Чакаме нашето АПРИЛско мъниче да ни поздрави с ритниче

• 13 498
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
ЖК не го поема.
И на мен ми бие по-учестено сърцето.
Да не се къпеш с по-топла вода? Внимавай, опасно е  Peace

# 241
ЖК не го поема.
oх kalli много ти е сладък сина много ме радва като го видя,пу пу пу

# 242
ЖК не го поема.
Ами старая се да не е мног топла, но може и от това да е. Благодаря ти Simple Smile

# 243
oх kalli много ти е сладък сина много ме радва като го видя,пу пу пу
Hug  bouquet

# 244
знам 4е е дале4е но все пак може да се засе4ем с някоя от нас и да не се познаем и аз мислех за Токуда но предцених 4е е излишно да давам толкова пари а и ми е много много дале4 парвия път родих в Тина киркова и ако сега вси4ко е наред пак там мисля
И аз съм се стегнала затам-Тина Киркова. Hug

# 245
Здравейте и от мен!   bouquet
Аз вече съм напълно оздравяла! Чувствам се прекрасно и коремчето расте! И на моето се появи една редичка от неестествено дълги косъмчета - някоя бъдеща мама беше споменала, че това значи, че ще имаме момченца - надявам се скоро да разбера!  Party
На момичетата със запек - две неща, които със сигурност помагат - в една чаша с топла вода разтваряте лъжица мед и изпивате. След пет минутки спокойно можете да ходите до тоалетната. Ако това не помогне, нещото, което действа още докато го пиете - чай от лайка! Дано да помогна на някоя от вас! При мен тези две неща действат безотказно! Hug

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 17:17 от roska_ps

# 246
  • Някъде там...
Аз съм като горила вече - не само по корема ми поникнаха косми, ами дори и по лицето. Въобще окосмяването по цялото тяло се увеличи.  Twisted Evil
Иначе корем по-скоро нямам, приличам малко на преяла.  Laughing

# 247
Да бе и моите косми се увеличиха...а уж намалявали  newsm78 newsm78 newsm78
Акварел, кога ще свърши нашето повръщане, направо вече сили нямам, ние ще сме последните преборили се, то и други не останаха де  hahaha
Кога пишете толкова много момичета, направо не смогвам да изчета всичко  Stop
И моите прегледи са на обикновен ехограф, но щом докторката всичко вижда, няма смисъл да се гледам на 3 и 4Д - това си е мое мнение ..никой не ангажирам с него.
Иначе давам предложение за новата тема, щото вие охоооооо изписахте набързо 13 страници, ей сега Ясмина ще постави задачата за темата, та мисля да я изпреваря  hahaha

Искаме да знаем вече какво ще е АПРИЛското човече
Какво се крие в АПРИЛското коремче - момиченце или момченце
?

# 248

Какво се крие в АПРИЛското коремче - момиченце или момченце? тази много ми харесва лорелай!
Ти колко често повръщаш? Аз вече почвам да се плаша че ще съм като онези жени които през цялата бременност повръщат.  smile3518
Обадих се в Фемина и казаха че 15-та г.с ми е рано и за 4д и за ФМ. Така че ще чакам.

# 249
  • Стара Загора
Здравейте мами!

Като ви чета и ми става едно такова странно, че на мен не ми е много по-различно от преди, по нищо не мога да усетя че съм бременна, дано поне скоро да усетя помърдване (а може би не тр да се оплаквам  Simple Smile). Иначе аз тези дни съм се вкъщи което си е един вид почивка, въпреки че съм се развихрила . Вчера имахме гости и общо взето един ден преди и един ден след тях все чистя. В четвъртък сутрин съм на изследвания, стискайте палци, лекаря по ЗК ми се видя приятен.
Отивам да готвя!
Успешна седмица на всички
 Heart Eyes  bouquet

# 250
  • Някъде там...
И аз съм в клуба на повръщащите. До петък бях даже в болница понеже повръщах по 10-12 пъти на ден. Сега по 1-2 пъти на ден и то вечер. Надявам се все пак скоро да престана, инак с какво ще го изхранвам това бебе.
И аз съм за второто заглавие.  Peace

# 251
Жабче ти си изкарала голям ад наистина.  #Shocked
Радвам се че си добре. А сутрин не повръщаш ли ? Аз пък обратното. Вечер не, сутрин задължително не смогвам да се облека и тичам към банята.

# 252
  • София
Добър вечер Simple Smile

Мен още яко си ме друса нервата, и сърцето ми бие учестено ама незнам от какво е. Дали от нервите, или незнам....иначе не се къпя с гореща вода, ама
Ле ле страхотни са и двете заглавия Simple SmileSimple SmileSimple Smile   bouquetнаправо немога да избера, ама май ми харесва повече :
"Искаме да знаем вече какво ще е АПРИЛското човече"

Приятна вечер на всички Simple Smile

# 253
  • Някъде там...
Aquariel откакто ме изписаха от болницата сутрин съм учудващо добре, да чукна на дърво. Гади ми се, но слабо, усилва се след като хапна. Но след 16,00 часа идва лошото и обикновено си повръщам 1-2 пъти докато си легна.
Иначе преди да ме приберат за 12 дни беше ад просто, не можех да стана от леглото, така бях изнемощяла от драйфане. Повръщам от 7ма седмица, в началото беше малко, постепенно се влоши и накрая не задържах нито течности, нито храна. В болницата бях 4 дни на системи и ми надупчиха дупето с инжекции Деган. Бях и на диета за захранване. Сега постепенно пробвам кои храни ще ми понесат след голямото драйфане.

Нормално е сърцето да бие учестено - кръвта ви е увеличена като количество, сърцето има повече работа:
"Сърцето ви бие с учестен ритъм.Сърцето ви прави между 4 и 8 удара повече в минута отколкото преди бременността. Това е пряк резултат от увеличението на кръвната ви маса. Привеждането в движение на цялата тази кръвна маса, 25 процента от която отива директно за плацентата, създава много работа за сърцето ви. Последствието за вас могат да се изрази в леко задъхване при усилие."

# 254
И на мен доскоро направо ми беше голям зор да се къпя, защото винаги ми беше лошо по време на и след това.
Мислех си, синдромът на Даун и тем подобни аномалии в останалия свят ги диагностицират по-рано, за да може да дадат избор на майката дали да запази плода ако е увреден...не е ли много късно за БХС след 20 г.с.?
На мен пък такъв апетит ми се е заформил, много често огладнявам, но ям по малко, не преяждам. А откакто споменахте за туршия и аз не съм се спряла да ям киселичко Blush
Относно заглавията, което и да изберете, все ще ми харесва Wink
Ако всичко мине нормално както преди и аз ще раждам в ТК.

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 19:22 от msbilt

Общи условия

Активация на акаунт