казах ли ви аз , че зимата идва.... момичета, написахте ли си писъмцата до дядо коледа? време е /ако искате да стигнат навреме е по-добре отсега
/В този ред на мисли, кажете наистина какво конкретно ще напишете в писмата /като махнем здраве и любов - защото е ясно, че без тези две неща нищо друго няма смисъл и всеки така или иначе си го пожелава/хей сладурче, честит празник, скъпа!!! пожелавам ви незабравима вечер и мноооого успешен десерт!!! /и буквално, и преносно
/стели, представих си те и мисля, че наистина си още по-хубава така. карето си го представям ала Виктория Бекъм, но по-дългичко, ноли? Ах, аз как се изкушавам за промяна, но съм обещала на любимия... обича косата ми да е дълга и при експеримент от моя страна рискувам да се наложи поставяне на екстеншъни
Ави, спаси не харесва рибните пюрета на Семпер, но обожава домашно приготвена пъстърва. мисля,че съм давала рецептата, но я пиша отново.
пъстървата се слага във вряща вода и се вари 5-6 мин до побеляване на окото. Изважда се и след като се охлади се обелва и почиства от костта и главата /кожата й пада като чорапогащник/ така почистената риба се пасира и смесва със сварени картофи и др. предпочитани зеленчуци, малк окопър и масълце.
това е една от любимите ни рецепт ив къщи. Само че нашите порции ги сервирам като почистените филета и подредените до тях сварени цели картофчета поръся с подправки и препържено масълце

заглавието на Сладурче с модификацията на ави и стели е суперррр.

За туй, айде пак наново....
за успеха и от мен!
Дай и парцал или метла - цял час ще чисти. Освен това доста често я забелязвам, като вземе нещо, поиграе си с него и после го връща там откъдето го е взела. Дано си запази тези наклонности по за дълго. Ми да - то още най-много година и да я пращаме нея за бира от близката бакалия. 

,много прегръдки,живот и здраве децата ви ще са почти като близначета

! Браво , че сте се решили на такава голяма промяна, аз също направих рязка промяна на прическата си преди да забременея с Алекс, преди това бях 7 години с дълга и руса коса, дори и през бременността с Ивето, но не смеех да се боядисвам тогава, с изключение на веднъж преди сватбата. Та като ни дойде желанието за бебеправене повторно, се подстригах съвсем късо и си върнах моя естествен цвят,/ с който ме познавате всички/. Беше голяма изненада за околните! Сега мъжът ми му се ще пак да съм си руса/затъжил се е за доброто старо време от гаджешлъка/, но ще изчакам периода на усилен косопад!