Чакаме нашето АПРИЛско мъниче да ни поздрави с ритниче

• 13 499
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
добро утро-мен пак ме удари хормона.при нас е 5.24ч. и съм се ококорила от 4ч. #Crazy.незнам така ли ще е за нататак.коремчето ми е доста голямо,а таткото само се радва......отивам да си правя кафенце-до после мами!

# 151
вече съм по спокойна.обадих му се и го помолих да ми обясни.каза ми,че е мерил цялото разстояние от началото  до гръбначния стълб/мисля,че така каза/  и,че това разстояние за което аз питам е 0,5до1мм максимум.а на него му говорело повече това измерване,което е направил той и ,че всичко е точно както трябва да бъде Laughing
можете да видите снимката на бебчо в албумчето.
лек ден на всички Peace

# 152
Радвам се че си се успокоила Криси  Hug
Аз пък нямам още коремче, въобще не ми личи  Cry

# 153
яз също още нямам коремче.вечер ми се подува,но това го отдавам на храната през деня ,а сутрин няма никой.като си гледам снимката от ехо чак не ми се вярва че това бебе,което си има всичко е в моя корем дето го няма Laughing

# 154
  • варна
Криси,радвам се,че си се успокоила!
Моето коремче си личи,и то доста,а това много ме радва-страшно горда съм!Днес малко ми се гади,сигурно защото снощи преядох Simple Smile.Моя мъник ще го видя чак на 5.11,а така ми се иска да е по-скоро Sad. Тайно се надявам да ми кажат и че ще е момченце

# 155
яз също още нямам коремче.вечер ми се подува,но това го отдавам на храната през деня ,а сутрин няма никой.като си гледам снимката от ехо чак не ми се вярва че това бебе,което си има всичко е в моя корем дето го няма Laughing

И аз съм по същия начин - вечер се подува, заради храната през деня, а сутрин като съм гладна пак има коремче, но е доста по-малко. КРИСИ док каза ли ти нещо за утрогестана?

# 156
  • Някъде на път....
Здравейте, Априлски бъдещи мами!  Hug
Как сте в днешния ветровит ден?  Wink
Ние сега се прибрахме от детски клуб, хапнахме и метнах Пеши да спи.
Криси, спокойно - аз също нямам корем още, но за сметка на това пък дупето ми расте усилено!  Mr. Green
Хубав ден на всички!  bouquet

# 157
аз пък ако знаете какво коремче имам preggo направо се чудя.ще кажа на мъжо да го снима и ще кача снимка в албума.днес при нас е 30 градуса и мисля да не мърдам от нас  grinning039

# 158
днес при нас е 30 градуса и мисля да не мърдам от нас  grinning039

Ехаа, супер Grinning При нас сега идва зимата  Nature Snowman, а при тебе ще е топличкоо лято  sun

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 159
И аз малко ти завиждам Ася за слънчевото време  Nature Sunny ние тук ще си седиме в къщи защото при нас е така  Wear Umbrella cold

# 160
лурдес,най накрая го спирам.първо го намалявам три дена два пъти по едно,после три дена само по едно и го спирам Hug

# 161
Здравейте, момичета, с вас съм тайничко от първата априлска тема, но ме беше страх да пиша, докато не минат 12-те седмици.
Та значи - на 25 години съм, бременна съм с разнояйчни близнаци след второ ИКСИ при д-р Стаменов и по мои изчисления терминът ми е на 13-ти април. През първите месеци не се чувствах много добре, чувствах се отпаднала, без сили, от време на време повръщах, взех си болнични и си стоях вкъщи. Сега съм много по-добре, мислех, че повръщането е отминало, до вчера сутринта, когато преядох Simple Smile но това ще ми е за урок. Сега пак работя, но от вкъщи и съм много доволна.
В понеделник тази седмица ходих на първата ФМ с онова сложно име, при д-р Сигридов във Фемина и съм страшно доволна от прегледа. Гледахме бебетата страшно много време, мерихме гънките, които са много тънки, гледахме назалната кост, ръчета, крачета и изобщо всичко.
Иначе се записах на ЖК в Тина Киркова, а отделно продължавам да посещавам д-р Стаменов всеки месец. Според първите изследвания, които си направих, хемоглобина ми е нисък - 113, за този период, а и като се има предвид, че са близнаци, ми препоръчаха да пия Ферофолгама. Друго не пия в момента.
Май се опитвам да наваксам времето, през което не съм писала Wink Затова спирам за сега, по-нататък пак ще пиша. Лек и приятен, макар и мрачен ден, момичета   bouquet

