Чакаме нашето АПРИЛско мъниче да ни поздрави с ритниче

• 13 492
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
Аз имам корема на Дженифър Лопез, но не чакам близнаци  ooooh!
И аз така  ooooh!
Днес ходих на док. бебто върви напред и е 13 и полвина седмици ! Нещо на плацентата не му хареса, пита ме за кървене и тем подобни , слава богу нямам но май трябва да се пазя повечко!

# 136
  • София
Аз пък си имам сериозно коремче Sad
Ама аз винаги съм си имала всъшност........... на мен проблема ми е че в началото много се оядох още преди да разбера че съм бременна, сега вече не ми се яде толкова.
А от миналия месец до сега съм наддала само 0.500 кг. според кантарите при лекарката, ама......

# 137
Asjа, благодарим ти за снимките, следим ги нея тези холивудски личности. Blush При мен положението май отива към Джей Ло, ама нищо аз си я харесвам Peace И без това не се бях оттървала изцяло от корема си след първото раждане Tired

# 138
При втора бременност поради вече отпуснатите коремни мускули явно корема по-бързичко расте. И матката не е такава като на нераждала жена  newsm78

# 139
Радвам се на новите попълнения в отбора ни, да не вземем да чукнем 100 бройки а  Whistling

По този повод, да помогна в тази насока  Wink , да се разпиша и аз! Както се вижда това ще ми е второ детенце, живот и здраве! Терминът ми е 30-ти април!
Поздрави и леко бременеене!   bouquet Hug

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 11:36 от Byni

# 140
При втора бременност поради вече отпуснатите коремни мускули явно корема по-бързичко расте. И матката не е такава като на нераждала жена  newsm78
Пък моят е по-малък, отколкото с Калоян  newsm78

# 141
"hrisi, а защо 6 е  за бременни, а по-малко за НЕбременни  #Crazy"

kalli, според мен защото си най отпред и ти се прави индивидуална програма, обръща се много внимание от инструкторката и така...

а моят корем хич го няма:) и на всички нещо им е станало и последно време продавачките и в Billa и навсякъде много ми се радват и ме наричат "момиченце". Сигурно заради дънките, маратонките и суичера....но ми е мн. смешно:)

# 142
прибрах се от преглед и съм много щастлива.мериха му главичката ,коремчето ,бедрото ,гънката е 4,8мм и док каза ,че всичко е шест.маха с ръчички и крачета.и според док ще имаме момче ,но не е много сигурно,защото това можело да е и пъпната връв.сложила съм снимка на бебо в албума от триизмерен ехо.не съм вярвала,че толкова рано всичко им е оформено Hug

# 143
искам да питам,че съм малко притеснена.сега като чета назад вашите гънки са много по малки.док каза,че е нормално но на мен ми се струва,че е много голяма

# 144
Криси, то зависи през коя г.с. е измерена пък и има диапазон  newsm78

Моята ще я мерят тепърва във вторник ooooh!

# 145
Криси, виж тук e описано подробно http://www.bg-mamma.com/site/content/view/744/53/

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 18:20 от Darko_J

# 146
до колкото прочетох не трябва да е повече от 3мм, а при нас е4,8мм,защо каза,че е нормално?тоя доктор дали изобщо знае какво прави?сега като се сещам той му мери цялото вратле.не знам какво да правя ?да ходя ли пак при друг? Weary

# 147
  • Пловдив
И аз към Агилера  Wink Вкъщи се шегувам, че никой не може да се усети, че съм бременна, защото никой не успява да погледне по-надолу ат бюста  Joy
Бени, добре дошла при нас! Лека и безпроблемна!!!   bouquet
Криси, ако ще си по-спокойна, отиди при друг лекар. Може и да не си чула правилно. Успокой се  Hug Hug Hug
Ти всъщност в коя седмица си? Прочете ли това в статията: "След 16 седмица може да се измери и т.нар. “гънка на врата”. В случай, че тя е над 5 мм това е белег за повишен риск от раждане на дете с болестта на Даун."

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 18:33 от Lara1

# 148
Криси, не се шашкай! Нухалната транслуценция се прави до 13+4. На УЗ се вижда като една тънка и дълга бяла лентичка, на която се измерва дебелината. След това след 16 г. с. се мери гънката на врата.

# 149
Аз не знам като на кой ми е коремчето, но вече е доста големичко и мисля,че хората ме разпознават! аз много си го харесвам,мисля,че е много сладко! Hug

Общи условия

Активация на акаунт