Пъстри есенни листа събират в парка септемврийските деца

• 22 934
  • 274
  •   1
Отговори
# 225
казах ли ви аз , че зимата идва.... момичета, написахте ли си писъмцата до дядо коледа? време е /ако искате да стигнат навреме е по-добре отсега Simple Smile/В този ред на мисли, кажете наистина какво конкретно ще напишете в писмата /като махнем здраве и любов - защото е ясно, че без тези две неща нищо друго няма смисъл и всеки така или иначе си го пожелава/
хей сладурче, честит празник, скъпа!!! пожелавам ви незабравима вечер и мноооого успешен десерт!!! /и буквално, и преносно  Wink/
стели, представих си те и мисля, че наистина си още по-хубава така. карето си го представям ала Виктория Бекъм, но по-дългичко, ноли? Ах, аз как се изкушавам за промяна, но съм обещала на любимия... обича косата ми да е дълга и при експеримент от моя страна рискувам да се наложи поставяне на екстеншъни  Laughing/защото расте супер бавно /
Ави, спаси не харесва рибните пюрета на Семпер, но обожава домашно приготвена пъстърва. мисля,че съм давала рецептата, но  я пиша отново.
пъстървата се слага във вряща вода и се вари 5-6 мин до побеляване на окото. Изважда се и след като се охлади се обелва и почиства от костта и главата /кожата й пада като чорапогащник/ така почистената риба се пасира и смесва със сварени картофи и др. предпочитани зеленчуци, малк окопър и масълце.
това е една от любимите ни рецепт ив къщи. Само че нашите порции ги сервирам като почистените филета и подредените до тях сварени цели картофчета поръся с подправки и препържено масълце   chef

заглавието на Сладурче с модификацията на ави и стели е суперррр.

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 22:34 от irinii

# 226
Моми4ета и при нас валя ма_а_алко снежец
Студени4ко е ве4е,ходихме на раzходка,4акаме да натрупа снежко с нетьрпение  Simple Smile и да хва6таме 6ейните.
Ирини,писмото до дядо Коледа и аz мисля ве4е  Simple Smile,в 4уденка сьм.Записах си рецептата zа пьстьрвата и непременно 6те я пробваме.
Сладур4е,4естит праzник и сьм сигурна 4е десерта 6те е супер  Simple Smile
Стели и аz се подстригах zа6тото исках промяна,винаги сьм била с дьлга коса ама сега хей на много исках да се видя с кьса коса.Сестра ми си направи при4еската като Виктория Бекьм,оба4е иска поддрьжка доста.Сега с новата при4еска се 4увствам добре,не иска много грижи.
Димитьр4ето го мь4ат zьбки,4акаме кума ни с приятелката да дойде на гости,абе при нас е весело  Simple Smile
Лека и приятна ве4еp!

# 227
  • София
Честит ви първи сняг! Наистина замириса на Коледа. Тази година малките май ще разберат повече от този празник.

Стели, честито ти нова обиколка около земята. Нека тя да бъде все така шеметна. И аз се подстигах също каре миналия месец и ако Ирини правилно подозира, значи сме с еднакви прически. Много е освежаваща и подмладяваща тая прическа.

Сладурче, честит ви юбилей! И да не се получи тортата, сладък да ви е живота!

# 228
sladur4e*2, весело и любовно да ви е утре! И на мен ми харесва: "Нова мода тук се очертава, септемврийското семейство се увеличава! " Май наближаващият празник ти действа романтично и поетично.
Големи сладури са и Мити, и Филип, а малкото запетайче ми навя едни мили спомени ...
Ние си нямаме сняг, тук малко дъждец прокапва. Но знае ли се, може сутринта да има изненади. Simple Smile

# 229
Здравейте и от нас!

Честит снежко на всички, най-вече на бебоците, които за пръв път ще му се радват съзнателно.

Дилипили радвам се, че се завърна сред нас.  Hug Heart Eyes

Стели, ЧРД на патерица, много да те обичат и глезят твоите мъже!

Сладурче какво е по-различното на дуомо тирамису?

Филип е много хубав мъж, МарияФ!

Момичета, много съм развълнувана. Нали ви бях казала, че Иги се пуска по малко из къщи и навън, но като цяло си ходим за ръка. Е, днес реши да ни изненада. Ходи си вече смело вкъщи, върви по коридора, проверява къде е татко й, връща се при мен. От време на време за смелост се опира на стената, но после пак се пуска. Така че ИМАМЕ СИ ВЕЧЕ ХОДЕЩО МОМИЧЕ.
Само не съм я тествала навън дали ще е толкова смела.