# 162
  • Варна
Здравейте, мили момичета!  Hug

Хич не си поплювате с писането. Два дена ме нямаше и едвам смогвам да изчета всичко. Браво, само така!   bouquet

Добре дошли на новите мами krasitka, Mama Slavi, ВаняМ, Arona, aleks_love, cenitelkata и Byni  newsm51 Благодарение на вас, момичета, броят на априлките вече достигна завидната цифра 92, а чакаме 95 бебчета.

Я, малко да се пооплача и аз. Като се върнах от София такова разстройство и гадене ме метна, че цял ден не можах да стана от леглото. Добре, че се освестих да пийна едно хомеопатично, та разстройството спря, обаче само като се надигнех от леглото и ми се завиваше свят. Вчера и днес съм по-добре, но нямам апетит и ми е доста отмаляло. Сигурно кръвното ми е спаднало доста.  Cry Добре, че таткото е поел изцяло домакинството и забавленията на децата. Панталоните, дето едвам ги закопчавах, ми се въртят около кръста, обаче коремче си има (като на Кристина Агилера е по-скоро).

Свърши ми опаковката с фолиева киселина и по препоръка на лекарката започнах Центрум Матерна. (някой май беше казал някъде, че като страничен ефект може да се наблюдава гадене?  newsm78)

В понеделник ще намина към лекарката да видим какво ще го правим този нисък хемоглобин (106). А, и тоз път май поставих рекорд - безболезнени Бракстон-Хикс контракции от 12-та г.с.  Cry, с което подобрих "постижението" си от предишната бременност с цели 3 седмици. Някой да се "похвали" с такова нещо?
Като изключим това, никакви оплаквания нямам - нито болки, нито придърпвания, да чукна на дърво.

Относно термина - моето бебче си отговаря на термин 13.04., но няма да се "премествам" в списъка. Ще видим как ще върви по-нататък и евентуално ще го сменя от 19.04 на 13.04.

А на всички момичета, недоволни от лекарите, ще кажа - сменяйте ги тези лекари, не се оставяйте да ви мотаят с "щом всичко е наред, няма какво да говорим". А пък най-мразя като ме упрекнат, че се опитвам да се изкарам по-умна от тях. Лекарите трябва да се примирят, че съвременните жени са изключително добре информирани, не само от приятелки, но и от доста надеждни източници и имат право да получат качествено медицинско обслужване, а не да ги "претупват".  И най-вече да свикнат да обясняват надълго и широко. Аз лично преди години се доверявах сляпо на мнението на лекарите, каквото кажеха бе закон. Сега обаче проверявам поне по два пъти това, което казват.

Доколкото разбрах, за да си смениш лекаря от ЖК по ЗК, трябва да се вземе ново направление от джипито

# 163
Здравейте и от мен! Аз в понеделник съм на лекар и нямам търпение да видя бебчо! малко се притеснявам заради тези гъбички да не стане нещо на бебчо Praynig Иначе до сватбата остава по-малко от седмица и доста се вълнувам! Приятен и весел ден на всички Hug

# 164
Привет на всички нови мами welcome

А, и тоз път май поставих рекорд - безболезнени Бракстон-Хикс контракции от 12-та г.с.  Cry, с което подобрих "постижението" си от предишната бременност с цели 3 седмици. Някой да се "похвали" с такова нещо?
Като изключим това, никакви оплаквания нямам - нито болки, нито придърпвания, да чукна на дърво.

Ясмина, какви са тези безболезнени контракции? Никакви симптоми ли няма? Аз имам от време на време придърпване, обаче отвън ниско долу, около входа на влагалището Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Незнам какво точно е това?
Четох че контракциите са втвърдяване на корема? Това за всички контракции ли важи?
Може ли мамите, които са по-наясно да се включат Hug

КРИСИ, аз си ги приемам още. Предполагам, че док ще ми ги спре скоро Thinking

reiana, много красива булка ще бъдеш Wink

Общи условия

Активация на акаунт