигурно и много се уморих, притесних се доста да не стане нещо. Днес само до Била ходихме с мъжа ми и ме заболя доста долу в ляво. Мислих да чистя и да оправям днес но няма да стане, днес ще мързелувам за да не се претоваря. За витамините Центрум Матерна вече си ги пия втора седмица и нямам никакви оплаквания. Даже се чувствам супер. Simple Smile Уж ми помина повръщането, само сутришното остана, ама снощи изядох 2 филийки на екс много бързо и ги върнах Embarassed
Наблюдавам нещо много интересно. От преди 2-3 години почнаха да ми излизат малки брадавички по врата, ама почти не си личат. Сега за два дена ми паднаха 2. Почнаха да се изчистват. Много странно.Дали е от бременността незнам.  newsm78
Моето коремче е точно като на Джей Ло. Simple Smile

# 169
  • Някъде на път....
Момичета, чета, че повечето пиете Центрум Матерна. На мен гинеколога ми препоръча Hipp Natal, те имат и фолиева киселина. Кое ли е по-добре за нас и бебчетата?  Thinking Thinking

# 170
  • Варна
Момичета, чета, че повечето пиете Центрум Матерна. На мен гинеколога ми препоръча Hipp Natal, те имат и фолиева киселина. Кое ли е по-добре за нас и бебчетата?  Thinking Thinking

В Центрум Матерна също има фолиева киселина. Може би състава на всички витамини за бременни е ако не еднакъв, то подобен.

# 171
  • Варна
Добре дошла slonchetka  newsm51 smile3525 Имаме си вече цели четири двойки бебенца в априлския отбор!

Дона - точно така, бракстон-хикс контракциите са като втвърдявания на корема, по-точно на матката. Става буквално на камък, след известно време сама се отпуска. Абсолютно безболезнени са. Между другото, при контракциите по време на раждане не забелязвах да има чак такова втвърдяване, както при бракстон-хикс.

ася20 - така, както го описваш май не е бракстон-хикс. Просто растящата матка си "осигурява" място и оттам и тези придърпвания.

# 172
пак здравейте-моите витамини също съдържат фолиева киселина даже се пият и 3 мес. след раждането.а сега е топло а вие като си пекахте дупетата,на мен ми беше студено Joy

# 173
Добре дошла slonchetka  newsm51 smile3525 Имаме си вече цели четири двойки бебенца в априлския отбор!

Дона - точно така, бракстон-хикс контракциите са като втвърдявания на корема, по-точно на матката. Става буквално на камък, след известно време сама се отпуска. Абсолютно безболезнени са. Между другото, при контракциите по време на раждане не забелязвах да има чак такова втвърдяване, както при бракстон-хикс.

ася20 - така, както го описваш май не е бракстон-хикс. Просто растящата матка си "осигурява" място и оттам и тези придърпвания.
на лурдес и придърпва-аз съм добре Joy

# 174
  • Варна

на лурдес и придърпва-аз съм добре Joy
олеее, каква съм!  Embarassed Ми какво да правя, аватарите са ви еднакви и съм се подвела. Сори  Hug Радвам се, че си добре!

# 175
а сега е топло а вие като си пекахте дупетата,на мен ми беше студено Joy
Joy Права си Ася нека сега и на нас малко да ни е гадно  cold

# 176
  • Някъде там...
Момичета, приемате ли нови попълнения.  Laughing
Първа бременност, след ИКСИ, термин 20.04.08. Дотук карам доста тежко (жестоко повръщане, мисед на единия близнак, 2 пъти в болница), надявам се занапред да се поукротят нещата.

# 177
Добре дошла при нас жабче smile3525 ще ти стискаме палци всичко да е наред  newsm10

# 178
Мисля,че във всички витамини ими фолиева и то необходимата дневна доза! Моите са пренатал и съм доволна,а те са и за кърмачки! Радвам се,че ще си имаме и близначета Hug  bouquet

# 179
Добро утро на всички. Аз днес съм раннобудна тъй като съм на работа  ooooh!
Момичета тъкмо почнах да се оправям и да повръщам само веднъж на ден и озни ден се претоварих малко и почнах да повръщам и вечер. Незнам от какво. Пак ми става много лошо и всичко пак е същото, а 3-4 дена ми беше супер. Моля се днес да съм по-добре Praynig
Пазете се от претоварване и от тези гадни грипове! Wink

Общи условия

Активация на акаунт