Утре ще правим прощъпулник. Толкова чаках този момент, така се радвам да я видя вече самостоятелна, нямам търпение. Татко й утре рано сутринта започва да прави питка, нали ми е къщовник.

Лека нощ от нас, утре ще разказвам и снимки ще показвам. Heart Eyes Crazy

P. S.
Заглавието на Сладурче е много оригинално и аз подкрепям.

Риба от пюре не съм давала, яде с удоволствие печена на скара и сготвената от кухнята. Но, Ирини рецептата за пъстърва звучи супер, ще я пробвам.

# 230
Ехооо, ето ни и нас! Hug
ДНес тамън си откраднах един час за вас - писах, писах и тъкмо да ви кажа ЧАО и Йоанка каза "Ай, стига с тая БГ-мама" и изгаси компа...... Shocked Tired За туй, айде пак наново....
irinii - така приятно звучи днешният ти ден....пожелавам ти по-често да имаш такива!
steli-ssd - браво за хубавото изкарване на РД-то и подмладяващата прическа. Хвърли една снимка да те видим, де..
sladur4e*2 - стискам, стискам и дано вечерта бъде мноооого романтична 1dating
Ави - на въпроса ти - ами то нали знаеш - хубавите работи, бавно стават. За сега само бистрим концепцията, после ще действаме. Че да си идеен само не е достатъчно, трябва да си и деен. Целувки за Точица и големият юнак!
MariaF - много са ти сладки децата  Heart Eyes
DesssyHands Clap за успеха и от мен!
bebe_dundi - много четене при теб, много нещо.....сигурно никак не е лесно с тез членове и алинеи... Crazy
Vesana - ама това си е цяла казарма време. Спомням си аз преди години как чаках да дойде пролетта, че да се уволни Димитър. Посадих си фрезии с идеята, че като цъфнат фрезиите и той ще си дойде.  Wink Е за жалост те така и не цъфнаха..... Пожелавам ти дългите ви раздели да ти се струват, като миг, а кратките срещи - като цяла вечност. И да пишеш ти как си и какво разказва баба за Али. Пък като ти стане много мъчно, ще ти пращам бургаски целувки от тук Kissing Heart
дилИпилИ - радвам се, че си сред нас! Hug
Горе-долу туй ви разказвах днес .....
А само да кажа и аз за водата.....Йоничка пие много вода - по една, две водни чаши наведнъж. Като е жадна сама си казва - сочи някое шише или чаша и вика дай, дай. Сокове не пие - не обича, но пък за айрян умира. Crazy
Плодове - яде все още пасирани с бисквити. И иначе ги яде - ръбайки, но в по-малки количества.
Абе незнам от зодията ли от какво, това дребното голяма чистница се очартава clean Дай и парцал или метла - цял час ще чисти. Освен това доста често я забелязвам, като вземе нещо, поиграе си с него и после го връща там откъдето го е взела. Дано си запази тези наклонности по за дълго. Ми да - то още най-много година и да я пращаме нея за бира от близката бакалия.  Mr. Green
Сняг - страхотно! Дано тази година има такъв, че да не се налага да им разказваме на децата какво е това.... Nature Snowman
venush - еееееееее най-накрая! Поздравления и оттук нататък смело да крачи в живота! Hug

# 231
Добър вечер и от мен! Hug
И ние си нямаме още сняг,но не ми попречи да се размечтая за наближаващата коледа и как ще зарадваме за първи път нашите деца с елха,под нея с подаръци Heart Eyes(миналата година бяха доста малки)
При нас новото е,че си имам вече четири ходещи крачета newsm68 newsm68, Дари все я беше страх да прави повече от няколко крачки без да се държи,но този следобед изведнъж се пусна и сама започна да обикаля стаите с ръчички  напред,много се смяхме Mr. Green
И представете си какво става вече в къщи-пълна лудница,нооо аз съм му намерила лесното и за да не ги гоня из стаите и да паднат някъде по-сериозно( и се бутат естествено Laughing) или да направят някоя беля,ги заграждам със сгъваемата кошара,в един голям квадрат,всички играчки там и така.
Sladur4e*2, весел празник,мислех,че само аз съм толкова дълго с половинката ми,ние празнувахме същия юбилей,един месец преди да родя. Wink
Стели,радвам се,че си изкарала супер рожденния си ден! Hug
Ирини, с удоволствие ще ползвам някой ден рецептата ти за риба и за малки и за големи Mr. Green
Марианка, как сте,как е Веси,надявам се да е по-добре вече Praynig
Венуш, и Дари е така,заедно проходиха момите ни Hug
За хляба,Не им давам никакъв,освен сухари.
Гърнето,само са го виждали,незнаят за какво служи,чакам още малко да пораснат и тогава Rolling Eyes
Още нещо щях да споделям с вас,но нещо го забравих,нищо и утре е ден,лека и спокойна вечер на всички!
На двете бременни майчета  pregnant,много прегръдки,живот и здраве децата ви ще са почти като близначета Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 22:46 от yoana77

