Чакаме нашето АПРИЛско мъниче да ни поздрави с ритниче

• 13 256
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро Simple Smile

Aquariel ситскам ти палци ! Само бъди спокойна, всичко ще е наред.

За съжаление сте прави че повечето добри лекари са платени, рядко се срещат такива които да работят със здравната каса и да са така отзивчиви и добри Sad

Приятен и усмихнат ден на всички от мен Simple Smile

# 61
Aquariel, стискам палци! Предполагам, че са гъби, не се шашкай!  Peace Hug

doly_dog, аз ходя на ЖК при една лекарка, която е много мила и изглежда много компетентна, но понеже съм се напатила и нямам доверие на никой, затова си ходя и на частно при човека, на който имам 100% доверие.
Мисля, че ако имаш на някой лекар доверие, трябва да ходиш при него, независимо дали е платен или не.
Аз просто съм си изпатила много. Но съм сигурна, че има и добри д-ри, които работят със ЗК.  Peace

Една такава д-рка (поне според мен) е д-р Банчева от Биочек. Води ЖК по ЗК и мисля, че е доста компетентна.

# 62
Добро утро  Hug

Aquariel, спокойно мила, всичко ще е наред. И аз стискам палци.

Да се похваля и на мен вече започва да ми личи коремчето  Simple Smile

А това за топличката водичка е супер, така я обожавам.

Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 63
  • варна
Здравейте и от мен!
Момичета,стискам палци тези,които не се чувстват добре и все още им прилошава да се оправят бързо.
За смяната на наблюдаващия лекар знам,че личния трябва да даде ново направление.Питайте семейния си лекар,но колкото и да е сложно,мисля,че си заслужава,защото имаме право на компетентно мнение.След като си плащаш,имаш право на подобаващо добро отношение.Аз съм на мнение,че всичко важно трябва да научиш от лекаря си,а не да ровиш насам-натам из нет-а и да се самообразоваш.Успех!

# 64
  • София
Aquariel, стискам палци! Предполагам, че са гъби, не се шашкай!  Peace Hug

doly_dog, аз ходя на ЖК при една лекарка, която е много мила и изглежда много компетентна, но понеже съм се напатила и нямам доверие на никой, затова си ходя и на частно при човека, на който имам 100% доверие.
Мисля, че ако имаш на някой лекар доверие, трябва да ходиш при него, независимо дали е платен или не.
Аз просто съм си изпатила много. Но съм сигурна, че има и добри д-ри, които работят със ЗК.  Peace

Една такава д-рка (поне според мен) е д-р Банчева от Биочек. Води ЖК по ЗК и мисля, че е доста компетентна.

Да и аз съм на това мнение че по-добре да си платиш но да имаш доверие на лекаря, защото аз също доста съм се напатила. От малка имам много проблеми с кисти в ячниците и просто ако ти кажа че съм обиколила можеби по-голамата част от гинеколозите в София, на всичкото отгоре ми объркаха лекарствата и 3 години пих грешните хапчета, и накрая се спрях на д-р Илиева от Вита и съм просто много доволна от нея. Стархотен човек, невероятен специалист и много мила и добра. Не си пести силите и всичко ми обяснява като на малко дете.
А да не говориме че сега като забременях попадах на толкова добри лекари в началото че до третия месец никой не можеше да разбере какво ми е, защото нямам цикъл. Това беше просто безумие, нали уж са гинеколози, как може да немогат да открият бременност! Сега съм много щастлива че попаднах на нея.
Вече съм на мнение че здравето е по-важно от парите, и колкото и да дадеш щом е затова си струва. Особенно пък за бебчето ако трябва и заем ще тегля, но за да е добре ще дам колкото пари е нужно.

# 65
Да аз също ще направя всичко за бебо, но нормално ли е един преглед да струва 80 лева ooooh!

# 66
  • варна
Преглед 80 лв. във Варна е само при Давидков,и то този подробния,на който оглежда всички органи и ти прави дискче.А иначе като ходя на преглед си плащам по 20-25 лв.

# 67
  • София
Аз съм платила в клиниката 520 лв. за цялата женска консултация, което включва всички прегледи до края и изследванията които се правят в клиниката. Ще си плащам само допълнителните изследвания за Даун и т.н.
Незнам дали е скъпо или не, немога да преценя, не са малко парите но незнам на други места колко струва, но преди да си го платя плащах по различните лекари около 40 до 60 лв. на преглед. При сегашната ми лекарка плащах различно първите два прегледа, преди да платя този пакет, единия 35 лв. а другия 25 лв.

# 68
Сега гледах форума на априлките от 2007 и много се развълнувах! Hug Те са били точно като нас,а сега почти всички имат здрави бебенца на по 6 месеца! Пожелавам го на всички нас Praynig! Аз се вълнувам страшно много,може би защото ми е първо бебче  bouquet! Кога ви казаха,че ще се усети бебчо Crazy На мен ми казаха в 20 седмица,а ми се иска по-рано baby_neutral

# 69
  • София
Ами на мен лекарката ми каза че сега било още рано но към края на 4-тия месец е възможно да го усетя. Но със сигурност в 5-тия Simple SmileИ на мен ми се иска да е по-рано

# 70
Да аз също ще направя всичко за бебо, но нормално ли е един преглед да струва 80 лева ooooh!
#Crazy #Crazy #Crazy
При моят видеозона е 25 лв  Rolling Eyes Какви са тея 80 лв?  newsm78

Да ви се похваля. Днес за 1ви път пих кафе и такава енергия ме налегна, че карах велоергометър 15 мин и изиграх касетата на Фит мама. Сега се чувствам супер  Mr. Green
Крайно време беше... Grinning

# 71
Честито за кафето и раздвижването! Аз не съм спирала да пия кафе!Но за съжаление и цигарите Embarassed

# 72
Здравейте момичета!
kalli това ли имаш в предвид за фит мама и само на касета ли го има,ти откъде я имаш? http://fitmama.family-bg.com/

# 73
Здравейте момичета!
kalli това ли имаш в предвид за фит мама и само на касета ли го има,ти откъде я имаш? http://fitmama.family-bg.com/
Да, това.
Купих си я от една мама от форума.
Много е приятно.  Peace

# 74
Здравейте!
И аз да се похваля, че от както влязох в 4 месец, вече нито ми прилошава, нито ми е толкова сънливо като преди. Еее най-сетне.
Много целувки на всички мами и м акар, че деня е кофти ви пожелавам един пълен с весели моменти ден.
Two Hearts  love001 pregnant

Общи условия

Активация на акаунт