# 232
Сладурче какво е по-различното на дуомо тирамису?

Oh,не ме питай, защо не направих оригиналната рецепта. Мъжо преяде и още не е опитал десерта. Или виното в рецептата е много, или съм избързала с обръщането. Сложих я в чаши.  Тук е рецептата.
  Чашата утре ще ви я покажа!

Ави, скъпа, много съжалявам, че написах за тортата. Обещавам специално да ти направя някой ден. Утре отиди моля ти се и си купи 1 парченце отнякъде. За разлика от твоя , моя мъж няма да е толкова надалеч, но няма да казвам подробности, защото има време.
  Хайде изоставям ви  Embarassed ! Утре апк.

Редакция: хареса му, а аз само съжалявам, че формата не е във вид на торта. Ето моята рецепта.

И на мен "да-то" не ми харесва, но го сложих, заради бъдещето време. Мерси!
 Irinii, да знаеш че вече съм пробвала рецептата с гуакамоле.
 Момичета честито ви прически! Дайте снимки. А как искам да ви видя като билки, т.е. булки. Ох, от виното ще да е! Вече приспах мъжа и се отчитам.

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 00:56 от sladur4e*2

# 233
Eххоооооо, здравейте и от мен в тази късна, снежна нощ ! То в този час само аз и Фибичка понякога се размотаваме тук! Но в моя случай-щото предпочитам на спокойствие, когато къщата спи, да седна, попрочета и напиша нещичко! Heart Eyes
Да се похвалим-мисля, че най-накрая сме по-добре, Алекс от два дена няма температура, не сме вземали антибиотика, който даже бяхме купили, продължава да му тече нослето понякога, подкашля 2-3 пъти на ден, което не го приемам за кашлица. И резултатът от безсънните ни нощи напоследък е първия кътник, долу вдясно, девето зъбче поред. Вече е малко по на кеф, има моменти, в които си играе с кака си, пищят , гонят се, смейкат се, и е много забавно да ги гледаш, но има и други, в които е кисел и само иска гуш и на ръце!Важното е, да се оправи напълно, но като тръгне кака му на градини, не ми се мисли!
Та в този ред- хайде да си направим в края на следващата седмица една среща- имам толкова дискове в мен, не сте ли любопитни?!
Ейй, още ходещи крачета- Честито на Дари и на Иги!   bouquet
Честита годишнина на Сладурче  bouquet, още поне 5 пъти по толкова да са заедно, да се обичат все така силно, както в началото!
Честита прическа на Доника и на Стели Peace! Браво , че сте се решили на такава голяма промяна, аз също направих рязка промяна на прическата си преди да забременея с Алекс, преди това бях 7 години с дълга и руса коса, дори и през бременността с Ивето, но не смеех да се боядисвам тогава, с изключение на веднъж преди сватбата. Та като ни дойде желанието за бебеправене повторно, се подстригах съвсем късо и си върнах моя естествен цвят,/ с който ме познавате всички/. Беше голяма изненада за околните! Сега мъжът ми му се ще пак да съм си руса/затъжил се е за доброто старо време от гаджешлъка/, но ще изчакам периода на усилен косопад!
МарияФ, Филип е голям сладур, а пък моя Алекс има абсолютно същата жилетка! Grinning
Ох, още ми се ще да пиша, обаче отивам към леглото, тъкмо ще легна и Малечко почва да се буди през 15 минути! Утре пак сме на линия! Hug

# 234
Ааааа тук съм, тук съм!  jumpuu

sladur4e*2 - веднага се изтипосвам тук, в целият си блясък......

На снимката сме - аз-хубавица, щастливият младоженец и сестра ми  Mr. Green
Айдееееее, филмчето ми се изтегли, лягам си и аз....

# 235
Честит 1ви сняг.
Благодаря за пожеланията и подкрепата, май не съм се провалила!
Заповядайте на кафенце и торта!
 Ави, Мария, не гледайте!

Току що налято кафе.                                                         Вече цялата чаша е поела топлината.

Значи, вчера горната част се свлече и сега е в чаши. Останалата я поръсих с орехи! Жалко, че сте далеч, иначе щях да ви поканя.
tzvety roussimova, радвам се, че вече сте добре, честито 9 зъбче! Бате Мишо е с 2 зъба и половина.
yoana77, честито ви ходещи крачета! Venush, честито и на вас, до довечера ще знаем каква ще става.
Стели,наистина весело си изкарала рожденния си ден! И аз искам предплатени процедуриииииииии.
Доника, къде се губиш, довечера ще си гукаме ли докато мъжете са на работа!
Desssy, честито, и аз започнах моята магистратура по същото време (когато баткото беше на 1годинка).
Diman, Стели, Sesiliq искаме снимки на новите прически.
Щастливка, чудесните снимки!
Ави, на Мишето въобще не мухареса грейпфрута, а аз съм му голям фен, с лимоните е същото.
fibi4ka, много си готина! Браво на Йоанка, ще има кой да ти помага, скоро именик имаш. Sesiliq също.
Кузманка и тя в отбора на хубавиците, изобщо все такива сме се събрали, хи-хи, ех, тая циганка!
Тonitta, много ми хареса това с кофичките, а Плами ми беше казала, че имате 6 групи на кухнята, изобщо модерна работа. Аз май няма да дойда, но ще организирам среща на моя мъж с Плами. Плами, внимавай!
MariaF, Sesiliq, големи сладури имате!

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 11:32 от sladur4e*2

# 236
Добро утро, момичета!

Сладурче, чудна торта! Не съм толкова пощелива. Пишете си и за торти и за други вкусотии.

Ирини, благодаря за рецептата. От мен готвач не става, но изглежда доста лесно. Току виж се пробвам!

И аз трябва да си помисля за писмото до дядо Коледа. Нищо материално не ме блазни.

Венуш, Йоана77, честити ви проходили крачета! Смело напред и нагоре! Чакаме разкази за прощъпалниците! Ние ще го правим другата събота, че оперираха племенника ми от сливици, а той е задължителен гост. Дотогава ще се е възстановил напълно. Венуш, поздравления, че си имаш такъв къщовник!

Миналата нощ имах един кошмарен епизод. Сашко се събуди преди полунощ плачейки и не успях да го успокоя със стандартните средства. Междувременно ми стана толкова лошо и изтичах в банята. Повръщах както никога досега (с извинение), а Сашко междувременно ревеше вече с пълен глас. Чувствах се толкова безпомощна и безсилна...

Сега пак мрънкоти. Спи му се. Надявам се да си поспим двамката. После ще го изведа да пипне снежеца.

Целувки на всички!

# 237
  • гр.Русе
Добро утроооо!  Hug
Честит първи сняг на тези,които са го видели!Тук само вали дъжд,мрачно е и студенооо,но вкъщи ухае на капучино и палачинки.
Ауууу,сладурче,каква торта,браво на теб,съпругът ти е щастлив с такава жена.Честит празник! А чашата със снимките е уникална
И какви са тия срещи дето ми ги уреждаш,а?Ще ме вкараш в грях  Joy
А групите в нашата кухня са 5-от 3 месеца до 3 години
Цвети,много се радвам,че детенце вече е добре  Hug
Фибичка,голяма красавица си  Simple Smile
Честити ходещи крачета на Иги и Дари,нашият прощъпулник е днес,после ще се похваля в кой бранш ще се изявява Крис
До скоро  Heart Eyes

# 238
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ!!! (снощи и ние го видяхме Simple Smile )

Сладурче *2 - Мммммм, че вкуснооо. Кога ще може да си поръчаме?!

Венуш - Честито Прохождане на малчугана!

# 239
Привет и от нас в тази снежна утрин!
Как ми се доходи на планина като видях снега..веднага си ни преставих на къщата в Габрово пред каминкатааа...и Стефи се спуска със щейна в двора..еех размечтах се, но и това време ще дойде скоро.
Сладурче, Честит ви празник, пожелавам ви любовта да ви е неизменен спътник в живота!!!
Ави, неприятна нощ си изкарала, дано няма повече такива съвпадащи си инцеденти  Hug
Сладурче, отново си спретнала страхотна вкуснотия. Мога от личен опит да споделя, че Сладурче е невероятна домакиня и прекрасна готвачка..готова си за фирма за кетъринг  Hug В този ред на мисли къде се губи ДВВ  newsm78
Венуш, Йоанка, честити ви ходещи крачета!
Фибичка, прекрасна булка си! А за четеното е направо ужасно, както мраз да уча на изуст, а и с тези постоянни промени в законите..луда работа
Цвети, радвам се че Алекс се оправя вече  Hug
Честити нови прически, браво на вас, и аз скоро си направих нова прическа...но промяната не е драстична.
Хайде и аз да се покажа булка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=40171&photo=20

Приятен неделен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт